Ziya Şengül

Ziya Şengül

İçeride mi, dışarıda mı!

İçeride mi, dışarıda mı!

Her iki takım da birbirine olağanüstü bir üstünlük sağlayamadı. Tempo ilk yarıda yüksek gözüktü. İki takımın da kalelerinde pozisyonlar vardı. Alex’in bir topu direkten döndü.

Maçın başında Sow’un kaçırdığı bir gol var ki saç-baş yoldurur. Yahu kardeşim, sen bunu kaçırırsan hangisini atacaksın? Tanrının lütfu ile mi hep gol atacaksın? Sen bu takıma golcü unvanı ile gelmedin mi? Şampiyonlar Ligi’nde yoksun, UEFA’da bakacağız ne yapacaksın. Golcü müsün, iyi misin, kötü müsün tartışılır haldesin.

Alex topu alacak, verecek, oyunu renklendirecek bir kişiyse, Fenerbahçe takım olarak nerede diye kendime soruyorum, ama sonuca ulaşamıyorum!

Trabzonspor’un uzaktan Sapara ile direkten dönen sert bir şutu var. Volkan’ın da parmaklarına çarptı.

İlk yarı tempo iyi ama sonuca gidecek pozisyonlarda beceriksizlik vardı.

Fenerbahçe ikinci yarıda temposunu düşürdü. Sanki futbolcular sezonun sonuna gelmiş gibi yorgunluk emareleri gösterdi. Olağanüstü top kayıpları içine girerken, Trabzonsporlu Olcan, üst üste akıllara durgunluk verecek şekilde kaçırdığı gollerle, kendi takımını galibiyetten mahrum bıraktı.

Trabzonspor’un bir de Henrique ile direkten dönen topu var.

Kısacası, direkler her iki takım adına manşete çıkacak hal ve şekle geldi.

Fenerbahçe kendi sahasında sanki deplasmanda oynarmışçasına bir oyun anlayışı içerisindeydi. Maçın genelinde az adamla hücuma çıktı. Bulduğu pozisyonları da değerlendiremedi.

Olcan’ın kaçırdıkları gibi net pozisyonlara da giremediler. Galibiyete ulaşacak hamlelerden uzak kaldılar.

Bir de not düşmek istiyorum.

Fenerbahçe, sırça köşk yapmış stadında dünyalar kadar milyon euro’ları transfere harcıyor. Ama gelin görün ki Saracoğlu zemini, futbola asla uygun gözükmüyor. Yöneticilerimizin bu konuya şaşı değil kör baktıkları anlaşılıyor.

Futbolun marka değerini yükseltmekten bahsediyorsak öncelikle iyi zeminlerde oynamalıyız. Böyle mermer gibi bir zeminde futbol oynanması yazık. İyi ki sakatlanan futbolcu çıkmadı.

Bence Fenerbahçe Yönetimi bu zemine bir an önce çözüm bulmalı. Zemini elbetteki federasyon yapmayacak, direktifini verecek ve yaptırtacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ziya Şengül Arşivi