Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

“Seviyeli ilişki” mi dediniz!

“Seviyeli ilişki” mi dediniz!

28 Şubat sonrası idi, “Piyasaya kız yetişmiyor” diye yazdım, MİT beni mahkemeye verdi. Dava Rahşan affı ile ertelemeye girdi ve sonra da düştü..


Geçen gün, Habervaktim.com’da, Milliyet’ten alıntılanan “Seviyeli Birliktelik” haberini okuyunca eski günlere gittim birden..

“Beyaz Kadın Ticareti”ne dikkat.. Özellikle de bizimkilere sesleniyorum. Siyasetçi, bürokrat, işadamı, kim olursanız olun bu işe dikkat edin.

Önce Allah’tan korkun.. Kiramen katibin tüm yaptıklarınızı kaydediyor..

Biliyorum birçok kişi, Allah’tan çok gizli ajanlardan korkuyor.. Din gününde hesabının önüne konmasından değil de, bu dünyada kasedinin çıkmasından korkuyor.

Dindarı filan da yok bu işin.. Başörtülü, sarışın, çarşaflı, esmer, ne isterseniz var piyasada..

“Haram” endişesi taşıyorsanız, mut’a nikahı da olur, verdiğiniz parayı mihrine sayarsınız, kafanın tası atarsa boşarsın gider, eskiye yol verir, yeniye “hoşgeldin” dersin..

“Dini nikah” için hocası-şahidiyle birlikte “total hizmet” veren ajanslar var artık.. “Sipariş üzre eş”. Dil bilen, yüksek tahsilli, yakışıklı.. Başka bir arzunuz. Bir rezidans yeter..

Anadolu’dasınız, bir ayağınız İstanbul’da.. Zamanınızın yarısı burada geçiyor. Anadolu’daki eş, 4 çocuklu, evden ayrılamaz, zaten sağlık durumu da iyi değil. İstanbul’daki “eş” aynı zamanda sekreteriniz.. Sekreter tutsan aynı paraya, beraber çalışmak da risk zaten. En iyisi basarsın nikahı, yoluna devam edersin.. Eski hanımın ruhu bile duymaz!

Ya da iş icabı sık sık yurtdışına çıkıyorsundur, kötü yola düşmekten, AIDS tehlikesinden emin olmak için bu yol bir çözüm olamaz mı?

Firmalar promosyon olarak sık sık dış ülkeler ya da turizm bölgelerine turlar düzenler..

Ya da o katalog için manken seçimleri, fuarlar için hostes seçimleri yok mu?

Dikkat: Hâlâ izleniyor ve fişleniyorsunuz.

Size AIDS, frengi bulaştırmaları da mümkün, kasedinizi alıp şantaj yapmaları da mümkün.

Eğer bu yolun yolcusu iseniz, mayınlı tarlada top oynuyorsunuz demektir.

Sevgili genç eşiniz bir ajan da olabilir..

Ya da açık veya gizli sizden bir çocuk sahibi olup mirasınıza ortak olabilir. Sizden tazminat da alabilir, beyaz kadın ticareti, seks kölesi kullanmak, cinsel tacizden polisler kapınıza dikilebilir. Rezil rusvay olursunuz.. Tehdit ve şantajlarla iflahınızı keserler..

Partnerinizin ya da namı diğer metresinizin hamile olduğunu biliyorsanız, kürtaj ve çocuğunuzu düşürmeye zorlama, gizli operasyon, hepsi suç kapsamında şeyler..

Varsayalım doğurdu.. Birlikteliğinizi devam ediyorsa, zaten kadın, kendi ve çocuğunu güvenceye almak adına sizi sağacaktır.. Her zaman tehdit ve şantaja da uğrayabilirsiniz. Siz ölürseniz gen tahlili ile kadın mirasçılarınızın kapısına dikilebilir. Cesediniz çalınabilir, açıp otopsi yapılabilir..

Dünyanızı da, ahiretinizi de berbat etmeyin. Uçkur davası uğruna şerefinizi beş paralık etmeyin, kendinizi, ailenizi, çocuklarınızı ele güne rezil etmeyin..

Cesedi çalınıp, sokak kenarında köpeklere yem olan işadamları oldu.. Öldüğü gün gizli hesaplarını, kayıtdışı malına mülküne el koyup, kasasını boşaltıp kaybolanlar oldu.. Tehdit ve şantajlarla dünyası kararanlar oldu..

Aklımızı başımıza toplayalım. Küçük bir yanlış, büyüyerek hayatınızı karartabilir. Siyasetçisine, bürokratına uyuşturucu taşıtırlar, bürosunu buluşma yerine döndürürler.. Biyonik robot haline getirirler..

Bir kasetlik işiniz var.. Susar ve söz dinlerseniz, size tayin ettikleri eşiniz patronunuz olur. Eski eşinizi bile bırakmak zorunda kalırsınız..

Rüşvetle, hile ile alınmış mal ve kazancın varsa, onun aynı yolda tüketilmesi gerekir. Su testisi su yolunda kırılır. Bu paralar geldiği gibi gider. O para ile saadet olmaz..

Mafianın, istihbarat örgütlerinin oyuncağı olursunuz ha!

Bu yazıyı, bizim gazeteyi okumayan, hal ve gidişinden şüphelendiğiniz tanıdıklarınız varsa onlara mailleyin, fakslayın..

Yahu, hanım kardeşlerim, siz de kendinize biraz çekidüzen verin yahu! Sadece surat asmakla kavga etmekle, ağlamakla bu sorunu çözemeyiz.. Hele bir de bu işin “şuyuu vukuundan beter olması” hadisesi yok mu?

Bu konuda sadece erkekler risk altında değil, hanımlar ve çocuklarımız konusunda da ihtiyad etmemiz gerek.

Bakın, para, iktidar, şöhret ve koltuk bizi şımartır.. Bu piyasanın şeytanı bol ve inatçıdır..

Hata yapanlar varsa, hemen hesabını kesmeyelim de, nasıl kurtarırız onları ona bakalım. Bu manevi bir hastalıktır..

Ve sanıldığından daha yaygındır..

Bu konu burada bitmeyecek. Yarın da aynı konuya devam edelim. Habervaktim.com’un Milliyet’ten alıntıladığı habere bakalım bir. Bir de Asya’da neler oluyor ona bakalım. Sex turizmi, sex köleleri ve sonuç!

Selâm ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Abdurrahman Dilipak Arşivi