Cemal Nar

Cemal Nar

PKK Kürtleri Yok Ediyor

PKK Kürtleri Yok Ediyor

Son zamanlarda haberlerdeki görüntüler hiç de hoş değil. PKK ve yandaşları tam bir fitne içinde. Sokaklar savaş alanı gibi. Özellikle de o manzaraları hiç görmemesi gereken hassas ruhlu çocuklara çok acıyorum. Peki, bir “özgürlük mücadelesi” verdiğini iddia eden PKK ve yandaşı HDP’li teröristler, kandırabilecekler mi bu yaptıkları vahşetle bu milleti ve dünyayı?

Bir insanı, bir gurubu, bir davayı, bir hareketi niyet ve amaçları sevdirir, beğendirir, güzel gösterir ve maddi veya manevi destek verdirir. 

Resulullah (sav)  Efendimiz: “Ameller, niyetlere göredir” demişti

PKK niyeti nedir?

Nedir davası PKK nın?

İslam mı?

Hayır!

Vatan mı?

Hayır!

Kürtler mi?

Hayır!

Özgürlük mü? Güvenlik mi? Aş iş mi?

Hayır!

Sisteme rağmen İslam’ı da, özgğrlüğü de, işi ve aşı da, Kürt’ü de savunan hükümettir. Daha fazlasını vermeğe de razıdır. Bu daha fazlasının önündeki tek engel şimdi PKK dır. Maalesef gerçek bu!

Peki, PKK bu zamana kadar hükümetin Kürtlere birer insan hakları olduğu için verdiği haklardan, sağladığı iyiyleştirmelerden dolayı bir kere olsun teşekkür etmiş midir?

“Ne yani, hakkımızı veriyor, teşekkür niye?” diyene deriz ki, “niyesi nezakettir, efendiliktir, centilmenliktir, kadir bilmektir, iyi niyettir.”

PKK anlar mı bunlardan?

Diyelim ki anlamaz, ya insan öldürmek niye? Kan dökmek niye?

Devletin araç gereçlerini yakmak niyr?

Sokakları savaş alanına döndürmek niye?

PKK Kürt çocuklarını öldürüyor, öldürtüuor. Onları basit, zavallı, adi birer suç makinesine dönüştürüyor. Nefretle bakılıyorlar ve Kürt çocukluk masumiyetiyle hak ettikleri sevgiyi de kaybediyorlar…

PKK Kürtleri yok ediyor. Zavallı kandırılmış gençlerin yanında babaları yok. Terörist “ağabeyleri” var. Ne istiyor aslında o ağabeyleri biliyor musunuz? Güvenlik güçleri bu çocukları öldürsün onlar da kameraya alsınlar. Güvenlik güçleri bu çocukları öldürsün, onlar da sokaklara gelmeyen ana babalarıyla daha büyük savaşlar çıkarsın, bunları da acı ve nefretle dünya seyretsin…

Dün olmadı bu. Bugün de olmuyor işte!

İstekleri ters tepti.

Herkes istismarı gördü ve bir kere daha lanetledi.

Terörü ve PKK yı bir kere daha lanetledi doğu halkı.

Kara yüzlerine bir kere daha tükürdü…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi