Fatma Tuncer

Fatma Tuncer

Güç Senin elinde Allah’ım

Güç Senin elinde Allah’ım

Müslümanlar çağın en karanlık zulümlerine maruz kalıyor ve Bedir ehli gibi bedenlerini siper edip Hakkı ayakta tutmaya çalışıyorlar. Allah’ın ayetleri ve ona inananlar en ağır ithamlarla cezalandırılıyor. Biliyoruz Cennet ucuz değil ve Hakk yolcularından kimileri canları ile kimileri malları ile bu bedeli ödüyorlar… Allah’ım mazlumların idmanına yetiş ve onları selamete ulaştır!

Hepimiz yaptıklarımızdan ya da yapamadıklarımızdan sorumluyuz, Allah’ım bizlere sorumluk bilinci ile yaşamayı nasip et ve üzerimize doğacak o taze sabahı göster!

Kadınlarımıza erkeklerimize, üstatlarımıza ve tüm inananlara bilinç ve dirlik ver Allah’ım!

Bugün Senin dinine en ağır hakaretler yapılmakta, Hz Peygamberin kutlu mirasına dil uzatılmakta, Rabbim Allah diyenler suçlu ilan edilmekte, akla kara birbirine karıştırılmakta ve İslam coğrafyaları ağır sınavlardan geçmekte. Acı bizlere hepimize değdi, imanımızı güçlendir ve hayatımıza dirlik ver Allah’ım!

Seni sevenler, senin yolunda ölmeye hazırlar fakat zulüm bizim çocuklarımıza ve yaşlılarımıza da değiyor. Zulüm bizim sadece bedenimize değil değerlerimize değiyor. Zulüm bizim yaşam alanımıza müdahale ediyor ve bizleri topluca bir kafese kapatmak istiyor. Ama bu esaret zincirleri hak yolun yolcuları için sadece bedenlere vurulmuş birer engeldir. Onlar asıl tutsaklığın ruhların esir alınması ile ortaya çıktığını biliyor ve gerçek özgürlüğe talip oluyorlar. Bu yolda sen bize yardımcı ol YA Rabbi!

Zulmün karanlığını sil ve üzerimize İslamın güneşini doğdur Allahım!

Biliyorum başımıza gelenlerde hayatımızdaki çelişkilerin, ihtilafların sevgisizliğin de büyük etkisi var. Bizleri bağışla ve hayatlarımızı İman ekseninde dirilt, ayaklarımızı kaydırma Ya Rabbi!

Acının sadece bedenimize değil ruhlarımıza ve benliğimize de değdiği şu günlerde ellerimizi sana açtık geri çevirme Allah’ım! Biliyoruz dua ile aramıza kimse giremez ve semaya ulaşan münacatlarımız kenetlenerek sarsılmaz bir güç olur sana ulaşır, bizlere güç ve kuvvet ver Allah’ım!

Onlar, çocuklarımızın, kadın ve erkeklerimizin bedenlerini en ağı silahları ile darp edebilirler, onların topraklarını madenlerini petrollerini ellerinden alıp yoksullaştırabilirler Ama sana ulaşan dualara hiçbir kurşun işlemez… Bu zor günlerimizde bizlere birlik ve dirlik ver, yolumuzu ve yönümüzü aydınlık ve ayaklarımızı sıratı müstakimden ayırma Allah’ım!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatma Tuncer Arşivi