Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Batı kıyamete kilitlendi

Batı kıyamete kilitlendi

ABD’de başkanlık seçimi var, ama insanlar seçimden daha çok ‘kıyamet’le ilgili gibi gözüküyor.

Obama’dan değil, dünyadan umutlarını kesmiş gibi bir havadalar.. Bu arada Obama açık ara olmasa da önde gidiyor.
Batılılar kehâneti bizim gibi anlamıyorlar. Kâhinler onların gözünde peygamber vârisleri.. Onun için gelecekle ilgili kehânetler hayatlarında çok belirleyici.

Şimdiden ABD ve Avrupa’da en çok satılan kitapların başında 2013 kehânetleri geliyor..
Bizdeki fal köşeleri batıdan geldi.. Hemen hemen dinî medyanın dışında her gazetede fal ve astroloji sayfası var.. Kimileri iskambil falına bakar, kimi tarot..

Kimi Tevrat’a bakıyor, kimi Nostradamus gibi eski kâhinlere, kimi günümüz kâhinlerinin geleceğe ilişkin yorumlarına bakıyor..
İncil’in Yuhanna vahyinde kıyamet savaşları ile ilgili ayrıntılı anlatımlar var..

Bu işin piri aslında Yahudiler.. Eski Mısır’da da kâhinlerin yeri ayrıydı. Daha sonra özellikle Babil sürgününden sonra bu iş kontrolden çıktı..

Amerika’da ve Avrupa’da Maya takvimi sendromu yaşanıyor. Sonunda Mayaların çocukları açıklama yaptı: “Hayır!.. Kıyamet kopmayacak. Tarihin sonu değil.” Ama bireysel, toplumsal ve kozmik dünyamız yeni bir evreye giriyor.. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Kimine göre; bu son yeni dönem 7000 yıl daha sürecek..
21-22 Aralık 2012’de ne olacak, göreceğiz..
Ne olursa olsun, batı insanı daha bugünden derin bir korkuya düşmüş ve umutsuz gözüküyor.. 2013’e bu şartlarda gireceğiz.. Batılıların korkuları, umutlarından daha büyük.. Bu umutsuzluk ve korku; insanlarda ya edilgen, korkak, pesimist, mevcutları da kaybetme korkusu ile içe dönük yapacak.. Yani halkın bir kısmı bu duruma razı olacak, bir kısmı ise korkusunu öfkeye dönüştürecek.. Saldırganlaşacak, kavgacı hale gelecek..

Din algısı, ahlâk, yaşam tarzı, ideoloji, ekonomi ve politika bu durumdan radikal bir şekilde etkilenecek.
Aralık 2012 sendromu şimdiden batıda bir karamsar düşünce akımının oluşmasına sebep oldu..
Arap dünyasında kargaşa var, ama korkanlar diktatörler. Halk umut içinde. Batıda ise iktidarlar da, halk da korku ve panik içinde. Orada da karışıklıklar oluyor ve herkes şimdi korku ile sıra kimde sorusunu soruyor. Aynı soruyu Arap dünyası umutla, heyecanla ve aşka soruyor: Şimdi sıra kimde?

Onların güneşi batarken, bizim güneşimiz doğuyor..
Korku skalasında İsrail en yukarıda.. İsrail için “tarihin sonu”.. Bir insan ömrü kadar bile olmayan, kan ve gözyaşı ile dolu bir tarih!
Skalada 2’nci sırada ABD, 3’üncü sırada Avrupa ülkeleri var..
Asya ve Afrika yükselecek..
Rusya ve Çin’in durumu dalgalı.. Avustralya ve Güney Amerika da öyle..

Sular yükselmeye devam ederse, Hollanda için de tarihin sonu demek.. Japonya, Filipinler, Endonezya, Hindistan’ın sahil şeridi, ada ülkeleri, sahil ülkeleri yeni ve büyük göç dalgaları ile sarsılabilir..
Türkiye ise doğu ile batının, kuzeyle güneyin tam orta yerinde yükselmeye devam ediyor..
Allah (cc) bizi mallarımız, canlarımız, sevdiklerimizle kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecektir..
Her topluluk layık olduğu gibi idare olacaktır sonuçta.
Allah (cc), cahil ve zalim bir topluluğa hidayet nasip etmeyecektir..

Allah (cc), servet ve iktidarı, halklar ve ülkeler arasında evirir, çevirir..
Sanki birileri kendi tasavvurlarındaki kıyametin, cehennemin ateşini bize, İslâm dünyasına doğru savurma çabası içindeymiş gibi davranıyor.
Baksanıza MOSSAD’ı, Şebbiha’sı, Muhaberat’ı, Ergenekon’u, PKK’sı bir araya geldiler, emin adımlarla Türkiye’yi Suriye’ye çevirmek için çabalıyorlar. Oysa bunlar sadece kendi cehennemlerine sırtlarında odun taşıdıklarının, kendi sonlarını Esad’ın sonuna benzetmeye çalıştıklarının farkında değiller.

Ergenekon’un silahlı binleri hâlâ dışarıda. Onları sokağa çekmeye, ellerindeki bombaları patmatmaya ikna etmeye çalışıyorlar, ama evdeki hesaplar çarşıya uymuyor.
Akıllarında 29 Ekim’den önce bu işi bitireceklerdi, ama olmadı.

Şimdi seçimlere kadar bir şeyler yapmak istiyorlar, ama faydasız. Akıllarını kiraya vermiş bir avuç insan dışında kimse bunların peşine takılmayacaktır..

Yaptıkları planlar boşa çıkacaktır.. 
Kazdıkları çukurlara kendileri düşecek..

Zaman bize neyin ne olduğunu gösterecektir.. Geleceği yalnız Allah (cc) bilir.. Allah (cc)’ın gizlediğini kimse açığa vuramaz.. Bilinmesi gereken ise gizli kalmaz.

Selâm ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Abdurrahman Dilipak Arşivi