Cübbeli Ahmet Hoca

Cübbeli Ahmet Hoca

En çok Müslüman Kürtlere acıyorum

En çok Müslüman Kürtlere acıyorum

İslamiyet de, vatanseverlik de, ulusalcılık da az akılla olmaz. Dostunu, düşmanını tanımadan, ona göre muamele yapmadan bu Müslümanlar iflah olmaz. “Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin.” (Maide-51) buyruluyor.

GÂVUR SANA DA KAZIK ATACAK

Sen ne yapıyorsun PKK olarak? Kürdüm diyorsun, Kürt de değilsin. Müslüman Kürt’e kurban olayım, başımın tacıdır. PKK sen Yahudi ile iş yapıyorsun, Ermeni ile iş yapıyorsun. Mevla “Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin.” buyuruyor. Dost edindiğin zaman sana kazık atacak. E attı da zaten. PKK’yı kurdurdu, etti. Yarın işine gelmezse onları da bertaraf eder. Şimdi onları kullanıyor gavurlar. Onların içinde de Müslüman çok az zaten. Ben kaçırılan, tecavüz edilen kız çocuklarına yanıyorum.  PKK’lı adam “Kadın olmasa dağa kimse çıkmaz” diyor. Zavallı Müslüman Kürt kardeşimin kızını kaçırıyorlar. Eşkıya yapmak için oğlunu kaçırıyorlar. Allah şerlerinden muhafaza etsin. 

DEVLET GÜCÜNÜ GÖSTERMELİ

Böyle bir durumda oraya sahip çıkılması lazım. Devletin orada ağırlığını göstermesi lazım. Halk güvensin, müsterih olsun. Çünkü can emniyeti, namus emniyeti var. Bunların hepsinden devlet sorumlu. Devletin orada gücünü son derece tahkim etmesi lazım. Çünkü milletin evinde rahat oturması lazım. Kadının çocuğu bakkala gidiyor, kaçırılacak diye korkuyor. Ne yapar bir ana bu durumda? Kendi çocuğunuzu düşünsenize! Ben en çok oradaki Müslüman Kürtlere acıyorum. Allah yardımcıları olsun, çok zor durumdalar. Bizim buna dua etmemiz lazım. 

AHİRETTE ÇOK VEBALLERİ VAR

“Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin” buyruluyor. Dost edineni de dost etmeyin. Sen sahabeye söven Şia’yı veya Yahudi’nin Büyük Ortadoğu Projesi’nin uygulayıcısı olan PKK’yı falan nasıl dost edersin?! O zaman bunlarla irtibatlı olanla da irtibatlı olmayacaksın. Bun bunları kaç hafta evvel söyledim. Bunların haberlerini de yapanlar da vatan hainidir. Adamı meşrulaştırıyorsun. Bu adam gayri meşru bir adam, terörist. Nasıl “Bu da bir fikirdir” dersin, millete bunu nasıl nakledersin?! Bu kanalların çok vebali var ahirette. Bunları meşru ettiler, meşhur ettiler. Durum bu. 

BU KAFAYLA MİLLET IŞİD’Cİ OLUR

Bu hadis-i şeriflere inanmayarak, sünneti devreden çıkartarak, “Mezheplere lüzum yok. Meali al eline, kafana göre takıl” diyerek olmaz. Bu kafayla millet IŞİD’ci olur.

Canlı bombanın annesi “Ne olur çocuklarımızı bulun diye emniyete şikâyet yaptık” diyor. Suruç’daki patlamayı bir oğlu öbür taraftakini diğer oğlu yaptı herhâlde. Kadıncağızın haline vah vah vah… İki oğlu da gitti. Hadis-i şerif “Hariciler cehennem köpekleridir” buyuruyor. Onların öldürdükleri de şehittir. Mesela Diyarbakır’da IŞİD operasyonunda 2 polis şehit oldu. Onların şehitliği hadisle sabittir. Öyle devletin şehit demesiyle değil, hadisle sabittir. Çünkü “Onların öldürdüklerine kıyamet günü büyük ecir var” buyruluyor. Sahih hadis. Özellikle onlara vurgu yapıyor Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem). Bunlar hep beyan edilmiş, bildirilmiş. 

HADİSLER HER ŞEYİ SÖYLÜYOR

Diyanet reisi çıktı “Fiten hadisleri sorunludur” dedi. Ne sorunlusu yahu?! Fiten hadisleri dediği kıyamet alametleriyle ilgili olanlar. Hiç bunlar ortada yokken IŞİD’i önceden söyledik. Hepiniz dinlediniz televizyondan. Hepsi çıkmadı mı? Künyesi, lakabı, saçı… Her şeyi beyan etti hadis. Canlı yayında söyledik hepsini. Hala zayıf hadis diyorsun yahu! Ona zayıf, buna zayıf. Sen bu hadisleri incelemezsen tedbirini alamazsın ki. Önden hadis-i şeriflere bakacaksın. Bugün Yahudilerde hadisleri inceleyen âlimler var. Hristiyanlar da müsteşrikler var. 

