Hakan Ünsal

Hakan Ünsal

Skibbe’ye bağlı

Skibbe’ye bağlı

Galatasaray Baros transferi ile çok iyi iş yaptı. Faydalı olacaktır. Ama hangi ligde?. Baros, Şmapiyonlar Ligi için iyi bir golcü. Fakat Cim-Bom’un önce Bükreş’i geçmesi lazım. İlk maçtaki bireysel hatalar, daha hazır olmayan formsuz futbolculara rağmen Galatasaray ikinci yarıdaki oyunu ile maçı çevirmeyi başardı hatta galip bile gelebilirdi. Rakip biraz iyi takım olsa bugün Galatasaray, UEFA için hesap yapıyor olurdu.

Fakat takımın kötü olmasında bir numaraya Skibbe’yi koymak gerekir. Çıkardığı kadro ile herkesi şok eden, Kalli’yi hatırlatan bir hoca imajı verdi. Sonrasındaki Kayseri maçında müdahale ile kadro düzeltildi. Ama Denizli, maçındaki oyuncu değişiklikleri Galatasaray’ın belki de tarihinde ilk defa seyircisi ilk maçında hocayı ıslıkladı.

Ben Galatasaray’ın turu geçeceğine inanıyorum. Ama hocanın yaptığı işleri görünce korkmaya başladım. Bu maç hata affetmez bir maç olacak. Skibbe’nin elinde şu anda Türkiye’nin en alternatifli en kaliteli kadrosu var. Baros transferi ile bu fark iyice açıldı.

Romanya’daki maç Lincoln’ün devreye girmesi gereken bir karşılaşma. Lincoln, Hagi’nin yerini doldurmak için geldi ve şu ana kadar Hagi’nin yüzde biri kadar faydalı olmadı.

Steaua’nın defansının göbeği çok hata yapıyor. Fakat rakibin üzerine ilk maçın ilk yarısı gibi korkup gitmezsen hata yaptıramazsın. Galatasaray ikinci yarı daha önde oynamaya başladı ve Bükreş’in bütün defoları ortaya çıktı.

Steau yine Galatasaray’ın hata yapmasını bekler şekilde oynayacak. Sabırlı oynamak ve öne geçen taraf olmak lazım. Galatasaray ilk golü atarsa maçı farklı kazanır. Ben Skibbe hata yapmadığı sürece Galatasaray’ın avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Ünsal Arşivi