Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

‘Şer odakları’, ‘Malum medya’ ve panik halleri!

‘Şer odakları’, ‘Malum medya’ ve panik halleri!

Birkaç gündür sözde gazete kılıklı “iki paçavra”, “malum medya”, uzantılı internet siteleri ve paralel örgütün sosyal medya hesaplarında şahsıma yönelik bir kampanya yapılıyor... Aslında hep yapılıyor ama bazen dozu artıyor...En komik ve aptalca olanı ise söylenenleri “tam tersi çarpıtarak” haberleştirip, yaymaya çalışmaları! Ancak ve ancak “şeref, akıl, vicdan” ve “etik değer yoksunlarına” yakışır şekilde!

Sevgili dostlarım, düşünüyorum; gülsem mi, ağlasam mı yoksa “son demlerindeki” bu zavallılara cevap mı versem...

Adam yazıyor; “X” dedi, “Y” dedi... Bir diğeri yazıyor “Yiğit Bulut Kafası”... En cahil olanı daha da ileri gidiyor; “keşke Yiğit Bulut olmasa”! Olmasa, etkisizleştirilse, başına bir şey gelse ne güzel olur değil mi; Ülkenin kanını emen patronlarınız “mutlu olur”! Başka kapıya! Hayaller başka bahara!

Sevgili dostlarım, bu cahiller-gafiller ne yazsın, nasıl yazsınlar ki; “milli, manevi, ulusal, yerli olan her düşünce bizi rahatsız ediyor” diye itiraf mı etsin! Bir de kendilerini avutma noktaları var ki, akıllarınca hem “etki kırıyorlar”, hem de “itibarsızlaştırıyorlar”... İşin ilginç tarafı “iki paçavranın, malum medya’nın bir kısmı” ve “paralel sosyal medya çetelerinin” EYLEM BİRLİĞİ içine girmesi! EYLEM BİRLİĞİ kavramına lütfen dikkat edin, çok

Sevgili dostlar, bu adamlara cevap olarak aslında “şu şudur, bu budur” demek, onları ciddiye almak olur... Hiç cevap vermeye gerek yok! Düzenli olarak “bu saldırıyı” yapıyorlar, yapmaya da devam edecekler! Okuyanların da bana düştüğü bir not var, bir sözü hatırlatarak, gülüp geçtiler; “köpeklerin duası kabul olsa, gökten kemik yağardı”...

Sonuç: “Kaybedenler” ve “organik uzantıları” nasıl bir “şer birliği” içine girerlerse girsinler bu ülkeye yaptıklarının hesabını kanun önünde verecekler!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yiğit Bulut Arşivi