Bünyamin Gezer

Bünyamin Gezer

Webo oynarsa

Webo oynarsa

Fe­ner­bah­çe­’de Kuyt, Me­ire­les, Die­go, Ege­men yok. Ama ye­ri­ne oy­na­yan­lar­la bir­lik­te sa­ha­da iyi bir 11 var. 

İs­ma­il Kar­tal, ina­dı bı­rak­mış, doğ­ru ola­nı yap­mış. Eme­ni­ke ku­lü­be­de. Bu doğ­ru­su fark­lı sko­ru da be­ra­be­rin­de ge­tir­di. Çün­kü We­bo, bu ta­kım­da sant­rfor ‘Ben oy­na­rı­m’ der gi­biy­di. So­w’­a asis­ti, at­tı­ğı gol bu­nun gös­ter­ge­siy­di.

Fe­ner­bah­çe­’nin en bü­yük avan­ta­jı şu: İlk go­lü bul­duk­tan son­ra pu­an kay­bet­mi­yor­lar. Bun­da en bü­yük et­ken de­fan­sı­na, hem or­ta sa­ha­nın hem de ka­nat­ta oy­na­yan oyun­cu­la­rın yar­dım et­me­si, bu da oyu­nu tut­ma­la­rı­na ko­lay gol ye­me­me­le­ri­ne ne­den olu­yor. Ak­şam da Sow ve Kuy­t’­ın ye­ri­ne oy­na­yan Meh­met To­puz bu de­fan­sif gö­rev­le­ri­ne ek­sik­siz ye­ri­ne ge­tir­di­ler.

Ri­zes­por adı­na ta­lih­siz bir ak­şam­dı. İlk 10 da­ki­ka­da ye­dik­le­ri 2 gol­den son­ra sa­ha­da ne yap­tı­ğı­nı bil­me­yen bir Ri­zes­por var­dı. Öy­le ki 60 met­re to­pu sü­rüp iki ki­şi­yi ça­lım­la­yıp ha­ri­ka bir gol at­sa da So­w’­u Ri­zes­po­r’­un de­fan­sı dur­dur­ma­sı la­zım­dı. Gör­dü­ğüm Ob­ra­ni­ak’­ın da çık­ma­sıy­la  re­ha­ve­te ka­pıl­mış bir Ri­zes­por gö­rün­tü­süy­dü. Re­ha­ve­te ka­pıl­mış de­me­min se­be­bi Er­ci­ye­s’­i dep­las­man­da ye­nip ne­re­dey­se kü­me­de kal­ma­yı ga­ran­ti­le­me­le­riy­di. Bu ta­kı­ma olum­suz yan­sı­mış ki sağ­bek Or­ha­n’­dan baş­ka sa­ha­da iyi oyun­cu gö­re­me­dim.

Maç bu ka­dar fark­lı olun­ca ha­kem ko­nu­şu­lur mu? Ko­nu­şul­maz. Za­ten Cü­neyt Ça­kır ve eki­bi de ko­nu­şu­la­cak bir ha­ta yap­ma­dı­lar.

Fe­ner­bah­çe adı­na son ola­rak şu­nu söy­le­ye­bi­li­rim: Sa­kat­la­rı da iyi­leş­ti­ği tak­dir­de li­gin son haf­ta­sı­na ka­dar şam­pi­yon­luk­ta ‘Ben de en bü­yük aday­lar­dan bi­ri­yi­m’ gö­rün­tü­sü­nü maç­ta ver­di.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bünyamin Gezer Arşivi