Asım Yenihaber

Asım Yenihaber

Rezalet-yan’ın Ermenistan Seferi!

Rezalet-yan’ın Ermenistan Seferi!

"Diaspora” denilince, Avrupa ve Amerika’da yerleşmiş azgın Ermeniler anlaşılır. Bunlar “Ermeni soykırımı” yalanını allayıp pullayıp, cilâlayıp, şekere- çikolataya bulayıp bütün dünyaya kabul ettirmek için her yolu denerler. 

Her yol denilince, gerçekten “her yol”!

İlim yolu, filim yolu, siyaset yolu ve daha ötesi!

İlmen Ermeni soykırımını ısbat etmek mümkün değil. Hadise belli, gerçekler ortada. Tehcirin seyri biliniyor. “Masum Ermeniler” masalına kimseyi inandırmak mümkün değil. 

Avrupalı güçleri Türkiye’ye müdahale ettirmek için neler yaptıkları biliniyor, daha ötesi: Osmanlı Çanakkale’de, Sina’da savaşırken Türkiye’nin doğusunu işgal eden Rus ordularının gönüllüleri Ermeni komitacıları idi...

Doğuda Rusları arkalarına alarak büyük katliamlar yaptılar... Müslümanlar, Türkler öldürülür; fakat “soykırım” olmaz! Son örnek, Hocalı katliamı... Batının katliam ölçerleri bu sırada arıza yapmıştır, nedense!

Gelelim 1915 olaylarına...

1915’te doğu şehirlerimizden bu göçürme olmasa idi, bölgede bir tek Müslüman (Türk, Kürt, Çerkez, Arap) kalmayacaktı... Göçürme sırasında cereyan eden vak’alar bahsi diğer. Öldürülenler oldu, salgın hastalıklardan, yol şartlarından ölenler oldu. Yerine ulaşanlar, sonra geri dönenler, Ermenistan’a ve Batı ülkelerine gidenler...

Dedik ya, Ermeni katliamını ilmen ispat mümkün değil. E o zaman filimle ısbat edilir! Bunun için de epey gayret sarfettiler. Şimdi başka ısbat yolları arıyorlar.

Nitekim bulmuşlar: ABD’de “realiti şovcu” olarak tanınan, yani ne şarkıcı, ne aktirst ve fakat skandallarıyla, teşhirciliği ile şöhrete olan bir kadıncağız... Hayatını rezaletlerinden kazanıyor. Bir örnek verelim: Bir adamla bir süre beraber olmuş... Sonra onunla seks kaseti piyasaya çıkmış. Ne yapmış bu hatun? Önce itiraz etmiş, fakat sonra firma ile beş milyon dolara anlaşıp kaseti yasallaştırmış! Para varsa her şey mübah!

“Ahlâk” mı dediniz? O da ne? Yok, sözlüklerinde öyle bir kelime!

Bizim dilimizde buna ne denilir? Hiç düşünmeden hepinizin aynı kelimeyi kullanığını tahmin ediyorum.

Oooooo...

Neyse, ABD’de böyle bir hatun var ve soyadından dahi Ermeni olduğu anlaşılıyor: Kardaşyan (Kardashian)!

Bu Ermeniler acayip, fena halde Türk düşmanı bunlar ve fakat soyadlarıyla Türkçe propagandası yapıyorlar! Buyurun bakalım: Dikimciyan, terziyan, boyacıyan, bakkalyan, kasapyan, demirciyan, nalbantyan, nişanyan, halaçyan, sivaslıyan, zilciyan, bakırcıyan, deveciyan, balıkçıyan, kaşıkçıyan, ekmekçiyan, galloşyan... Yan oğlu yan! 

Bu bugün tuhaf görünüyor, fakat anormal bir şey yok. Ermeniler, yüzyıllar boyunca Türklerden etkilendiler. Büyük çoğunluğu Türkçeden başka dil bilmezdi. Gittikleri ülkelerde de Türkçe konuşmaya devam ettiler. Bizim saz şairlerimize âşık denirdi, onlarınkine aşug! Musikimizde onların da payı var. Bu ülkede onların yaşamasına bizim bin yıl asla bir itirazımız olmadı. İtiraz onların aşırı unsurlarından, komitacılarından geldi. Bizden ayrılmak istediler. Fakat güvendikleri batılılar onları yarı yolda bıraktı. Neyse geçelim bu ciddi bahisleri... Gelelim, Ermeni diasporasının yeni soykırım isbat yoluna...

Ermeni soykırımını benimsetmek için özel görev Kim Kardaşyan’a verilmiş! Mutlaka başarır! Hazırladığı belgesele beş milyon dolarlık seks kasetinden parçalar atarsa, sonuç kesindir!

Ermenistan neden böyle bir saçmalığa razı oluyor? Çünkü bütün yollar tükendi. Ermeni soykırımı diye bir şey yok! Medyatik iddialar var, bu iddiaları yine medyatik bir şırfıntı ile gündeme getiriyorlar. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Asım Yenihaber Arşivi