Cemal Nar

Cemal Nar

Bakmayın Siz Bay Ali’nin Dediğine

Bakmayın Siz Bay Ali’nin Dediğine

Bu CHP ile ilgili yazı yazmak istemiyorum ama görüyorsunuz işte, adamı haline koymuyorlar.
Bir zamanlar adını muhabbetle yâd ettiğimiz, ama son milletvekili seçimlerinde akl-ı selimini yitirerek, dindarları kandırmak için “bu CHP eski CHP değil, oy verebilirsiniz” demesiyle o muhabbeti dinamitleyen Ali Ünal’ın dediğine bakmayınız siz, CHP yine o CHP dir, ama konjonktür değişmiştir, vitrine oynuyorlar sadece.

İyi niyetle ve üst düzeyinin kimlerle birlikte olduklarını bilmeden “hizmet” diyerek maddî ve manevî imkânlarımızla büyümesine karınca kararınca katkı verdiğimiz o cemaatin üst yapısının maalesef “paralel yapıya dönüşerek” CHP ile birlikte hareket edip o partiyi dindarlara şirin gösterme ihanetine girişmiş olsa dahi, CHP yine o eski bildik CHP dir. Maazallah şimdi bile iktidara gelse, yine eskiden yaptığı din tahribini ve dindar düşmanlığını aynen yapar. Bundan zerre kadar şüphemiz yoktur.  Ali Ünal’ın kulakları çınlasın, bilmem ki hala aynı düşüncede midir?

Nerden mi biliyorum?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve ekibinin üslubundan biliyorum.

Başbakan Ahmet Davudoğlu’na yazdığı mektupta onu bu kadar aşağılamasını siz sadece “siyasi rekabet ve hasetten” mi sanıyorsunuz?

Hayır hayır ve asla!

Bu aşağılama onun dindar kişiliğine tahammülsüzlükten kaynaklanıyor, başka değil!

Bunu Ali Ünal ve gibileri de görür ve çok iyi bilir elbette. Ama neylersin, kendilerinin ve “paralel yapının” ve yanında yer aldıkları İsrail ve ABD nin menfaatleri adına vatana ve millete ve yasal otoriteye savaş açtıkları günden beri pusulaları şaşmıştır. Ne yapalım, elimizden ancak dua gelir; Allah tez günde tövbeler nasip eylesin.
Âmin.

Aslında başlı başına yazmayı hak eden iki sevinç ve bir üzüntümü hemen peşinen paylaşalım. Başörtüsü ortaokullarda da serbest bırakıldı. Allahu Ekber ve lillahil hamd.

Bu çilelerin göbeğinde bir ömür tüketmiş ve bu konuda yazdığı makaleleri birkaç kitap edecek kadar çok olan bir eğitimci olarak sevincimi tarif edemem. Yıllar boyu başta öğrenci, veli, öğretmen, yazarlar, medya, STK, siyaset vs. ile beraber, nihayet mevcut hükümet olmak üzere enek ve hizmeti geçen herkesi tebrik ederim. Buna karşı çıkan hak ve hukuk düşmanı CHP ile din ve vicdan özgürlüğü tanımayan zalim laikçi mızıkçıları şiddetle kınarım.

Son birkaç günde başörtüsü ile ilgili söylediklerini takip etmişsinizidir. Kısa bir özet ve yorum için bizim facebook’umuza bakabilirsiniz: https://www.facebook.com/cemalnar Evet, değişen Aliler veliler olabilir, CHP hiç değişmemiştir.

Bir de IŞİD elinden kurtulan vatandaşlarımıza çok sevindik. Emeği geçenlere tebrikler ve teşekkürler.
Yine Suriye’den sığınan Kürt kardeşlerimizin perişan haline çok acıyor ve dua ediyorum. Allah Teâlâ “din kardeşi” olan Müslümanları birbirleriyle savaşmaktan kurtarsın. Bizi AB, ABD ve İsrail’in ve uşaklarının tuzaklarından korusun.

Ya şu zavallılara ne dersiniz? Hani şu Suriye’den kaçarak ülkemize sığınan Kürtleri sınırda karşılayan ve düzene sokarak ülkeye alan Mehmetçiğe taş atan şımarıklara ne dersiniz? Ben “tebbet” okudum. Allah Teâlâ attıkları taşları başlarına geçirsin.

Vatan ve milletin huzuruna düşman olan o şımarık densizleri de şiddetle kınıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi