Ziya Şengül

Ziya Şengül

Bu takım bitmiş ‘Azizim’ bitmiş!

Bu takım bitmiş ‘Azizim’ bitmiş!

Aghahowa, Kayseri adına 2’si ilk yarı, biri ikinci yarı 3 gol atıyor, kaleci Volkan nereye çıkar, ne yapmak ister anlamış değilim. Senelerdir bir anlayan varsa çıksın ortaya.

Bu kaleci kardeşimize eleştiriyi bile gereksiz buluyorum. Haykırmak istiyorum, yetti çünkü yetti; olmaz olsun böylesi kalecilik! Her maçta hep aynı hatalar, aynı yanlışlar. Çare aramaya çalışıyorum, karanlığa gömülüp, karaları bağlıyorum ve eldivenleri bırakmasını tavsiye ediyorum.

Fener’e bakıyorum, takım gibi takım değil. Kalecisi kaleci değil. O zaman Fenerbahçe hiç değil. Sadece forma renkleri benziyor. Aziz Yıldırım sezon başında ne demişti: Bu takım geçen seneden daha iyi. Nah daha iyi!

Bu takım yerlerde sürünüyor Azizim, yerlerde. Zico’nun takımını mumla arar olduk. Sen teferruatla uğraşacağına önünde kurduğun takıma baksana. Biliyorum ki üzülüyorsun ama yanlışın büyüğünü sen yaptın Azizim. Bizi pembe rüyalara ittin, hedef gösterdin... Eğer hedefin yerlerde sürünen bir takımın patronu olmaksa, kendi bindiğin dalı ilk önce sen kestin, sonra da düşen dalı bize seyrettirdin!

Kayseri bu maça kadar ligde 5 maçta 2 gol atmış, Fener’e ilk 45 dakikada Aghahowa ile 2, ikinci yarı Turgay ve yine Aghahowa ile 4 gol atıyor. Al kalemi eline bizim gibi Azizim, yaz bakalım ne yazacaksın. Yazamazsın Azizim, yazamasın. Çünkü bu takımın yazılacak bir tarafı yok.

Yanlış hesap Bağdat’tan döner. Gel şapkanı önüne koy. Bir an önce radikal kararlar al. Bırak bu ayakları, Dede’ye destek verip, arkasındayız laflarını terrarlayıp durma. Çünkü Dede’nin elinde bir baston var, kör-topal yürüyor, koskoca Fenerbahçe’yi de kendine benzetiyor. Bu gidişat iyi değil. Sen sen ol Azizim, bir an evvel aklı başında kararlar ver. Ver ki, beğenmediğin Zico’nun takımını geri getir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ziya Şengül Arşivi