Elif Nisa

Elif Nisa

Tehlikenin Farkında mısınız?

Tehlikenin Farkında mısınız?

Türkiye fevkalâde önemli bir dönemden geçiyor. İnsanlarımızın çoğunluğu ise durumun ciddiyetinin bilincinde değil. Pislik kahpe kalleş terör örgütü bütün enerjisini bâtıl olan davası için sarfederken, çoğunluk para kazanma, kariyer yapma, evlenip çoluk-çocuğa karışma amacı için çaba gösteriyor. İnsanın davası olmalı; davası olmayan, heyecanı ve ideali olmayan kaybeder.

PKK, çözüm sürecinde Amerika ve İngiltere tarafından silah, Almanya tarafından eğitim desteğiyle çok ciddi bir güç haline geldi. IŞİD, PKK için en büyük risk. Bu sebeple Amerika ve Avrupa IŞİD'i yok etmek için, hiç suya sabuna dokunmadan Türkiye başta olmak üzere bölgedeki ülkeleri kullanmak istiyor. Amerika, bilemediğimiz ‘bir takım’ vaadlerle bir şekilde meclise soktuğu ve 30 yıldır başımıza bela olan PKK'yı rahat ettirmek, bölgede büyük komünist bir devlet kurmak ve bölgeyi hakimiyeti altına almak için yine Türkiye'yi kullanmak istiyor. PKK, kendilerinin iddia ettiği gibi Kürt’lerin haklarını savunmayı amaç edinmiş bir gerilla örgütü değil, ideolojik bir örgüt. Liderinin kitaplarında ve söylemlerinde, komünist ve Darwinist eğitimle militan topladıklarına yer veriliyor.

Muhtemeldir ki Türkiye çok daha karışacak. Hiçbir ideoloji silahla yok olmaz. 30 yıldır bunu görüyoruz. PKK'nın ideolojisini yok etmek gerekiyor. Bunun için Darwinizm ve komünizmin geçersizliğini içeren yayınlar yapılmalı. Bu, Kurtuluş Savaşı'ndaki askerlerimizin yaptığı mücadele ile benzer nitelikte bir mücadele olacaktır. Çünkü Türkiye tarihi bir tehlike ile karşı karşıya. Bunun halâ farkında olmayan büyük bir çoğunluk var. Kanaati gelmeyen veya bunun abartı olduğunu düşünen varsa şuuru henüz açılmamıştır. Açılacağı gün ise dilerim geç olmasın.

Yanlış ise şurada yapılıyor; suçlu arayarak… Halk suçluyu tespit edince yakınmaya başlıyor. Çözüme yönelik adımlar atılması gerekirken, varsa yoksa “şunun suçu bunun suçu”. Hükumet çözüm süreci ile Osmanlı'dan bu yana tarihi bir hata yaptı. Amerika vaadler verdi. Tipik yalancı Amerikan derin devleti vaadleri ve yalanları. Hatalıyı bulduk diyelim, ne olacak? Bulduğumuz failleri yalancı, hırsız vs diyerek yaftalayınca çözüme ulaşılabiliyor mu?

İnsanlar yakınıyor, belâ okuyor, küfür ediyor, hakaret ediyor. Bunlar PKK'yı bitirir mi? Olaya buradan bakmalı. PKK sadece ideolojisi yıkılarak çöker, yok olur. İdeoloji bitince ortada örgüt kalmaz. Azılı Marksisti, Stalinisti, “dağdan in, ananın sıcak çorbasını iç, seni evlendirelim, aile kur” derseniz iyice delirtirsiniz. Kahrolsun PKK diyoruz 30 yıldır. Bu, pislik kahpe örgüt açısından gurur verici bir slogan. Onun yerine okullarda müfredata komunizmin yanlışlarını, onun dayandığı tüm ideolojilerin hatalarını koysanız, PKK kalır mı? Çözüm ortadayken, halâ suçlu aramakla vakit kaybediliyor. “Suçlu kükumettir” deyince PKK bitiyor mu? Sloganla, nefret politikasıyla bir yere varılmıyor.

Bu savaşın patronu Amerika Derin Devleti. Amerika, Avrupa silah gönderiyor. Kandil, PKK'yı eğiten yabancı uyruklu insanlarla dolu. Derin güçler, Türkiye'nin büyük bir güç hale gelmesini, Osmanlı'nın uyanmasını istemedikleri için İslam alemiyle bağını koparmak ve bölgeye hakim olmak için PKK'yı kullanarak bölgede komünist bir devlet kurmak istiyorlar. Bölgede komünist bir devlet kurulması demek, İslam'ın Müslümanların önüne set çekilmesi demektir.

Türkiye artık manen ayağa kalkmalı. Televizyonlar, özellikle TRT Kürdi, terörü yerden yere vuran anti Darwinist, anti Komünist yayınlar yapmalı.

Şu anda dünyada en etkili sistem, özellikle Twitter başta olmak üzere sosyal medya. Orada ciddi bir PKK'lı kitle bulunuyor. Karşıt olarak Darwinizm ve komünizmin geçersizliğini içeren post'lar gönderilmeli.

Gezi olayları sırasında kesilecek 15-20 ağaç için tencere tavalarla yeri-göğü birbirine katanların bir kesiminin de bugünkü umursuz ruh halinden sıyrılıp, bu mücadelede katkılarını bekliyoruz. Onlarca şehit toprağa verdik, sesleri çıkmıyor. Tehlikeyi görmezden gelmek, bu umursuzluk, bu duyarsızlık korkunç bir şey. Saldırı IŞİD’den gelse yer yerinden oynardı muhtemelen. IŞİD bu kadar şehit alsa muazzam bir reaksiyon olurdu.  PKK bu durumu gördükçe azgınlıkta sınır tanımıyor.

Pasif, dini anlatmada çekimser, küfre karşı mücadelede zayıf bir yapıda olmamalıyız. İdealimiz olmalı. Bu ideal motive etmeli, bize heyecan ve mücadele azmi vermeli.

Allah başta devletimizin, kahraman ordumuzun ve hepimizin yardımcısı olsun. Pislik, kahpe, kalleş rezillere fırsat vermesin, geçit vermesin, yol vermesin.

Allah, kafirlere mü'minlerin aleyhinde kesinlikle yol vermez. (Nisa Suresi, 141)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Elif Nisa Arşivi