Yener Dönmez

Yener Dönmez

Size ‘yenihaber’imiz var

Size ‘yenihaber’imiz var

Sürekli güçlenen ve ilerleyen bir gazete sözüyle yola başlamıştık. Her geçen gün yaşanan ilerlemeye şahit oluyorsunuz. Bu hafta da çok önemli bir atılım gerçekleştireceğiz.

Ömrünü davaya adamış, vesayet rejiminin en güçlü olduğu günlerde gerçeği haykırmaktan çekinmemiş, 28 Şubatçıların yüzüne 28 Şubat Rejiminin en güçlü olduğu günlerde gerçeği haykırmış bir kalem daha aramıza katılıyor.

28 Şubat'ın sembolü ve 28 Şubat'ın bütün gücüyle üzerine gittiği bir isim.

Muhafazakar camianın en güçlü kalemlerinden birini daha aramıza katarak milletin ve ümmetin Vahdet'ini gerçekleştirme adına önemli bir adım atmış olacağız.

Kin ve nefretleri bir tarafa bırakıp müjdeleyen bir dil kullanmaya çalıştığımızı fark etmişsinizdir.

Memleketimiz ve İslam alemindeki parçalanmışlığa ve tefrikaya son vermek üzere hareket ediyoruz.

Bir yandan dünyayı ve hadiseleri doğru yansıtmaya gayret ederken diğer yandan da tefekkür ve İslami konularda sahih bilgilerle düşünce dünyasına katkıda bulunuyoruz.

Duruşumuzu, çizgimizi bozmamamız için onlarca telefon alıyoruz. Memleketimizin Vahdet diline ne kadar muhtaç olduğu her bir telefondan, her bir okuyucu mektubundan ortaya çıkıyor.

Güneydoğu'dan İstanbul'a kadar her yerden gazetemize büyük bir teveccüh söz konusu. Tabi beraberinde büyük bir yük ve beklenti de söz konusu.

İslami yelpazede yer alan bütün renk ve desenlerin ilgi gösterdiği, okuduğu böyle ikinci bir gazete daha olduğunu zannetmiyorum. Her bir fert gazetede kendisinden bir şeyler buluyor ve bu "vahdet dili"nden ayrılmamamız için bize dua ediyor.

Üstad Necip Fazıl'ın Büyük Doğu'yu kurduğu günlerde yaşadığı teveccühün bir 
benzerini yaşıyoruz. Bu teveccüh ve dua sağanağı omuzlarımızdaki yükü de her geçen gün ağırlaştırıyor.

Gece gündüz çalışıyoruz. Gazetenin bu ilk günlerinde izin yapmadan haftalardır çalışan arkadaşlarımız var. Yeni bir ses ve soluk oluşturmak kolay değil. Emeğimizi de bedenimizi de bu yola koyduk.

Okuyucularımızdan bize yol gösteren ışık olmalarını bekliyoruz. Her türlü görüş ve eleştiriyi bize ulaştırmaları çok önemli.

Gazetemizin bayi satışları ve abone kampanyası ilerleyerek sürüyor. Abone çalışmalarımız adım adım yurdun dört bir yanına yayılıyor.

Siz okuyucularımızdan tek beklentimiz Vahdet'e abone olarak, bayiden alarak desteklerinizi sürdürmeniz. 

Milletimizin özlemi olan, okuyucuların yıllardır beklediği bir gazetenin nasıl hayata geçtiğini hep beraber göreceğiz Allah'ın izniyle.

Kendisini 'merkez medya' olarak niteleyen gazete ve televizyonlar da Vahdet'in oluşturduğu çekim gücüne ilgisiz kalamadılar.

Geçen hafta Hürriyet Gazetesi'nden bir ekip gelip çalışma sistemimizle ilgili incelemede bulundu.

Muhafazakar ve milliyetçi kesimin özlem duyduğu bir gazeteyi hayata geçirirken, Türk basını için ilk olacak uygulamalar üzerinde de çalışıyoruz. 

Herkesin çok şaşıracağı yol ve yöntemlerle kendi ayakları üzerinde duran ve koşan bir gazetenin nasıl olabileceğini hep beraber göstereceğiz.

Gayretimizin bol, yolumuzun açık olması için dualarınız ve desteklerinizi eksik etmemeniz temennisiyle.

Yeni haftanın 'yenihaber'lerle hepimize hayırlı olmasını diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Yener Dönmez Arşivi