Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

+18

+18

Çekirge bir zıplar, iki zıplar ve sonunda..

Fuatavni de öyle.. Gülen mi Fuatavni’yi yaktı, Fuatavni mi Gülen’i bilmiyorum.. İkisi de birbirini yaktı gibi sanki..

Hakan Şükür de yandı.. CHP de.. Fuatavni'nin arşivinde Kılıçdaroğlu dahil 45 CHP’linin porno kasetleri varmış. 134 milletvekili mi vardı CHP’nin? Kadınlarını çıkarsanız nerede ise iki milletvekilinden biri kasetle şantaj yolu ile rehin alınmış.

CHP Sarıgül şokunu atlatmadan şimdi bir de kaset şoku yaşıyor..

Baykal kasetle gitmişti, Kılıçdaroğlu da öyle anlaşılıyor ki, aynı yolun yolcusu.

İşe bakar mısınız, hükümet dinleniyor, iktidar partisi dinleniyor. Muhalefet dinleniyor. Bütün memleket ciddi bir tehdit ve şantaj altında. Bunu yapan da cemaat..

Gülen sıkışırsa Kanada’ya gidecekmiş. Orda da sorun olursa İsrail’e. Tabii İsrail demezler, "Kudüs’e yerleşti" derler..

Twitter üzerinden özel haberleşme yolu ile Fuatavni CHP Grub Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile de konuşuyor. CHP milletvekili Umut Oran'ın da paralel yapı ile özel bir teması olduğu anlaşılıyor.

Tabii iddialar doğru ise..

Bu rezalette adı geçenlerin, başta Kılıçdaroğlu olmak üzere bir açıklama yapması gerek.. İddia sahiplerinin de iddiasını isbatlaması gerekiyor..

Burada kilit isim Fuatavni.. Herhalde mahkemenin onun hakkında da bir iddianame hazırlayıp, hakkında kırmızı bülten çıkarması gerek..

Bilgi sızdıranlarla ilgili bir operasyon kapıda demektir.

Madem güvenli hat'a sızıldı ve bu bilgiler açıklanıyor, 45 CHP'li milletvekilinin internet ortamında korunan kayıtlara da ulaşılmış olsa gerek..

CHP’den Haluk Koç ve bağımsız Hakan Şükür'ün "oltaya takılan balık" suçlamasına bir cevap vermeleri gerek..

Seçim öncesi ortaya çıkan bu bilgi, şimdiden seçimlerin üzerinde şantaj gölgesi düşmesine sebeb oldu.

İzleme kayıtlarında ortaya çıkan bir başka gerçek de, CHP’nin içinde aslında çok farklı kamplar olduğunun ortaya çıkmış olması.

Öte yandan cemaatin ABD ve İsrail ilişkisi CHP’yi hiç de rahatsız etmiyor anlaşılan. CHP yapının içinde.

CHP’de sermayenin adamları da var, cemaatin adamları da.. Ergenekonun avukatları da aynı çatının altında, ulusalcılar da.. CHP sanki derin devletin küçük bir modeli gibi.. Nasıl CHP’nin içinde cemaat bile yer bulabiliyorsa, garip ama gerçek, cemaatin içinde de CHP’liler var..

CHP ve cemaat birçok yönden birbirine benziyor aslında.. CHP’nin tabanı CHP’yi sol bir parti zannediyor, cemaat denilen yapı da paralel yapıyı dini bir hareket zannediyor.. Hep diyorum ya, bu yapıda şeyh de var fahişe de.. Media, mafia, sermaye, siyaset, bürokrasi, STK, hepsi kol kola.. Kardeş gibi görünenler bile aslında fırsat bulsalar birbirinin işini bitirmek için tereddüt etmezler.. Ama dışarıya gülücük dağıtmaya devam ederler..

CHP ve MHP de öyle değil mi.. Yok aslında  birbirlerinden pek farkları, tek farkları adları. Sanki bir tiyatro oyunundaki rol paylaşımı gibi yaptıkları..

İşin asıl can sıkıcı yanı, tabanlarının büyük bir sadakatla örgütlerine sahip çıkmaları.

Kafalar kirada..

Bu gerçeği görüp, kaçanlar için çevrede başka halkalar oluşturulmuş..

Sadece bunlar değil, daha birçok, siyasi, sivil, dini oluşum var sistemin içinde.. Her yerde varlar. Kendileri yönetimde değilse, etkin konumda bir adamları vardır. Kimi satın alınmıştır, kimi tehdit ve şantajla güdülenmektedir.

AK Parti sözkonusu olunca yolsuzluk ve kaset iddialarını sahiplenenler, bu kirli ilişkinin bir ucunda cemattan birileri, öteki ucunda CHP olunca, hemen "iftira" demeye başladılar..

Fuatavni ekibi bu konuda öteden beri hep bir şeyler söyledi. "Mut'a" dedi, başka şeyler söyledi. Peki nerede başlayıp bittiği belli olmayan bu cemaat denen yapı, Fuatavni ile ilişkilerini yalanlayabiliyor mu? "Derin kulak" herkesi dinlerken, CHP’yi es geçmiş olabilir mi? İş, siyaset, bürokrasi dünyası ile ilgili Dakameron hikayeleri dinlemek zorunda kalmak istemiyoruz.

Pensilvanya'dan önce CHP cephesini dinlemek gerek.. Selâm ve dua ile.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Abdurrahman Dilipak Arşivi