Zeki Ceyhan

Zeki Ceyhan

Muhafazakâr Demokrat olunca!

Muhafazakâr Demokrat olunca!

ALLAH kimseyi Milli Görüş çizgisinde iken Muhafazakâr Demokrat çizgiye getirmesin! Zira Milli Görüş çizgisinden kopan dostlarımızda ne Milli şuur kalıyor ne de milli hassasiyet!

Elmalar ile armutlar sıkça karıştırılıyor!

Dün karşı çıktıkları şeyleri bugün can-u gönülden benimser hale geliyorlar!

NATO Genel Sekreteri, “Müslümanlar için savaşamayız” deyince bizim Muhafazakâr Demokratlarda şafak attı!

Daha önce çoğu Milli Görüş çizgisinde olan bu Muhafazakâr Demokrat arkadaşlar “NATO nasıl olur da böyle söyler” diye şaşkınlık ve hayretlerini dile getirdiler! Kimi “NATO şoke etti” diye manşet çekti! Kimi “NATO tozuttu” diye feveran etti! Evet, Allah kimseyi Milli Görüş çizgisinden Muhafazakâr Demokrat çizgiye doğru saptırmasın! Başlangıçta göze batmayan “milim sapmalar” bile sonunda böylesine büyük görüş ayrılıklarına neden oluyor! Rahmetli Erbakan Hocamız da hep bu “milim sapmalara” dikkat çeker ve bizleri bu konuda hassas olmamız için uyarırdı!

Şimdi biz Milli Görüşçülerle yollarını ayırarak Muhafazakâr Demokrat kimlik altında bir araya gelen bu arkadaşlarımız NATO’nun Müslümanları koruyacağını sanma yanılgısındalar!

Ve NATO, “Ben Müslümanlar için savaşmam” deyince “Nasıl olur da Müslümanlar için savaşmazsın” diye isyanları oynuyorlar! İçlerinde NATO’nun bu tavrı ile “Hıristiyan Kulübü” gibi davrandığını söyleyenler bile var! Yahu arkadaşlar siz NATO’yu ne sanıyorsunuz? Yoksa NATO’yu Müslüman ülkeler arasında oluşturulmuş bir ittifak olarak mı görüyorsunuz? NATO’nun yapısına bir bakın! Üyeleri arasında Türkiye’den başka Müslüman ülke var mı? Hâl böyle olunca NATO Genel Sekreteri’nin sözlerine niye kızıyorsunuz ki? Adam bir gerçeği sizin gözlerinizin içine bakarak dile getirmekten başka ne yaptı? Bize kalırsa tozutan NATO değil Milli Görüş çizgisinden koparak Muhafazakâr Demokrat çizgiye kayanlar! Hayal âlemlerinde bir dünya oluşturuyorlar ve herkesin buna uymasını bekliyorlar! Oysa bir de gerçek dünya var! Müslüman’ı ile Hıristiyan’ı ile ve bunlar arasında sonsuza dek sürecek mücadele olan gerçek bir dünya! Unutmamalıdır ki NATO Müslümanlar için savaşmayacağı gibi öldürülen her Müslüman için de memnun olacak bir ittifaktır! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Zeki Ceyhan Arşivi