Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Ku Klux Klan’dan zenci bir papaya

Ku Klux Klan’dan zenci bir papaya

Haberlere göre; tahminlerin favorisi ise Ganalı Kardinal Peter Kodwo Appiah Turkson. Papa 16’ncı Benedikt, Turkson’u 2009 yılında Vatikan’ın adalet işlerine bakan dairesinin başına getirmişti. Bu atamanın ardından 64 yaşındaki siyahi din adamı, gelecekteki muhtemel papa adayları arasında gösterilmişti.

Turkson, Barack Obama ABD başkanı olduktan sonra kendisinin ilk siyahi papa olmasında bir sorun görmediğini söylemişti. Benedikt’in istifası, 1595’te tarihçi Arnold de Wyon tarafından yayınlanan “Papalar Kehaneti”ni akla getirdi. Papalık tarafından aziz ilan edilen Malachy, bundan 863 yıl önce, bir dizi kehanette bulunmuştu.

Malachy’nin bu kısa el yazması Vatikan arşivlerine kondu ve metinler burada yaklaşık 400 yıl boyunca okunmadan kaldılar. Bu kehanetlerde 1143 yılından bugüne kadarki zamanda, görev yapacak olan tüm papaların kimler olacağı, sadece birkaç sayfada, alt alta sıralanmış, kısa kısa kelimeler hâlinde yazılmıştı.

Kehanetin sonu 7 tepeli şehrin yıkımına işaret ediyor. İddiaya göre geleceğe dönük papaların isimlerine ilişkin bilgiler aynen gerçekleşmişti. Yani İstanbul’a.. Hem de TÜRKSON isimli bir papanın görevi sırasında..

Kehanetin gerçekleşmesi; bir savaş sonucu mu, yoksa deprem işareti mi bilinmiyor.. Herkes Turkson’un papa olacağına kesin gözü ile baktığına göre, kehanette adı geçen “Romalı Peter” Turkson mu? İlginç bir tesadüfe bakar mısınız, papalık tarihi boyunca; 2005 yılında 2’nci Jean Paul’ün yerine geçen Kardinal Ratzinger, 1415’te görevinden ayrılan 12’nci Gregory’den sonra istifa eden ilk papa oldu. Yani ikinci müstafi papa, hem de yaklaşık 600 yıl sonra..

Ve yerine bir zenci aday! Kuşkusuz tek kehanet bu değil.. Dünya istifanın şokunu yaşadığı saatlerde St. Peter Kilisesi’nin kubbesine yıldırım düştü. Papanın istifasının ardından Kardinaller Koleji Dekanı Angelo Sodano’nun “Sakin gökten sanki bir yıldırım düştü” sözlerinden sonra yaşanan olay kimileri tarafından kutsal bir işaret olarak algılandı. Batı toplumu kahinlere, kehanete önem veren bir toplum.. Kahin, onların gözünde büyücü, falcı değil, ermişin karşılığı, “kalp gözü açık” ya da “peygamber varisi” gibi algılanıyor..

Tacizden papalıktan bilgi sızdırmaya kadar birçok skandal yaşandı bu papa döneminde.. Ve masum olduğu kabul edilen papa bir konuşmasında, “hepimiz günahkar insanlarız” demişti. Papalık ile ilgili iddialar yanında bir de yeni papa olacağı söylenen Turkson’un bir kehaneti var. Kardinal Turkson, daha önce Avrupa’da Müslüman nüfusun artışıyla ilgili söylediği sözlerle gündeme gelmişti. Turkson, kısa sürede Avrupa’da Müslüman nüfusun çoğunluğa geçeceğini söylemiş ve “Fransa 39 yıl sonra bir İslam ülkesi olacak” demişti.. Önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili bir sürü iddia gelecek gündeme..

