Cübbeli Ahmet Hoca

Cübbeli Ahmet Hoca

Dibimizde ikinci İsrail kuruluyor

Dibimizde ikinci İsrail kuruluyor

PYD, PKK gibi örgütler İsrail’e hizmet ediyor. Bunlar Türkmenleri sürerek, Arapları kaçırarak orada kantonlar oluşturuyor. Kantonları birleştirerek Suriye’de Kürt Devleti kuracaklar. Erbakan Hoca bunları 1992’de Meclis’te söylemişti. O zaman söyledikleri şimdi tek tek çıkıyor. 

IŞİD teravihi yasak etmiş. Hadi bakalım şimdi! “Ederse etsin hocaefendi, bize ne? Adamlar zaten camiyi yıkıyor, mezardan sahabeyi çıkarıyor. Bunların teravihi yasak etmesi normal” falan demeyin. Değil işte! Ne anlayacaksınız buradan? Kafanızı çalıştırın. 

Teravih kimde yok? Şia’da yok! İranlılar ne yaparlar? Millet teravihe giderken bunlar teravihten çıkarlar. Hiç teravih kılmazlar. Onlara göre teravihi Hazreti Ömer uydurmuş. Haşa! Onun için teravih onlarda yokmuş.

BUNLARI AMERİKA KURDU

Şimdi bu IŞİD’in teravihi yasak etmesinden ne anladınız? Bunların da damarının aslında Şia var. Bunlar zaten hep Amerika’nın kurdurması. Yeni Ortadoğu Projesi, Büyük Ortadoğu Projesi, ikinci İsrail devleti… Zaten dibimizde İsrail devleti kuruluyor. PYD, PKK falan bunların hepsi İsrail. Bunlar tamamen İsrail’e bağlı. Şimdi Türkmenleri sürüyorlar, Arapları kaçırıyorlar. Amerika’nın yukarıdan bombalama desteğini alıyorlar. 

İSRAİL’LE KOMŞU OLACAĞIZ

Orada o kadar gariban Müslüman var. Veya Müslümanda olmasa millet kesiliyor, asılıyor. Onlara yardım eden yok. Sadece bizim dibimizdeki yerleri bombalayarak oralarda kanton oluşturuyorlar. Onları birleştirecekler. Ondan sonra Suriye’de Kürt devleti kurdurtacaklar. Onu kurdurunca da ikinci İsrail olacak. İkinci İsrail gelip dibimizde komşu olacak. Sen orada PKK ile uğraşmayacaksın ki, Yahudi ile uğraşacaksın. Sen Yahudi ile nasıl baş edersin? 

DEHA, LİDER ADAM

Erbakan Hoca bunları 92’de söylüyor. Meclis konuşmasında söylüyor. Girin internete bakın. Rahmetlinin ruhuna bir rahmet de bizden okuyun. 92’de adamın Meclis’te konuştuğu şimdi tek tek oluyor. Öngören adam, lider adam, deha adam!

Erbakan Hoca bunları bir Amerikalı yetkilinin o dönemde verdiği röportajdan çıkarıyor. Amerikali yetkiliye “Burada Kürt Devleti kurulsa bile Türkiye’nin bu kadar gücü silahları varken bu devlet yaşar mı?” diye soruyorlar. O da “Onların da güçlü silahları olacak. Belki Türkiye’dekilerden bile iyi silahları olacak” diyor. Röportajı yapan Türk gazeteci “Peki biz onlarla barışacak mıyız?” diye soruyor. Amerikalı yetkili de “Onları size sevdirecekler, kaynaştıracaklar” şeklinde cevap veriyor. 

HEPİMİZ ZARAR GÖRECEĞİZ

E ne olacak böyle? Yahudi’yle iç içe! Olan zavallı Müslüman Kürtlere olacak. 

Bize de olacak. Kürdü, Türkü hepimizin vatanı bir. Burada zarar görecek. Ortada ne belalar, ne belalar…

YAĞMA HASAN’IN BÖREĞİ!

