Hüseyin Öztürk

Hüseyin Öztürk

Erdoğan yine alnından öpülesi bir iş yaptı

Erdoğan yine alnından öpülesi bir iş yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yine alnından öpülesi bir iş yaptı. işte “amentüsü sağlam”Müslüman böyle olur.

Yahudilerin tezgâhına gelmeden görüşmeyi iptal etti. Kur’an’a, Allah’a ve Peygambere tam iman eden bir Müslüman, yahudilerle dost olmaz ve asla güvenmez.

Gelin bu hakikati yıllar öncesinden anlatan Nurettin Topçu’dan öğrenelim.

Büyük düşünür ve fikir adamımız Nurettin Topçu, “amentüsü sağlam” bir Müslümandır ve Yahudileri özetle şöyle anlatır:

………..

Hz. Osman’ı katlettirip de Müslümanları ikiye bölerek ashabı da öldürttükten sonra tahriklerle tezyiflere kurban edenler, islam kisvesine büründükleri halde islam’ı içinden yıkmak isteyen Mısır Yahudileriydi.

O gün bugün insanlığı kana boyayan, cemiyet ve ahlak nizamını fitne ve nifak ile yıkıp deviren ihtilallerin de arkasında yahudi gizlidir.

Hz. Osman’dan Kennedy’ye kadar uzanan kan izlerinde yahudinin günahı okunmaktadır. Son yüzyıldan beri her memlekette dünya sermayesini eline geçirerek insanlığın kaderini kan ve kıtâl ile tertipleyen el, yeryüzüne her musibeti getiren ve her beşeri faciayı perde arkasından idare eden, yahudinin kanlı ve günahkâr elidir.

Otuz üç basamaklı merdiven, her müessesenin eşiğine, her kutsal davaya dayanır. Üniversiteye girer; millet kültürünü çürütür, Allah ve islam adına yapılan neşriyata karışır; islam’ı içinden islam kelimesiyle perişan eder.

……………

Basına dalar, üç günde sağlı sollu bütün bir millet basınını yahudi ilanlarının ve yahudi yasasının ezeli minnetçileri ve yahudinin dalkavukları haline koyar.

En çok satılan gazetelere, ahlak ve hayanın, iffetle edebin otuz üç basamaklı devran adına, yıkıcılığını yaptırtan yine yahudinin sermayesidir.

islam devletinin ilk deviricisi yahudi olduğu gibi Osmanlı imparatorluğu’nun katili de odur. insanlığın en ulvi ve muhteşem eseri olan Osmanlı tarihini, bu milleti çocuklarının gözünden düşüren de odur.

insanları, islamları ve bizzat ruhları kendi içlerinden bölerek, inkâr çukurunda kendi kendisiyle çarpıştıran yine yahudidir.

Bu insanlık, yeryüzünde tertemiz kalmış ne bir fikir ne bir inanç ne bir hareket bırakmayan yahudiden, ancak kurtulduğu gün kendini bulacaktır.

………………

“Hiçbir canlı varlığa karşı olmayacağımız gibi yahudiye karşı da zalim olmayalım. Ancak yahudinin bütün milletlere, bütün ülkelere, bütün insanlara, bütün müesseselere ve arzın her zerresine sinen şerrinden, onun gizli zulmünden insanlığı korumak ve kurtarmak da vazifemizdir.

islam dünyasının kalbine bir fitilli bomba gibi yahudiyi yerleştiren siyon ve mason uşakları ne derlerse desinler, yahudinin idare ettiği emperyalizme karşı savaş, istiklal savaşıdır.

Dünyamızdaki hayır ve şer boğuşmasından hayır mutlaka muzaffer çıkmalıdır. insan olarak insanlık içinde görevimiz bundan başka bir şey değildir.

(Hareket Dergisi Ağustos 1967)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Öztürk Arşivi