MÜSLÜMANLAR DEĞİL GÂVURLAR YAPTI

Bugün hadis konkordansı var, 9 cilt.  Aradığın kelime hangi hadiste geçiyorsa onu kelimeden bulmak için. Önceden bilgisayarlar yoktu. Şimdi bilgisayarda kelime yazıyorsun, ‘yensuru’ diyorsun, binlerce kitaptaki bütün ‘yensurular’ çıkıyor. Ama o zamanlar bu yoktu. Bu sefer konkordans yaptılar. Bu konkordans 25-30 sene evvel çıktığında büyük bir işti. Bir hadis aramak için yüzlerce cilt kitaba bakıyorduk. O kelimeden bulunca gidiyorsun o kitabı alıyorsun. Kim yaptı bu konkordansı? Gâvurlar yaptı Müslümanlar yapmadan evvel. Ondan sonra Müslümanlar tarafından da yapıldı ama öbürü kadar da başarılı olmadı diyebiliriz. 9 hadisinin konkordansını, fihrist diyelim yani, gâvurlar yaptı. Kelimeden yaptı hem de, baş harfinden değil.

İNANMASALAR DA BİLİYORLAR

Şimdi niye inceliyor bu adamlar bu kadar? Allar Resulunun vahiy üzere konuştuğunu, yalan yanlış konuşmadığını biliyorlar. İnanmasalar da yani Müslüman olmasalar da doğruluğuna inanıyorlar. Ama doğruluğuna inanmak yetmiyor. Mesela bir adam “Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) sadıktır. Doğru dürüst bir adamdır” dese Müslüman olmuyor. “Ben Yahudiliği bıraktım, İslam’a geçtim” dediği anda Müslüman oluyor. Eski dinini bırakmadan hem o, hem öbürü olmaz. Veyahutta “Ben burada kaldım ama onun doğruluğuna da inanıyorum. O peygamberdir ama ben ona tabi olmuyorum” dese Müslüman olmaz kâfirdir. Çünkü tabi olma şartı var. Dolayısıyla İslam’a uymadan, kendi dinini bırakmadan iki pasaportlu gibi iki dinli adam olmaz. 

MEALLE MİLLETİ DİNSİZLEŞTİRDİLER

Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in hadis-i şerifleri doğru dürüst incelense önceden tedbirler alınır ve bu belalar bu kadar büyümez. Ama maalesef “Bu hadis zayıf. O sorunlu, bu sorunlu” diyerekten İslamı kuşa çevirdiler. Kur’an-ı Kerim de zaten anayasa gibi. Hiçbir hükmü kendin bulamazsın. “Meal okuyun” diyerekten milleti dinsizleştirdiler. Çünkü Kur’an-ı Kerim tefsire muhtaç bir kitaptır. Allah “Habibim sana indirdim ki insanlara açıklayasın” buyuruyor. Tebliğ etmek yetmiyor ki. ‘Kul hüvallâhü’yu okudun, ezberledin. E ne diyor bu şimdi?!

GELECEĞİ GÖREMEZSİN

Allah-u Teâlâ “Açıklayasın diye indirdim” buyuruyor. Açıklama görevini Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)e vermiş. Hangi yolla yapacak açıklamayı? Hadis ile yapacak. Buyurdukları hadis oluyor. Sen buna sorunlu falan dediğin anda hiçbir şeyi göremiyorsun, geleceği göremiyorsun. Çünkü geleceği, gaybı ancak Allah bilir. Ama Cin Suresi’nde “Razı olduğum Resullere bildiririm” diyor. Ki Resullerin hepsinden razı zaten. Sen hala Peygamberimiz için “Gaybı bilmez” diyorsun. Yahu Allah “Resullere bildiririm” diyor. Nasıl bilmiyor! Hazreti Hüseyin’in şehit olacağını söylemedi mi? Uhud dağı sallanınca “Dur, ya Uhud! Senin üzerinde bir Nebi, bir Sıddik ve iki şehid var!” demedi mi? Orada Ömer ile Osman vardı. Ömer, Osman, Ali üçü de suikastla şehit oldu. Hal böyle olunca nasıl bilmiyor? Her şeyi tek tek söylüyor. Haricileri, Kerbela’yı söylüyor. Hazreti Ali Efendimiz bile oradan geçerken “Şurada develerini çökertecekler, burada şehit olacaklar. Şurada kanları dökülecek Ehl-i Beyt’in” diyerek yerlerini gösterdi. Şia kaynaklarında da var. Hepsini Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bildirmişti. Kadere çare yok. Kesin kaderse dua ile de geri dönmüyor.

AYETE BAKIYOR ÖLDÜRÜYOR

Bu hadis-i şeriflere inanmayarak, sünneti devreden çıkartarak, “Mezheplere lüzum yok. Meali al eline, kafana göre takıl” diyerek olmaz. Bu kafayla millet IŞİD’ci olur. Çünkü ayete bakıyor “Müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün” diyor. Bu sefer Müslümanlara da bunu uyguluyor. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Cübbeli Ahmet Hoca Arşivi