Mustafa Özcan

Mustafa Özcan

Bühtan Kardeşleri ve Tezvirat Ustaları

Bühtan Kardeşleri ve Tezvirat Ustaları

Birisi mezhebi olarak diğeri de ideolojik olarak profesyonel yalancılar. Mezhebi olarak İran ideolojik olarak PKK ve bilumum türevleri profesyonel yalancıdırlar ve dolayısıyla aralarında kuvvetli bir yalan, bühtan kardeşliği, ittifakı teessüs etmiştir. İkisinin değerleri de yalana açıktır ve yalanı bir yöntem olarak benimser. Arsızlar güruhu sistematik yalanlarıyla zihinlerde iz bırakmaktadırlar. IŞİD karşıtlığı üzerinden kendilerini meşrulaştırmak ve hasımlarını ise itibarsızlaştırmak istiyorlar. PKK, IŞİD kartını kullanarak Türkiye’yi yalanları üzerinden yargılamaya ve uluslar arası kamuoyu önünde mahkum etmeye, sıkıştırmaya çalışıyor. Bu suretle kendine de yayılma alanı açıyor. İran ve Esat ortağı soytarı Salih Müslim  çark etmeden evvel Kobani’ye sızan IŞİD militanlarının Türkiye’den geldiklerine dair yemin billah ediyordu. Türkiye’deki ortakları da 6/8 Ekim tarihlerinde olduğu gibi sokağın ayranını kabartmaya yelteniyor. Türkiye ise bu kışkırtmaları çelebice geçiştirmeye çalışıyor.  Türkiye sınırlarını IŞİD ve PYD’ye yasak etmeli ve İran’ın 40 km uyarısı gibi uyarı yapmalı ve ihlali halinde askeri olarak müdahale etmeli. Ayrıca kışkırtılanların arbede çıkarması halinde de onları Kobani veya neresi olursa sınır dışı etmelidir. Türkiye’nin bir caydırıcılığı olmalı ve karşı taraf taşkınlıklarının karşılıksız kalmayacağını ve geçiştirilemeyeceğini bilmeli. Karşı tarafın azmasının nedeni bizim pısırıklığımız. Halbuki, korkunun ecele faydası yok.  Siz haklı tepkinizin hesabını yaparsanız karşı taraf saldırganlıkta sınır tanımaz.

PKK gibi ortağı İran da profesyonel yalancı ve asparagas ustasıdır. İran da hasımlarına karşı PKK gibi Kuveyt’te gerçekleşen İmam Sadık Camiine saldırıyı kullanıyor.  

Karşıtlarına karşı IŞİD kartını ve silahını kullanıyor. IŞİD’in ölüm listesinde ve kara listesinde bulunan Kuveytli selefilerden ve Mavi Marmara gazilerinden Velid Tabatabai İran yayın organları tarafından bühtan ile hedef gösteriliyor. Suudi Arabistan kökenli eylemci Ebu Süleyman Muvahhid güya saldırıyı gerçekleştirmeden evvel Veid Tabatabai’yi arayarak ondan eylem talimatı almış! Türkiye’de sürüsüne bereket İran yanlısı internet siteleri gibi  Arap aleminde İran yanlısı siteler de yalan haber veya asparagas üreterek ağabeylerine pas atıyorlar. İran’ın resmi veya yarı resmi  haber ajansları ise bu pasları küreselleştiriyor veya hacimlerini büyütüyor. Velit Tabatabai ile ilgili bu iddia önce İran ve Şii meşrep El Va’y News tarafından yayınlanıyor ardından da Faris News bu düzmece haberi abonelerine servis ediyor. Aynı haber ajansı Muhammed Mürsi seçildiğinde onunla hayali mülakat gerçekleştirmişti. Hani bu kadar da profesyoneller. Zira arkalarında yüzlerce yıllık yalan birikimi ve tarihi var. Ama içimizde Batılıları dinleyen liberaller olduğu gibi keza içimizde PKK ve İran’ın yalanlarını tasdike hazır bir sürü aklı evvel var!  Aklını İran muhabbeti ve taassubuyla yemiş insan var.  Kur’an efadesiyle içimizde onları dinleyenler, kulak kabartanlar var ( Tevbe Suresi 47). İçimizde onların palavralarına kulak asan hain karakterli insan çok.

*

Bir taşla çift kuş vurmak için İran Fars Haber Ajansı olaya bir de Velid Tabatabai’nin ismini karıştırıyor ve bulaştırıyor. İranlılar bu mesleklerini her yerde icra ediyorlar.  Diyanet İşleri Başkanı Görmez Şiilerle aramızda Kur’an olduğunu söylüyor ve Kur’an hakemiyetine davet ediyor. Kur’an Şiileri bağlar mı? Kuran-ı Kerim’in en şiddetle menettiği hususlardan birisi yalan iken, onların kutsal silahları yalan! Adamlar yalanda bir sorumluluk görmüyorlar ki?   Yalanla ona buna zarar vermişler, umarlarında mı? Sözgelimi  Adalet ve Kalkınma Partisinden Fas Başbakanı Abdulilah Benkiran da bunların bühtanlarından payını alanlardan. Daha önce İslami anlama nokta-i nazarından İran’ı eleştiren Abdulillah Benkiran onların boy hedefi haline gelmiştir.  

İran Elçisi Muhammed Taki Müeyyed’in güven mektubunu vermesinden hemen sonra Fars Haber Ajansı, Tabatabai’ye yaptığı gibi Fas ile ilgili bir haber analizinde de bu ülkenin Siyonist politikalarının esiri olduğunu  ileri sürmüştür.  Kuveyt’te El Va’y haber sitesinin yaptığı gibi İran’ın Fas’taki yerel bendeleri de daha ötesine giderek başka bir asparagas habere imza atarak İslami kökenden gelen Fas Başbakanı Abdulilah Benkiran’ın Yahudi kökenli olduğunu ileri sürmüşlerdir. Önce Nejad ile alakalı olarak kendi basınlarında çıkan bu yöndeki iddialarını tahkik etseler daha doğru olmaz mı? Neden Deccal yandaşı taylasanlılar İsfehan’dan veya İran’dan çıkacak?  Demek ki Deccal’ın en büyük yardakçıları bu bölgeden zuhur edecek. Mehdi beklerken Deccal’a yar olmak da var!   Yahudilerin Mesih beklerken Mesih-i Deccal’a bende olmaları gibi.  PKK ve yandaşları İran ve yandaşları tekmili birden, kendilerinde hoşlanmadıklarına veya hasımlarına iftira atma hakkı görüyorlar.

Kısaca karşımızda, arsız; Kürt ulusalcı (şuubi), İran Şii  (sekter/taifi) yalancılar ekseni ve ittifakı var.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Mustafa Özcan Arşivi