Cemal Nar

Cemal Nar

Saflar Netleşiyor

Saflar Netleşiyor

Türkiye’de Batıcıların boyası soyuldu, altındaki ihanet görüldü. Az kaldı, bu millet “alın başınıza çalın laikliği de, Batı tarzı yaşam biçimini de” diyecektir.

İki yıl oldu “Adı Konmamış Savaş” kitabını yazdık. Millet bugün açıktan konuşuyor. Evet, bir Haç ile Hilal savaşı başlamıştır. Batılı Hristiyan ve Siyonistlerle Müslümanların savaşı başlamıştır.

Batılılar bizim aklımızı karıştırmak için kendi kurdukları terör örgütlerini “İslam Terör Örgütü” diye lanse ederek bize vuruyor. Biz de terörle mücadele ediyor sanıyorduk. Oyun bozuldu. Takke düştü kel göründü.

Ey ahali, duyduk duymadık demeyin, 15 Temmuz Darbesi FETÖ işi değil, Amerikan işidir. FETÖ maskedir.

Ey ahali, duyduk duymadık demeyin, kanımızı akıtan PKK terörünü para ve silahla destekleyen ve sıkışınca yataklık yaparak barındıranlar AB devletleridir.

Ey ahali, duyduk duymadık demeyin, senin devlet başkanını konuşturmayan, ama PKK liderlerini konuşturan Almanya, bu Batılı devletlerin güya en iyisidir. Hepsinin silahları insanımızı öldürüyor.

Yakınlarda “Küfür tek millettir” hadisini yazmıştık. altı yazı öncesinde “Nereye Kadar?” başlıklı yazımızı bir daha hatırlatayım. Orada da açıkça yazmıştık:

“Evet, batı dünyası haçlı ittifakı içinde İslam dünyasına açıktan saldırıyor.”

“bakın şu batının pervasızlığına, arsızlığına, utanmazlığına. Yeryüzünde terörle mücadele adına terör estiriyorlar. Şimdi de açıktan PKK ve PYD’yi destekliyorlar.

Nedir Suriye’nin suçu?

Müstakbel bir İslam devleti olma potansiyeli.

Yapılmak istenen de İslam’dan vaz geçip laikliği kabul etmesi. Batı kültürüne iman etmesi. Hayat tarzı olarak İslam’ı değil de, batının değerlerini ve biçimini alması. Bunu sağlayana kadar bombalayacaklar havadan. Terörü besleyecekler bunun için.

Küfür tek millettir be bilinçli yapmaktadır bu zulümleri. Belki halkı ahmakça dünyaya dalmış gafil insanlardır, ama yönetimleri çok bilinçli olarak sürdürmektedirler politikalarını. Allah bize şuur versin, gaflet uykusundan uyandırsın.”

Evet kardeşlerim, ABD açıktan düşmanlık yapmakta ve can düşmanımız teröristleri silahlandırıp üstümüze saldırtmaktadır. Elinden gelse yeni darbeler üretecektir. Parayla satın aldığı, beynini kendi kültürüyle yıkadığı ya da bir “Erdoğan” nefreti ile aklını aldığı zavallı beyinsiz hainlere kendi vatanının ve milletinin alyhine kurşun sıktırmaktadır.

Bugün kim dış düşmanlar niyetlerini açıkça ifade ederken, hala kendi devletinin başkanına “diktatör” diyerek hakaret ediyorsa, ki atalarımız “dere geçilirken at değiştirilmez” demişler, bu adamlar kafirlerin saflarında Müslümanlarla savaşan ajanlardır.

Bakınız Doğuda peş peşe Ak Partili siyasetçiler öldürüldü. O hainlerden ses çıktı mı?

Soralım, ABD nerede? AB nerede? İnsan hakları dernekleri, barış gönüllüleri, çevreciler nerede?

Eğer bu ölümler HDP’li olsaydı bülbül gibi şakırlardı. Doğuda insanlar yüzleri maskeli sokakları ateşe veriyor olurlardı. CNN ve benzeri Batılı yayın kuruluşları canlı yayın yaparlardı. Yer yerinden oynardı. Şimdi ise tıs yok.

Evet, küfür tek millettir ve saflar netleşiyor.

Küfür tek millettir de Müslümanlar tek millet değil midir?

Evet, onlar da tek millettir. Onlar da safları görüyor ve kendi konumlarını sorguluyorlar. Bunun bir adım ötesi ittihad-ı İslam’dır inşallah.

Bunu da yazalım, ama gelecek yazımızda inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi