Aziz Üstel

Aziz Üstel

Sorun takımda değil yönetimde

Sorun takımda değil yönetimde

Galatasaray’da bu yönetim göreve devam ettiği sürece bir şeylerin değişmesine imkan yok. Dursun Özbek ve arkadaşları, Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli ve Jan Olde Riekerink’i gönderdi ama her gelen gideni daha çok arattı. Igor Tudor’un da iki haftada yaptıkları ortada. Öncekilerden fazla bir farkı yok.

Tudor’un şimdiye kadar yaptığı en olumlu iş savunmayı toparlamak oldu ama bu kez de forvet dökülüyor. Hele Podolski.. Adam iyi ki de gidiyor. Teknik ekip ona güveniyor, taraftar ondan çok şeyler bekliyor ama o sahada hiçbir hareket göstermiyor. Takımın sırtında bir yük gibi duruyor.

Sneijder ve Bruma bir şeyler yapmaya çalıştı ama Beşiktaş savunması o kadar dikkatliydi ki buna izin vermediler. Onların yardımına gelen arkadaşları da olmayınca çabalamaları saman alevi gibi kaldı. Selçuk kafasında bu sezonu da ve sanırım Galatasaray’ı da futbolu da bitirmiş. Sahada olduğu süre içinde tek olumlu hareketi yoktu.

Bu arada hakem Bülent Yıldırım için de bir paragraf açmak gerek. Yasin, Atınç’ın müdahalesiyle ceza alanında düşüyor. Hakem önce penaltı vermek için hareket ediyor. Sonra ne düşündü ise, sanırım birilerini kızdırmamak için vazgeçiyor. Muhittin Boşat gibi hakemliğinde penaltı konusunda cimri olan biri bile bu pozisyon için “Kesin penaltı” diyorsa gerisini varın siz düşünün.

Beşiktaş iyi değil vasat bir takım görüntüsü verdi. Ama Galatasaray ne yazık ki takım bile olamamış. Yönetimin bilet fi yatlarını yüksek tutması da ayrı bir konu. Fiyatlar böylesine abartılı olmasa statta 50 bin, dışarda 100 bin kişi olurdu. Taraftar Galatasaray’ı sokakta bulmadı ama yönetimde öyle insanlar var ki onlar takımı sokakta bulduklarını sanıyorlar. Ama gün olur onlar da kendilerini sokakta bulur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi