Hüseyin Öztürk

Hüseyin Öztürk

Sosyal Medyada Mısır Katliamı

Sosyal Medyada Mısır Katliamı

Sosyal medyanın kazanı olan Tiwitteri çok az kullanan ve hatta karşı da olan birisiyim.

Bu topraklara ve insanına dost olan iyiler, olaylara itfaiye olurken, bu topraklara ve insanına düşman olanlar da çıkardıkları yangınları körüklüyor.
Yangını çıkaran ve körükleyen darbecilerle, onların sivil kanadı CHP ve solun tümüne tepki gösteren herkesi destekliyorum.
Neyse Mısır’a geçelim.
Türkiye’deki Müslümanların “katliam” dediği, münafık kesimin ise, “Ordu demokrasiyi inşa ediyor” dediği Mısır hakkında Tiwitlere yer vermek istedim.
¥
-“Katliamın üzerinden saatler geçti, şu ana kadar sadece Türkiye ve Katar, Mısır’daki kanlı müdahaleyi kınadı.” Metin Mutanoğlu.
-“Dikkat! Mısır’da üç TV canlı yayını propaganda amaçlı ordu tarafından yönlendiriliyor. Dikkate almayınız. Nile TV, On TV ve El Mayadin TV.” Kemal Öztürk “aa” genel müdürü.
-“Dünyadaki en sağır edici ses, acı çeken bir mazlumun suskunluğudur. Hani şu ağaç, çiçek, böcek, kuş duyarlısı arkadaşlar; Adeviyye de bebeler kadınlar ölüyor neredesiniz? Sahi onlar pis Araptı hemi?” Hasan Öztürk Ülke TV genel müdürü
-“Şu anda Mısır’da darbecilerin en büyük isteği, İhvan’ın şiddete başvurması. Zira şiddeti, katliamlarının mazereti olarak kullanacaklar.” Vahap Coşkun.
-“Adeviyye Meydanı’ndaki hastane ve seyyar morgda yer kalmadığından dolayı ölü ve yaralılar meydanda duruyorlar.” İHH.
-“Vakit, Birleşmiş Milletlerden medet umma vakti değil, derhal “Birleşmiş Müslümanlar” olma vaktidir.” Feridun Özdemir.
-“Halkın vergisiyle kurşun al, halkın evlatlarını asker yap ve halk düşmanlarının emriyle halkı katlet.” Dr. Kerem Kınık.
-“Şimdi desem ki, (haşa) Allah yoktur, hepiniz küfrü basarsınız. Lakin desem ki, ‘Bugün Allah için ne yaptın?’ Hepiniz susarsınız.” Büşra Yılmaz.
-“Darbecinin dini, ırkı, mezhebi, partisi, dünya görüşü, cinsiyeti, cemaati olmaz, hepsi istisnasız katildir, zalimdir, telin edilmelidir.” Ahmet Altan
-Mursi’yi tutuklayanlara bir şey yapamaz mıyız, Türkiye’den güç göndersek ellerinden alamaz mıyız?” Ertuğrul Öztürk.
-“Tepeleme olacak, tankla silahla bastıracağız, İsrail’deki gibi.” Balyoz ses kayıtlarını okuyun ve dönüp Mısır’a bakın.” Mehmet Baransu.
-“Her kim Mısır’da olup bitene sessiz kalıyorsa, zalimlerle beraber yazılır ilahi kayıtlara.” Nasuhi Güngör.
-“Darbeye darbe diyemeyen Türk medyasının apoletlileri, Mısır’daki katliamı da güvenlik güçlerinin göstericilere müdahalesi diye veriyor.” Fuat Kozluklu.
-“Nereye kadar öldüreceksiniz darbeciler! Sizden başka kimse kalmayıncaya dek mi? Bir Musa kalmaz mı sanıyorsunuz?” Ümit Sönmez.
-“Demokrasiye son verdiler doymadılar. İnsanlığı katlettiler yetmedi. Şimdi de Rabia Camii’ni yakıyorlar.” Turan Kışlakçı.
-“Hürriyet, katliam yapan sivil polisleri, Müslüman Kardeşler üyesi yaptı. Lanet olsun.” Masum Memiş.
¥
Daha nice duygulu mesajlar var. Rabbim imanımızı artırsın, imansızları yüzüstü süründürsün. Amin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Öztürk Arşivi