Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

Yazdığımın sonuna kadar arkasındayım

Yazdığımın sonuna kadar arkasındayım

Sevgili dostlar, bir önceki yazımda “ya kurşun içeriden görünenlerden gelirse başlığını hatırlayın” demiş ve Anayasa Mahkemesi kararını ARKADAN-İÇERİDEN gelen kurşun benzetmesi eşliğinde analiz etmiştim... 

Bu yazı üzerine malum medya-FETÖ medyası ve yandaşlarından ciddi eleştiriler alırken, HADDİMİ BİLMEM konusunda da çağrılar aldım!

İNANIN bana yazdıklarınızdan çok KORKTUM ve ÇEKİNDİM!

Efendiler, hatta size “efendi” demek bile abesle iştigal!

Sizlere sesleniyorum; yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım!

KONUYA DİKKATLİ BAKANLAR İÇİN; AYM kararı sonrası sanırım “ne demek istediğimin” daha iyi anlaşılabileceğini düşünüyorum...

EVET, YA KURŞUN aynen bu olayda olduğu gibi, ARKADAN gelirse!

GELMEDİ mi? DEFALARCA GELDİ!

ÜLKE-DEVLET-MİLLET adına dik durması gerekenler, FETÖ’nün bütün faaliyetlerini aklama yolunda alınmış AYM kararı gibi adımlar atarlarsa!

Sevgili dostlar, konu “gazetecilik faaliyeti” ve/veya “gazeteciler-ifade özgürlüğü” denerek gölgelenemez, geçiştirilemez!

Konu TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’nin MİLLİ GÜVENLİĞİ ile doğrudan alakalıdır ve bu ülkenin ANAYASA MAHKEMESİ, sanki casusluk faaliyeti ANAYASAL GÜVENCE altındaymış gibi bir adım atarak, DEVLET’in varlığını, güvenliğini ve VAR OLMA HAKKINI yok saymıştır!

HİÇBİR KURUM DEVLET’in ve MİLLET’in İRADE’sinin üstünde değildir! Bu ülkenin MİLLİ GÜVENLİĞİ söz konusu ise ülke milli reflekslerini gerektiği gibi ortaya koyarken içeriden-dışarıdan vuruluyorsa, AYM bu vuruşu yapanlara ANAYASA MAHKEMESİ ŞEMSİYESİ açamaz!

Ne güzel değil mi! Ülkenin reflekslerini iç-dış destekler ile boşa düşürmeye çalış, Milli İstihbarat Teşkilatı’na operasyon çek, DEVLET’in MİLLİ GÜVENLİĞİ’ni zaafa düşürmeye çalış, bu yaptıklarının adı da “gazetecilik” faaliyeti olsun ve ülkenin ANAYASA MAHKEMESİ Devlet’i-Millet’i arkadan vurmana sahip çıkıp, kol kanat gersin!

BU NOKTADA SORDUĞUMU TEKRAR EDİYORUM; Bu ülkede “CASUSLUK-MİLLİ GÜVENLİĞİ ZAAFA DÜŞÜRMEK-DEVLET’E MİLLET’E OPERASYON YAPMAK” ANAYASAL GÜVENCE ALTINDA MI!

Sevgili dostlar, olanlara lütfen çok dikkatli bakalım! Bir tarafta DEVLET-MİLLET adına ülkeyi YERLEŞİK ÇETELER ve İÇ-DIŞ uzantılarından temizlemeye çalışanlar, bir tarafta o uzantıları aklamak adına durmadan ÇALIŞANLAR!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Yiğit Bulut Arşivi