Her olay bu olayla ilişkilendirilecek.. Güneşteki patlamadan meydana gelecek, deprem ve afetlere kadar her şey! Bir zencinin papa olması Ku Klux Klan örgütü için ölümcül bir darbe olacak. Zaten örgüt 1960’dan bu yana sesini çıkarmıyordu. Obama’nın başkan olması ile de ağır bir yenilgi almıştı.. Örgüt eski şekli ile varolmasa da ABD’de ırkçılığın son zamanlarda giderek arttığı da bilinen bir gerçek. Ku Klux Klan (KKK), Masonlukla da ilgili, şövalye geleneği ile kökleri, İllimunati bağlantılarından kiliseye kadar uzanan bir örgüt.. 24 Aralık 1865 ABD’de Tennessee’de kurulan siyahi karşıtı ırkçı gizli örgüt.

Kurucuları Büyük Büyücü olarak bilinen Nathan Bedford Forrest, Yüzbaşı John C. Lester, Binbaşı James R. Crowe, John D. Kennedy, Calvin Jones, Richard R. Reed, Frank O. McCord’dır. “Birth of a Nation” filmi ile kendilerini bildirmişlerdir. Örgüte katılanlar arasında da, iç savaş öncesi kurulmuş olan “Knights of the Golden Circle” (Altın Çember Şövalyeleri) adlı gizli cemiyetin üyelerinin çokluğu dikkat çeker. “Yeni bir ulusa yaratmak” fikri ile örgütlenen faşist, ulusalcı bir yapılanma idi bu örgüt.

Michael Bensen, “Gizli Topluluklar Sözlüğü”nde Altın Halka Şövalyeleri hakkında şu bilgiyi verir: “1854’te Cincinnati, Ohio’da Dr. George W. L. Bickley tarafından kurulan örgüttür. Kurucu üyelerinin birçoğu aynı zamanda Cincinnati Farmasonlarıydı. İlluminati’nin bir kolu olduğu söylenen Mevsimler adlı bir Fransız gizli grubuyla arasında sıkı bağlar bulunuyordu. Farmasonlar gibi, Altın Halka Şövalyelerinin de gizli tokalaşmalar ve parolalar da dahil olmak üzere birçok ritüeli vardı. Bütün üyeler, katılmak için, başlarının üzerinde canlı bir yılan tutularak korkutulurken aşağıdaki yemini etmek zorundaydı;

“Her kim ülkümüzü açığa vurmaya cüret ederse bizim, / Sınayacaktır gücünü şövalyenin sert çeliğinin; / Ve bu işkence giderek çok sıkıcı olduğundan, / Kazıyacağız beynini onun kafatasından / Ve bir lamba yerleştireceğiz boş kafatasının içine / Aydınlatmak için ruhunun yolunu buradan cehenneme.

” Bickley’in Altın Döngü’sü için esas plan ABD’nin güneydoğusu, Küba ve Batı Hint Adaları, Meksika ve Orta Amerika’yı kapsayacak yeni bir ulus yaratmaktı. Kurtarıcı, kendi bedeninin kendini taşımasından acze düştü, şimdi kurtuluş için arkadaşlarından yardım istiyor..

Papanın ve kardinallerin beyninde ve ruhunda kopan fırtınaları yaşamak istemem! Belki birilerinin çıkıp bunları İslam’a davet etmesi gerekir.. Bakarsınız Müslüman olurlar! “Müslüman olan bir papa” neden olmasın böyle bir şey! Hiç de kötü bir fikir değil.. Papa eski bir antikomünist, gençlikte ılımlı bir Nazi..

Faşizmden antikomünizme, oradan papalığa savrulan fırtınalı bir ömür, neden İslam’da sükun bulmasın ki! Allah (cc) da, İsa Mesih (Ali İmran’a ve Mesih’in havarilerine selam olsun) de böyle bir değişiklikten dolayı kendilerini ödüllendirirdi şüphesiz!

Selâm ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Abdurrahman Dilipak Arşivi