Engin Ardıç

Engin Ardıç

Kocanı sev yeter

Kocanı sev yeter

Magazin çevrelerinde şimdi de bir "direk dansı" çıkmış... Bu dans, kaygan bir direğe sarılarak yapılıyor. Hatta, sürtünmeyi ve yapışmayı önlemek için pudra da sürülüyormuş.
Amerikan filmlerinden hatırlayacaksınız. Örneğin, Demi Moore'un bugüne kadar oynadığı en kötü film olan "Striptiz" filminden.
Direk dansı Amerika'da genellikle "striptizle karışık" yapılıyor ama ille de soyunmaya gerek yok, giyinik durumda bile yeterince tahrik edici. Kimleri? Daha ziyade "muhayyile fukarası" kabız erkekleri.
Uzun bacaklı ve küçük kalçalı hanımlara uygun olduğu için de ülkemizde pek yaygınlaşacağını sanmıyoruz. Şimdilik sinema ve televizyon dünyamızdan "sulak yerde büyümüş" bazı hanım kızlarımız ilgi göstermişler...
Direk dansı, bir "cinsel birleşme simülasyonu"dur, futbolun savaş simülasyonu olduğu gibi. Yani, hanımın sarıldığı, çevresinde dönüp durduğu, hatta bacaklarını doladığı direk, erkeklik organı yerine geçer. Çok çok abartılmış boyutlarda tabii.
Bu organa saygı gösterilmesini memnunlukla karşılarız ama feministlerin bunu beğeneceklerini de pek sanmayız.
Bu dans neye yarayacak? Gece kulüplerinde para kazanmaya.
Evlerde uygulaması çok zordur. Yatak odasının ortasına direk mi dikeceksiniz? Ayrıca, yatak odanız kaç metrekare ki bir de hanımın tepişmesine, sağa sola tekmeler savurmasına yer bulunsun?
En iyisi, televizyon karşısında bira içip uyuklayan şişman kocasını tahrik edebilmek için birçok Amerikalı hanımın tercih ettiği göbek dansı... Lakin Amerikalı hanımın vücudu "tahta gibi" olunca arzulanan sonuç gene elde edilemiyor.
Böyle saçmalıklara eğilim göstermeyiniz, büyüklerinizden öğrendiklerinizi uygulayınız yeter. Ayrıca içgüdüleriniz en zorlama Amerikan yönteminden daha sağlam bir rehberdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Engin Ardıç Arşivi