Cemal Nar

Cemal Nar

IŞİD’ten Farkınız Ne?

IŞİD’ten Farkınız Ne?

Bu nankör şımarıklar, bu bebek katilleri, bu kırk yıldır başımızın belaları, IŞİD’ten daha kötüler. Çünkü onlardan daha çok canımızı yaktılar…

Son haberler şöyle: “IŞİD'e tepki bahanesiyle ülke genelinde yaşanan olaylarda şimdiye kadar Diyarbakır'da 10, Mardin'de 6, Siirt'te 5, Batman, Muş, Van, Adana ve İstanbul'da da birer olmak üzere 26 kişi yaşamını yitirdi.”

Tarım Bakanı Mehdi Eker açıkladı: 09 Ekim 2014 Perşembe günü itibariyle Kobani eylemlerinde Diyarbakır'ın zarar bilançosu: Diyarbakır'da 10 ölü.  124 bina saldırıya uğradı. Bunlardan 15'i banka, 10'u kullanılamaz hale gelen 34'ü okul. 17 özel, 20 resmi araç, 5 parti binası, 36 tane mobese kamerası zarar gördü.”

Bütün bunlar niçin?

Türkiye IŞİD’e yardım ediyor, PKK ve PYD’ye yardım etmiyor, Kobani’ye girip orasını IŞİD’ten temizlemiyor diye imiş…

“Türkiye IŞİD’e yardım ediyor” yalanından ötürü daha dün ABD özür diledi. Paralel çete zaten özür dilemesini bilmez. Onlar ancak yalan dolan iftiraile vatana ve millete nasıl zarar vereceklerini düşünürler ancak. Allah evlerine ateş salmasın, çor çocuklarına yazıktır, ama Müslümanları şerlerinden emin eylesin.

İkinci gerekçe “PKK ve PYD’ye yardım etmiyormuş.” Etsin mi yani? Bunu hangi yüzle istiyorsunuz?
PYD Suriye’de Esed’e yardım ederek “özgür Suriye ordusuna vurdu. “Yapma” dedi Türkiye, dinlemedi. Elinden gelse PKK ile bir olup Türkiye ile savaşacak. Ne diye yardım edilecekmiş buna? “Galip gelince gel de bizi vur” diye mi?

Bir de “Kobani’ye girip orasını IŞİD’ten temizlemiyor” diye olay çıkarmışlar. Yahu ahmak adamlar, daha dün tezkereye karşı çıkan siz değil miydiniz?

26 can gitti. Çoğu da linç edilerek, binadan atılarak…

Allah belanızı vermiş zaten. Dinsiz, imansız kalmışsınız. Ahlak yok, erdem yok. Kalbinizde ne insan sevgisi var, ne vatan. Yakıp yıkmaktan zevk alıyorsunuz Neron gibi. Lanetli ırkçılık bitirmiş sizi.
Hayır hayır, ırkçı olsaydınız HÜDA PAR’lı Müslüman Kürtleri öldürmezdiniz. Sizinki düpe düz imansızlık.

Bu yaptıklarınız marifet değil. Bu kahramanlık hiç değil. Bu halkı korkutacak da değilsiniz. Siz bir pisliksiniz, halk elini vurmadan devletin yasal güçleri sizi temizleyecek. Canınız cehenneme gidecek…

Size karşı “şöyle olmadı mı, böyle olmadı mı?” diye soru sormama gerek yok. Sizin ar damarınız çatlamış, haya perdeniz yırtılmış, insan kılığından maddî ve manevî olarak çıkmışsınız. Bunun da farkındasınız ki maskesiz dolaşamıyorsunuz.

Öyle olsun. Kobani’ye gitmek ve savaşmak yerine burada gündüz yatın, gece saldırın. “Gündüz insan gece kurt” olun mankurtlar. Allah Teâlâ belanızı vermiş. Daha da verecek.

Kobani’yi sizin yerinize IŞİD alsa ne olur? Siz de onlar gibisiniz. Hatta daha kötüsünüz. Ekmeğini yediğiniz vatanı yakıp yıkmaya çalışıyorsunuz. İnsanları çoluk çocuk demeden nasıl öldürdüğünüzü unutmadık. Kırk yıldır terörle iç içe yaşattınız bizi.

Evet, IŞİD bize henüz sizin kadar kötülük etmedi, zarar ve ziyan vermedi. Katil komünistten katil IŞİD niye daha kötü olsun?

Allah ikinizden de uzak etsin bizleri. Biz katilleri sevmiyoruz. Hele Müslümanları öldüren kafirleri hiç sevmiyoruz.

Aptalın biri  “Türkiye ‘IŞİD ile savaşacağız’ derse, olaylar durur” demiş. Yeter sizin tehditvari konuşmalarınız. Yiğitseniz gidin savaşın IŞİD ile. Dağda ayı gibi yatacağınıza, şehirde ancak gece çıkıp kalleşçe yakacağınıza, gidin savaşın Kobani’de. Ha, onu da biliyoruz, gittiniz, çay içip kaçtınız…

Bunlarda yüz yok ki. Dedim ya, ar damarları çatlamış. Peygamber Efendimiz (sav) buyururlar ki: “Haya yoksa her şeyi yapabilirsin.” Aynen öyleler. Hala “Türkiye IŞİD’e karşı PKK ve PYD’ye yardım etsin, Kobani’ye girip orasını IŞİD’ten temizlesin” diyor. Olur sayın teröristler, var mı başka bir emriniz?

Olacak iş değil. Belki şöyle olabilir:

Gelir adam gibi konuşur, kırk yıllık terörden pişman olduğunu söyler, tövbe edersiniz, “devletin emrinde ve hizmetindeyim” dersiniz, devlet de size inanırsa yardım belki eder. O zaman halk da hükümete destek verir. Yoksa tezkereye bile evet demeyen teröristlere hükümet yardıma giderse, bunun hesabını halka asla veremez.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi