Halil Mert

Halil Mert

FETÖ’nün yalan rüyaları ile amel eden din adamları,generaller,referandum

FETÖ’nün yalan rüyaları ile amel eden din adamları,generaller,referandum

FETÖ’nün yalan rüyaları ile amel eden din adamları ve generaller ve referandum sonuçları

FETÖ İddianamelerinin her biri adeta ders niteliğinde..

Okuduğunuzda birkaç duyguyu aynı anda yaşıyorsunuz.

FETÖ bir dönem İslami ve Milli Camianın nasıl aşağılandığını görmüş ve bunlara karşı adam yetiştirmiş. Yetmemiş milleti aşağılayan ve değerleriyle kavgalı kesimlerden adeta intikam almış izlenimine kapılıyorsunuz. Hele de o talebe evleri, dersler, dünyadaki Türk Okulları vs.

Çatı iddianame adeta ders kitabı gibi.

Tabii, iddianameyi okuyunca nasıl aldatıldığımızı da görüyoruz.

Sağolsun savcılar FETÖ’nün çocukluğundan itibaren söylediği tüm yalanları da sıralamışlar. Keşke aynı şeyi O’na itaat eden ilahiyatçılar, müftüler, din adamları da yapabilselerdi? Yazdığı ya da yazdırdığı kitapları diyanet ve ilahiyatçılar inceleseydi keşke. Savcıların İslami Bilgileri olsa sanırım din adına yapılan sapkınlıkları da bulurlardı. Bu da İlahiyat ve Diyanet camiasına uyarı olsun.

497.-feto’nun-yalan-ruyalari-ile-amel-eden-din-adamlari-ve-generaller.jpg

FETÖ Süreçte her türlü yalanı ve uyduruk kuralları, İslam dışı talimatları bir şekilde uygulattı. Hem de Allah Rızası diyerek. “Başörtüsü teferruattır.” hepinizin bildiği. Peki, mahrem gurup yani başta TSK olmak üzere, İçişleri, Yargı personeli için her şey tedbir adı altında serbest. Harp Okullarından itibaren kız arkadaş, içki, namaz ve oruçları terk vs. Aslında yaptıkları şey Kemalizm’in ve Batı Emperyalizminin 150 yıldır yaptıramadığını bu Milletin zeki evlatlarına Allah Rızası diyerek yaptırmak oldu.

 

Yetmedi!..

Ülkeyi MİT’e operasyon yaparak, Halk Bankası’na operasyon yaparak dış güçlere sattılar.

PKK’yı ve diğer terör örgütlerini himaye ettiler.

Yetmedi!..

Kozmik Odadan aldıkları bilgileri düşmanlarımıza verdiler…

Tüm kadroları ile emperyalizmin emir ve kontrolüne girdiler. Özellikle İslam Ülkelerindeki, Türk Yurtlarındaki okullara ABD ve İngiliz Ajanlarını öğretmen diye soktular.

Afrika’da İsrail’in adeta konsolosluğu gibi davrandı okulları…

Nasıl hesap vereceksiniz?

 

Şimdi bir gurup FETÖ’cü sözde dindar birileri iftira attığımızı düşünüyorlar. Onlara da söyleyeceğim şudur! Sizin beyniniz, gözünüz, yok mu? FETÖ ABD’nde, kaçaklarınız Almanya, İngiltere, Fransa, Yunanistan, Hollanda, Belçika gibi son yüzyılda her fırsatta bize kötülük ve düşmanlık yapan ülkelerde krallar gibi ağırlanıyorlar. Kör müsünüz?

 

Şimdi!

Cezaevindeki Generallere FETÖ’nün son rüyasını uçurmuşlar.

16 Nisan Referandumu’nun sonucunda “Hayır!” çıkacakmış. Sonra AKPARTİ düşecekmiş. Sonra generaller serbest kalıp, görevlerine döneceklermiş.

Bu beynini, bedenini satmış güruh uydurma rüyalarla bu günlere geldiklerinin farkında değiller sanırım.

Ulan hırsızlar.. Yıllarca size sorular verildi. Bile bile aldınız. Ne dendi? “Hocaefendiye rüyasında soruları peygamberimiz vermiş.” Bilerek bu yalana inanıyor gibi yapıp soruları çalmaya ve hırsızlığa devam ettiniz. Sicil sistemi ile oynayıp, iftira atıp haksız rütbe aldınız, terfi ettiniz, tayin oldunuz. Hepiniz kansızsınız.

