Kemal Belgin

Kemal Belgin

Bu Cumartesi kaçmasın!

Bu Cumartesi kaçmasın!

EVET, yeni ligin 3. haftasındayız. Milli maç arasından sonra genelde beklenmedik sonuçlar alınır. Burası beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Ancak ne var ki, bugün bu akşam Kayseri ve İstanbul’da oynayacak maçları kaçırmayınız derim.

Açalım. Kayserispor ilk maçı kendi sahasında kaybettiği gün de hiç de kötü değildi. Sonra gelip Fenerbahçe’ye kafa tuttu. Hatta maçı uzatmanın sonunda berabere bitirdi. Tabii ki orta alandaki yerli-yabancı yeni katkılar vardı. Ama çarpıcı olanı Wellington ve Nkoulma idi. Biri alıp götürüyor, diğeri ise gol atıyordu. İşte bu takıma karşı transferde olumlu hamleler yapan ve iki maçta altı puanı koparan Galatasaray olacak. Podolski oynar mı oynamaz mı bilemem ama yeni İzlandalı santrfor sakat. Demek ki Eren olacak o mevkide... Orta alanı çok merak ediyorum. De Jong mu, yoksa Selçuk mu Tolgalı Sneijderli mi Buradan bakınca sizce de maç izlenir bir maç olmaz mı

Bu maç bitecek gece İstanbul’da Beşiktaş’la Karabükspor karşılaşacak. Galatasaray’a kaybettiği maçtan sonra Karabükspor için, “Bu sezonki takımım... Maçlarını kaçırmamaya gayret edeceğim. Hem oyuncu profili olarak, hem de oyun sistemi ve kurgusu açısından çok dikkatimi çekti...” demiştim. Tabii ki takımım derken, taraftarı değil yakın izleyici olduğumu anlatmak istedim. Bu önemli maç öncesi Tudor hoca sakatlarının çokluğundan söz etti. Bu sakatlıklar idmanlarda mı meydana geldi acaba Yoksa hani derler ya totem mi yapıyor Ama şunu rahatlıkla ifade edeyim ki, maç güzel olur. Beşiktaş ise Gaziantepspor’la oynadığı maçı ilk otuz beş dakikasında beni keyiflendirdi. Çünkü bu takım Şampiyon Ligi’ne çıkacaktı. O açıdan... Çabuk hücuma çıktılar, organize oldular, teknik gösterisi yaptılar ancak bazı rakip hücumlarında iyi sıkışamadılar. Şayet geçen sezonun şampiyon takımından, ilk bakışta öyle görünüyor, dört veya beş oyuncu yedeğe düşerse, acaba içeride bir hır çıkar mı Burası da usta hoca Şenol’a kalıyor.

Tekrar edeyim. Şayet futbola yakında merak sarmışsanız bu maçları kaçırmayınız!  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal Belgin Arşivi