Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

Koşerli Müslümanlar, korkmayın!

Koşerli Müslümanlar, korkmayın!

Hakan Fidan’a bombalı araç tehdidiyle racon kesen Yori kim mi? Cinsel taciz skandallarıyla nam yapmış Yahudi din adamlarının, ciğeri beş para etmez beslemesi! Tecavüz mağdurlarının avukatlarını, ölümle tehdit edecek kadar koşerlenmiş(!), tecavüzcü manyakların 60’lık fedaisi.

O kadar ki, üniversite tezlerine konu olmuş, hakkında çeşitli davalar açılmış, ABD’de barınamayınca, İsrail’e dönmek zorunda kalmış, karakter yoksulu metruk bir tetikçi.
Öyle “bombalı araç” tehdidi yapacak kalibrede de değil! Hani Yori Yanover’in suikast tehdidiyle titreyen sayfalarında bu hadiseyi kınamaktan korkan koşerli Müslümanlar var ya, korkuları boşuna yani! Çünkü Yori, kendi internet sitesini bile koruyamayıp hacklendiği için ele güne rüsva olmuş durumda şimdi!
Tecavüz mağdurlarının lanetine mi uğradı acaba? Yoksa Yahudi lobilerinin banka hesaplarına fazla mı yumuldu bilmiyorum. Tek gördüğüm, bu aralar camii duvarına yanaştığı. Belli ki eceli geldi… Elbet çıkacaktır bize bombalı araç tehdidi gönderen bu kippalı tetikçiye yerin altındaki toprağı vaat edecek bir babası rahmetli!
Kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırıp, kaçsada, kaçmasa da elbet gelecektir o zaman…

“Nabi Avcı baş düşman!”
“Beşir Atalay kanlı!”
“Muammer Güler kim lan?”
“Mavi Marmara’da katledilenler, buna müstahaktı!”
“Hakan Fidan, koynumuzdaki yılan!”
“İsrail dost, ihvan düşman!”
“İktidar, emniyet atamalarını hangi cüretle kafasına göre yaptı?”
“Suriyeli muhaliflerin başına Allah az bile vermiş şu canavar Beşar’ı!”
“Bu Başbakan Suriyeli sığınmacıları niye içeri aldı?”
“Geziciler bu kendini bilmez AK Parti’ye az bile yaptı!”
Titreyin ve kendinize gelin yahu bu neyin kafası? CHP muhalefetini bile solladınız. İktidara muhalefette boynuzlu sermayeyi dahi geride bıraktınız!
Yori’lere yaranacağız derken, onların asla cesaret edemeyeceği, hatta dudaklarını uçuklatacak iddialarla Müslüman’lara (Hakan Fidan, Başbakan, Nabi Avcı v.b)! AK Parti’ye, AKP diyecek kadar tozuttunuz. O tozu da, strateji diye ümmet-i Muhammed’e yutturdunuz!
Bekleyin… Yakında şu yaranmaya çalıştığınız İsrail alçağı bile “yeter” diyecek size!
BIRAK GİT ABİ…
Today’s Zaman’ın, çizgi film karakterleri gibi gülüşüyle, memleketin en komik genel yayın yönetmeni…
“Analiz, jeopolitik, argüman, denklem” gibi kelimeleri kullanmak suretiyle, bilimsel yetersizliğini örteceğini, siyaset bilimci kabul edileceğini zanneden kifayetsiz muhteris…
Farsça bilmediği halde, “İran dış politikasında süreklilik ve değişim” adlı tez ile uluslararası ilişkilerde, camia desteğiyle şişirilmiş, hormonlu bir siyaset bilimci!
Bilimsel alanda gerçek dışı değerlendirmelerini “strateji” diye yutturan namıyla anılagelen, sözde İran uzmanı siyasetçi…
MİT skandalında, Başbakan Erdoğan’ın ifadeye çağırılmasını “Sarkozy’nin evi basılmadı mı? Cameron da araştırma komisyonuna ifade vermedi mi?” diye yorumlayacak kadar gemiyi azıya almıştı ya hani!
Bildiniz, Bülent Keneş…
Bu kez TSK vesayetiyle iktidarı karşılaştırmış..
Ne diyeyim… Suç Başbakan’ın…
Yahu sandığa ne hacet? Bakanlarını al git Tayyip Abi! Hatta Fidan’ı da sök yerinden! Bülent Keneş çizdi sizi…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehtap Yılmaz Arşivi