Zeki Ceyhan

Zeki Ceyhan

İyi ki varsınız!

İyi ki varsınız!

Rüzgârgülü haline gelmiş olanların durumundan yanıp yakılırken Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç’ün açıklamaları bize tabir caizse ilaç gibi geldi!

Ve “İyi ki Saadet Partisi var, iyi ki İlyas Tongüç gibi hâlâ gerçekleri dile getiren siyasetçilerimiz var” deyip Rabbimize hamd ettik! “Ağızlarına sağlık” diye dua ettik! Hem Avrupa Birliği’ne kafa tutuyormuş gibi yapıp hem de bir türlü Avrupa Birliği kapısından ayrılmayı göze alamayanalar için Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç’ün dile getirdikleri oldukça uyarıcı bir özellik taşıyor!

Tongüç diyor ki:

“Türkiye Avrupa Birliği’nin kuyruğuna yapışacak bir ülke değildir. Gaziantep’e gelerek gözümüzün içine baka baka siz de insan hakları problemleri var. Siz de basın özgürlüğü ile sıkıntılar var diyerek ev ödevi vermelerini doğru bulmuyoruz!” Angela Merkel’in Gaziantep’e yükümüzü hafifletmeye değil yükümüze yük eklemeye geldiğini kaydeden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç, “Türkiye lider olma vasfını her daim diri tutan bir ülkedir. Şahsiyetli bir politika ile ekonomisiyle, insanıyla yeni bir düzeni, adil düzeni kurma kurması mecburiyeti vardır” diyerek yüreklere su serpmiştir! İçinde yaşadığımız bu süreçte Saadet Partili kardeşlerimize her zamankinden çok görev düştüğüne inanıyoruz!

Zira rüzgârgülü haline gelmiş tipler yüzünden uğranan tahribatın ancak Milli Görüş temsilcilerinin duruma el koymaları ile telafi edilebileceğini düşünüyoruz! Batı’nın Avrupa Birliği temelinde bize dayattığı konuların asla kabul edilemeyeceğini ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç haklı olarak hükümetin de “rest çekebilmesi” gerektiğinin altını çiziyor!

Dileriz İlyas Tongüç tarafından dile getirilen bu hakikatler iktidar mensupları tarafından dikkate alınır ve gereği yerine getirilir! Rüzgârgülü haline gelen medya mensuplarının ve yazar-çizer takımının da bu uyarılardan nasiplerine düşeni almalarını diliyoruz!

Ve Türkiye’nin Avrupa Birliği’nin kuyruğuna yapışacak bir ülke olmadığı uyarısını ciddiyetle ele almalarını temenni ediyoruz! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeki Ceyhan Arşivi