Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

Acımızı paylaşırken

Acımızı paylaşırken

Acımız büyük! Terör yine canlarımızı aldı... Bizim acımız büyük, geride kalan ana, kardeş, çocukların acısı daha da büyük... Şehitlerimize ve hayatını kaybedenlere Yüce ALLAH’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum... 

Bunu yapanlar ve bu hainliği içeride-dışarıda destekleyip arkasında duranlar şunu asla unutmasın; Türk Milleti ve Türk Devleti size bunu misliyle ödetecek! NEREDE OLURSANIZ OLUN!

Sevgili dostlar, bütün bu yaşananlar karşısında kendimize şu soruları da sormak zorundayız; Türkiye’ye karşı BÜYÜK KAOLİSYON ne zaman kuruldu, kimler var ve ne yapmak istiyorlar? Daha açık yazayım; KİM BU İÇ-DIŞ HAİNLER? KANI BOZUKLAR?

Sevgili dostlarım, bu topraklarda son 40 yıldır yaşanan acıları manipülasyonları” dikkatli analiz edenler; 1980-1994 1997-1998 ve sonrasında İÇERİDEN-DIŞARIDAN bu ülkeye iktidar biçmeye çalışanları görebilirler... BU ARKADAŞLAR bu ülkenin kanını her türlü emmek için hep pusudaydılar ve hala akıllanmadılar... Bunların içeriden-dışarıdan efendileri ve taşeronları dahil tamamına “TÜRKİYE’ye-TÜRK MİLLET’ine karşı” hatta bu coğrafya’ya karşı BÜYÜK KOALİSON diyebiliriz... Bu coğrafya’nın kanı ile beslenen şerefsizler koalisyonu!

Dün, bugün... Yaşanan aynı... İnanın bunların geçmişte gözlerinin döndüğü dönemlerden hiç fark yok! Ne zaman etki alanlarını kaybettiler her zaman sivillere daha doğrusu halka en şerefsiz şekilde saldırmak dahil her yolu denediler...

Sonuç: Bugün gelinen nokta çok açık: Türkiye tam bir yol ayrımında! Ya yeni bir düzen tesis edilecek (YENİ TÜRKİYE BÜYÜK ÖLÇÜDE TABANINI OLUŞTURDU) ya da yerleşik yapı eski gücünü geri kazanarak 1946 sonrası kurduğu denklem içinde hepimizi istediği gibi idare etmeye devam edecek... Türkiye’ye karşı içeriden-dışarıdan kurulan “şerefsizler koalisyonu”nun da amacı sabit; TÜRKİYE’yi eskisi gibi KONTROL ETMEK!

Son söz: Bu ülkenin insanları şu gerçeği çok net görmeli: yıllardır kanımızı emmeye alışan iç-dış odaklı-destekli “Yerleşik Düzen” her yerde! Evimizde, arabamızda, okulumuzda, gazetemizde, işyerimizde... Bu düzenin tek bir amacı var: Türk halkının onların tasarımları sonucu ortaya çıkan sanal-sahte-kurgulu YAPI içinde kalması ve asla uyanmadan, varlıklarının sosyal, siyasal, ekonomik olarak kullanılmasına göz yumması... YERLEŞİK DÜZEN’i ararken sadece bir tarafa bakmak yetmez, her tarafa dikkatli bakmakta ve değişik versiyonlarını da idrak etmekte yarar var... İÇERİDEKİLER-DIŞARIDAKİLER...

Önemli not: Bu alçak saldırıya içeriden-dışarıdan destek verenler ve arkalarındaki ülkeler şunu sakın unutmasınlar; destek verdikleri terör, onlardan istediğini alamadığı gün onlara da aynı şekilde vuracaktır! O gün geldiğinde çaresizlik içinde yalvaran gözlerle bakacaklar! Türkiye, karşısında kim olursa olsun BU KİRLİ OYUNU bozacak ve yoluna devam edecektir! Bizi, masum insanlarımızın kanıyla durdurmak isteyenlerin sonu hüsran ve gözyaşı olacaktır! TÜRK MİLLET’i ve TÜRK DEVLET’i kendisin saldıranları ve uzantılarını tarihin çöplüğüne gömecektir! Bundan kimsenin şüphesi olmasın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yiğit Bulut Arşivi