Cengiz Çelik

Cengiz Çelik

Humeyni Olma Sevdası

Humeyni Olma Sevdası

15 Temmuz 16 gecesi yaşan kepazeliği yeryüzünde tartacak terazi yok.

İnsan, vicdanî değerlerini yitirdiğinde hangi ihanetin içine düşeceğini şaşırıyor. Fetö’de elinden geleni de ardına koymuyor. Kimin ocağı sönmüş önemli değil. İhanet hedefine ulaşsın yeter ki.

Vicdanını sattığı belli.  Elinden gelen her ihaneti yapmaktan bugüne kadar geri durmadı, bundan sonra da durmaz. Şeytanın ayakta alkışlayacağı daha nice işler beklenir bunlardan.

Peki niye?
 Fetö elebaşının arzu ettiği Humeyni gibi Türkiye’ye gelmekte de ondan!

Humeyni’nin İran’a döndüğünde en çok güç aldığı grupların başında gençler geliyordu. Hem devleti ele geçirmek hem de eitim yoluyla ellerinde hazır bir sivil ve askeri ordu bulundurmak istediler. Denklemler bunun üzerine kurulmuştu. Fetö elebaşının bir senaryo gereği ABD bulunması da işin kuralına uygun düşüyor.

Nihayetinde 1979 İran’ın da olanları, bizim ülkemizde görmek istediler.

Başımıza gelenler Fetö elebaşını Humeyni Olma Sevdası yüzünden geldi.

 

“Ama”lı Darbe

Milletimizin duygusal yanına oynamaya başladıklarının farkında mıyız? Kim nasıl yapıyor bilmiyorum ama merhamet duygularımızı tetikleyerek, bu hainlerin, hainliklerini minimize etmeye yönelik bir psikolojik harekette ağırdan ağıra kendini göstermeye başladı. “Ama”lı cümlelerle kendilerini temizlemeye çalışacaklar.

 

Darbecilerin Hesap Ettikleri ve Etmedikleri

Darbenin başarısını ya da başarısızlığını mutlaka hesaba kattılar. Ama tanka tekme atan, TBMM’yi bombalayıp sesten hızlı uçan uçağın üzerine atlamayı düşünen, bagajın da dürbünsüz gezmeyen ve Jandarma Genel Komutanlığından ateş açan keskin nişancıyı tespit edip görevli komisere bildirerek haklatan, “o uçağın benzini bitmeyecek mi?” diye bağıran, helikoptere ıslık çalan; bombaya, mermiye kafa tutan, seccadesinde gözyaşı döken, dilinde dua elinde Kur’an-ı Kerim olan, Resul-u Ekrem’in  [salllallahu aleyhi vesselem] askerini polisini, evliyaların gayretini… kısacası bu milleti hesap etmediler.

Hainlerin Düşündükleri

YAŞ üyesi olan hainin suratına hareketle tüm hainlerde gördüğüm:

Ulan rahatlık neremize battı?
Boncuk nasıl dizilir?
Fetö bizi kandırdı?
Hapı yuttuk?
Nerde hata yaptık?
Geçmiş olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Cengiz Çelik Arşivi