 

Sonra, “Bir Hanım ABD’nde başkan olacak.” dedi rüyasında FETÖ’ye Peygamberimiz.. Değil mi? Yahu siz hayâsızlıkta sınır da tanımıyorsunuz. Eeee haksız da sayılmazsınız. Yıllarca şakşakçılarınızın da katkılarıyla millete yutturdunuz. Hele de 28 Şubat Sürecinde..

Sokaktaki insana 28 Şubatçılarla mücadele ettiğiniz mesajlarını fısıltı ile idrakten yoksun muhafazakârlar aracılığıyla yayarken basın dâhil üst seviyede 28 Şubat ihanetine destek oldunuz. Hatta tüm Nurcular, hatta büyük cemaatlerin adına; “Askerler, sivillerden daha demokrat!” Erbakan gibi Muhterem, çalışkan bir Başbakan’a “Yapamıyorsanız gidin!” diye malum işbirlikçi medya aracılığı ile beyanatlar verdiniz. Maalesef İslami Camia diyebileceğimiz kesimlerin çoğu ya yanınızda durarak alet oldu, ya da sessiz kalarak..

Evet, ABD’nde milletin kurban paralarını seçim kampanyaları için harcadığınız peygamberimiz (SAV)’i yalanlarınıza alet ettiğiniz Hillary Clinton Seçimleri kazanamadı. Ne oldu sizin falcınız? Hani iktidara gelince o kadın sizi kurtaracaktı? Ebu Cehil’den medet uman Mü’min olur mu?  Kime karşı?

 

Ey Milletim. FETÖ’nün rüyasında ne doğru biliyor musunuz? Türkiye’de “Hayır!” çıkacağını görmesi.. Bunu ancak rüyasında görür. Milletimiz oyunları görüyor artık. Tüm hainler, terör örgütleri, dış güçler “Hayır!” için çalışıyor.

 

Yüce Türk Milleti. Türk, Kürt, Çerkez, Gürcü, Pomak, Arnavut, Şii, Sünni, Alevi.. Sen büyük bir medeniyetin, köklü bir devletin devamısın. Ümit sensin. Senin ferasetin ümit. Hem tüm Türk Dünyası için, hem İslam Âlemi için hem de mazlum insanlık için ümit sensin. “Ver oyunu, Boz oyunu!” “Hayır!” kampanyası da tıpkı FETÖ’nün rüyaları gibi yalan üzerine kurulmuş. Hangi maddede tek adamlık var? Hangi madde ile meclis kalkıyor? Hangi madde ile yargı bağımsızlığı elden gidiyor?

 

Ey Büyük Türk Milleti.

Denetleyebileceğin, yargılayabileceğin bir Cumhurbaşkanlığı için EVET diyeceksin.

Koalisyonlara mahkûm olmamak için, siyasi istikrar için EVET diyeceksin.

Bürokrasi ağalarına ve statükoya “dur” demek için EVET diyeceksin.

Merhum Menderes, Merhum Özal ve terör şehitlerimiz için EVET diyeceksin.

Lozan’da dayatılanlar için, Misak-ı Milli’den sonra dahi kaybettiklerin için EVET diyeceksin.

PKK, DHKPC, TİKKO, DEAŞ vb. terör örgütlerine karşı, onları vekâlet savaşları ile Medeniyet Coğrafyamızı yok etmek için kullanan düşmanlarımıza karşı EVET diyeceksin.

15 Temmuz’da tüm ihanet ve pisliği ortaya çıkan münafıklığa, satılmışlığa, 40 yıldır tüm değerlerimizi kullanıp, evlatlarımızı bizden çalıp, bize mermi atanlara “DURUN!” demek için 16 Nisan Referandumunda Cumhurbaşkanlığı Sistemine EVET diyeceksin.

Benim beklentim en az %65’tir. Ey Şanlı Millet, Ey Gazilerin Şühedanın Evlatları. Gelin hainlere ve düşmanlarımıza bir ders verelim ve en az % 70-80 olsun EVET..

 

FETÖ’nün sapıkları. Refendum sonucu ne çıkarsa çıksın, bilin ki bu millet sizi tükürüğünde boğar. Daha rüyalarınıza da yalanlarınıza kanar mıyız?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halil Mert Arşivi