Bakın! Mezhepte hassasiyet göstermezsen, dininde sağlam durmazsan vatanın da kalmaz. Evvela din, iman, itikat, Ehl-i Sünnet… Bu hassasiyeti taze tuttuğumuz sürece Allah vatanımızı bize bağışlayacak. Ama adamın dini, mezhebi, kutsalları kalmadığı zaman “Yarısını da oraya verelim. Eyalet olsun. Orayı da başkası yönetsin. Ermeni’den özrü dileyelim. 

Bilmem neyi kabul edelim” der. Yağma Hasan’ın böreği zaten! Mirasyedi kolay satar. 

Çanakkale’de öyle mi oldu peki? Adamlar geri dönemediler. Vatan için Allah yolunda şehit oldular. Şimdi bu memleket nereye gidiyor yahu? Bu vaziyet nedir?

KOBANİ'DEN BANA NE DİYEMEZSİNİZ

Ehl-i Sünnetin, Müslümanlarına başına bela olan IŞİD’i helak eyle Ya Rabbim. Islah eyle Ya Rabbim. Islaha mukadder olanları hidayet ettir, tövbe ettir, döndür Ya Rabbim. Islaha mukadder olmayanları helak edip güçlerini tükettir Ya Rabbim. Kobani’deki Müslümanları da kurtar Ya Rabbim. 146 kişi ramazan günü öldürülür mü yahu! 146’dan ileri daha da gider. Kim bilir ne yaptılar, ne bombalar patlattılar. Canlı bomba mıdır, cansız bomba mıdır nedir… Geliyor, intihar ediyor. Yahu Niye intihar ediyorsun?! Sen niye Siyonist’le uğraşmıyorsun. Sen niye Yahudi ile uğraşmıyorsun?! Sen niye dünyanın bu kadar zalim gavuruyla uğraşmıyorsun?! Gidip Myanmar’daki Müslümanları niye kurtarmıyorsun?! Filistin’deki, Gazze’deki Müslümanları niye kurtarmıyorsun. 

KARDEŞTEN İLERİ KARDEŞ

Kobani’deki Müslüman Kürt’tür, Türk’tür ne fark eder! Canımız, ciğerimiz, anamız, babamız, kardeşimizden ileri kardeş Müslüman. Hep Ehl-i Sünnettir Kürtler. Ramazan günü milleti oruç ağzıyla canlı bomba olup patlatıyorsun. Cehenneme zümera. Yaptığın iş ne? Müslüman öldürmek! Bu ne gavurluktur yahu! Yahudi nasıl kurdu sizi düzenek gibi palatıyor?! Bu ne kafir uşaklığıdır yahu!

Onun için mutlaka bunların aleyhine konuşmak lazım. Ehl-i Sünnetin çocuklarını bunlardan kurtarmak lazım. Onun için sakın ha “Kobani’den bize ne?” demeyin. Yok “Kürtmüş, Türkmüş” Olur mu böyle bir şey yahu? Hepimiz kardeşiz, hepimiz Müslümanız. Ramazan günü sen o insanları patlatıyorsun. Tam 146 kişi. Günahsız, masum, suçsuz insanlar. Terörist değil, PKK değil, başka bir şey değil. Onlar oradaki halk, vatandaş. Onun için onlara da çok dua edelim. 

Oradaki kürtler müslüman

Ölenlere rahmet eyle, kabirlerini nur eyle Ya Rabbi. Ramazan gününde şehitlik yaz Ya Rabbi. Biz tabiki Müslümanlara dua ediyoruz. Arada Müslüman olmayan biri varsa ona rahmet gitmez. Çünkü Müslüman ölmeyene Allah’ın rahmeti ulaşmaz. Ama Kobani’deki Kürtler tabiki hep Müslüman. Biz onlara gönül rahatlığıyla dua ediyoruz. 

Rabbim rahmetinin eserlerini göster Ya Rabbi. Filistin’i, Gazze’yi kurtar Ya Rabbi. Mısır’daki Müslümanları idamdan kurtar Ya Rabbi. Myanmarı halas eyle Ya Rabbi. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Cübbeli Ahmet Hoca Arşivi