Engin Ardıç

Engin Ardıç

O yana da bu yana da salla

O yana da bu yana da salla

Haber bu ya, Peru'da Ricardo Salazar diye bir adam varmış. Bu adamın "kehanetleri" çok ünlüymüş. Kendisine "yeni Nostradamus" deniyormuş.
Bu adamın kehanetine göre, önümüzdeki ay gökyüzünde çok büyük bir meteor belirecekmiş.
Bu yetmiyormuş gibi aynı sıralarda Çin de Japonya'ya saldıracakmış.
Onlar öyle birbirlerine girerlerken, 15 ya da 17 Mayıs 2016 günü, sabaha karşı saat 02.20'de (dakikası da belli ha!), bu meteor Puerto Rico açıklarında denize düşecek, yani dünyaya çarpacakmış. (Dokuz kilometre çapında ama "çok büyük" diyorlar.)
Bu elbette büyük depremler ve tsunamiler yaratacak, 1 milyar 200 milyon insan ölecekmiş.
Bu arada (bir yandan da Çin-Japon savaşı sürüyor), tam da 16 Haziran 2016 tarihinde Rusya ve Çin bu sefer elele verip ABD'ye saldıracaklarmış (Çin iki cephede birden savaşmaktan yüksünmüyor.)
Tüh, ben de aynı tarih itibarıyla otel rezervasyonu yaptırmıştım deniz kenarında.
Böylece Üçüncü Dünya Savaşı çıkacak, fakat yalnızca dört ay sürecek ve savaşı Rusya- Çin ittifakı kazanacakmış (tabii böylece biz de ayvayı yiyoruz.)
Dünya savaşının bitiş tarihi 25 Ekim 2016.
Bununla da kalmıyor, 2018 sonu- 2019 başları gibi Rusya bir de İsrail'e saldırıyor... Kazanmışsın işte, otursana oturduğun yerde...
Bütün bunlar YouTube'da yayınlanıyormuş, kaç bin dıngılın izlediğini ve birbirine gönderdiğini merak ettim.
Haberi muhalif bir gazetede okudum, bütün bunlar önümüzdeki günlerde çok tartışılacakmış. Gazete utanmadan ciddiye alınmak istiyor.
Şimdi bendeniz de birtakım kehanetlerde bulunmak isterim, madem sallamak serbest, beni de tartışın.
2019 seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak.
Aynı yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak.
Parlamenter sistem süreceği için Kılıçdaroğlu başbakanlık görevini Meral Akşener'e verecek. CHP-MHP koalisyonu Türkiye'ye yeni ufuklar açacak. Ebru Gündeş de Rıza'dan boşanacak, Aylin Nazlıaka ona yeni ve münasip bir kısmet bulacak (teyzesinin oğlu falan olabilir, yeter ki çocuk Atatürkçü olsun.)
Kılıçdaroğlu bu arada Kemalingrad projesini hatırlayacak ve uygulamaya koyacak. Ankara-Yozgat arasına bir sanayi kenti kurulacak. Bu kentte yirmi bin yurt dışından doktoralı gencimiz Çin'den gelecek malları paketleyip paketleyip Azerbaycan'a satacaklar.
Parasını da Yen olarak alacaklar.
Bozdurmaya da gerek kalmayacak, çünkü Perulu kâhin Ricardo Salazar'a bakılırsa, Üçüncü Dünya Savaşı sonrası kurulacak yeni dünya düzeninde Yen dünya genelinde geçerli yeni para birimi olacak.
Niçin savaşı kazanan Çin'in para birimi Yuan'ın değil de kaybeden Japonya'nın para birimi Yen'in yeni dünya parası olacağına da, ciddiye alınmak isteyen muhalif basın cevap versin.
Dilerse Sayın Kılıçdaroğlu bile cevap verebilir, sütunlarımız açıktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Engin Ardıç Arşivi