Mustafa Özcan

Mustafa Özcan

Çar, Şah Mat!

Çar, Şah Mat!

Putin ile peygamberi Hamaney’in hatta Ürdün Kralı İkinci Abdullah’ın Türk darbesiyle başları döndü. Aynı gün Türkiye bir taşla üç bilemedin dört kuşu birden vurdu. Birincisi Putin, ikincisi çaylak ve sahte peygamber Hamaney üçüncüsü Putin’in misafiri Kral Abdullah. Dördüncüsü de çaylakların efendisi, baş cani Esat! birlikte çar ile şah mat oldu.  Ali Hamaney’in Putin’in peygamberi olduğu ifadesi tarafımdan ağır bir yakıştırma olarak görülebilir. Kesinlikle hayır. Putin ilki 2007 yılında olmak üzere iki kez Tahran’a gitti ve Ali Hamaney ile görüştü. 8 yıl aradan sonra 23 Kasım 2015 tarihinde ikinci kez Hamaney ile bir araya geldi. İşte ilk kez buluşmalarında Putin, Hamaney için övgü dolu hatta onu da aşan bir değerlendirmede ve yakıştırmada bulundu. Hakkında asrın ve çağın Mesihi olduğu ifadesini kullandı (http://www.alarabiya.net/ar/iran/2015/08/07 ). Deccal’dan Deccala yakışır bir iltifat. Hamaney iltifatı havada karada kapmış, baş üstünde kabul etmiştir. Kişilere uluhiyet veya peygamberlik yakıştırması Deccal tarzıdır. Ünlü Yahudi yazar Stefan Zweig Viyana’dan dostu olan Theodor Herzl için ‘asrın Musa’sı olduğu yönünde beyanda veya övgüde bulunmuştur. Zira o da Yahudi deccalıdır. Theodor Herzl’in dostları veya çevresi arasındaki lakabı, yeni Musa’dır (Theodor Herzl, the founding father of Zionism, nicknamed the new Moses of the Jewish/ Elisabeth Roudinesco, Revisiting the Jewish Question). Elisabeth Roudinesco’nun kaleme almış olduğu Revisiting the Jewish Question adlı esere göre Theodor Herzl Girolamo Savonarola Dominiken ile Sabbatai Zevi karışımı bir kişiliktir. Lakabının Musa olması da onu asrın deccallarından birisi yapmaktadır. Üstelik Sabbattai (Sabatay Sevi) Zevi kademi üzeredir. Yahudilerin sahte Mesihi yani kurtarıcısıdır! Ali Hamaney ve selefi Humeyni de Mecusilerin kurtarıcısıdır. İkisi de Persler için aynı bulanık kimliği taşımaktadır. Bu gerçek Putin’in ifadeleriyle de sabittir. Ali Hamaney, Putin’in ifadesiyle asrın Mesihi gerçekte ise sahte Mesih yani Deccaldır. Deccallardan birisidir.

Ortadoğu’yu kasıp kavuran fitnelerden birisi İsrail’in kurulması diğeri de Humeyni’nin İran devrimidir. İkisi de bölgeyi yalanlarla, savaşlarla cehenneme çevirmiştir. Şimdi de halefi Ali Hamaney yalancıların çarı Putin’in eteğine tutunmuştur. İsrail ve İran rejimleri Hazreti İsa’nın ifadesiyle ağaç meyvesinden belli olur fehvası gereği acı meyvesini vermiştir. İsrail Filistinliler ve bütün Müslümanlar için felaket nedeni olduğu gibi İran Devrimi de başta Sünni dünya olmak üzere bölge için felaketler zincirinin başlangıcı olmuş ve Pandora’nın Kutusu’nu açmıştır. İsrail’e gelecek olursak; Lakin herkes bugün biliyor ki Theodor Herzl’in açtığı çığır ve meyvesi olan İsrail gerçekte Davud ülkesi değil Calut ülkesidir. İsmine ne denilirse denilsin Calut sıfatlıdır. Davud ise Filistin ve onu temsil edenlerin bileşkesidir. Beşşar Esat, Hıristiyanlık hattının ilk müdafii olarak Putin’i selamlamaktadır. Hamaney ise Putin tarafından asrın Mesihi olarak görülmektedir. Bu, deccal’dan deccala peygamberlik övgüsü veya yakıştırmasıdır. Bu açıdan Putin aradığı peygamberi Tahran’da bulmuş oldu. İran da Mehdi ülkesi olmayıp bilakis Deccal ülkelerinden birisidir. İran Mehdi’yi temsil ediyorsa İsrail de Mesih’i temsil etmektedir. Nitekim,  Türkiye’de Sabattai Zevi’nin izinden giden bir sahte Mehdi bir koltuğunda iki karpuzu barındırmaktadır. İspatı şudur ki, bu şarlatan herif, hem İsrail’in Mesih’ini hem de İran’ın Mehdisini temsil etmektedir. İran’ın Mehdisi İsrail’in Mesihi olarak iki ülkenin basınında da arzı endam etmekte ve yazılar kaleme almaktadır. İsmiyle her iki ülkenin gazetelerinde de yazılar kaleme almaktadır! Sahte Mehdi bu yönüyle deccalist ve bidatkar rejimler arasında bağlantı kurmaktadır.  

Sahte Peygamber Ali Hamaney ile müridi Putin Tahran’da düğün bayram yaparken Türk uçakları düğünlerini mateme çevirdi. Sevinçleri kursaklarında kaldı. Acem ve Rus puştluğu bize sökmez. Sahte Mehdi ve Mesihlerin puştluklarına pabuç bırakmayız!  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Mustafa Özcan Arşivi