Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

“Terörist barınağı” AVRUPA! Terör destekçisi Almanya!

“Terörist barınağı” AVRUPA! Terör destekçisi Almanya!

Bizi sürekli eleştiren, bize saldıranlara kanat açan, TÜRK-İSLAM düşmanlığını “en noktasına” taşıyan, COĞRAFYAMIZI YÜZYILLARDIR SÖMÜRMEK İÇİN HERŞEYİ YAPAN, SON DÖNEMDE TÜRKİYE’ye saldırmayı “resmi politika”haline getiren Avrupa’ya birkaç soru sormak istiyorum...

1-Almanya, Fransa, Belçika VE DİĞERLERİ... yıllardır “Türkiye’nin yaşadıklarına” uzaktan bakıp kınıyorlar. Türkiye, binlerce askerini-polisini-vatandaşını terör olaylarında şehit verirken, Türkiye’ye saldıran terör örgütünün uzantıları bu ülkelerde himaye gördü mü ? GÖRMEDİ diyebiliyorlar mı?

2- Almanya’ya konu hakkında 4.000’den fazla dosya verildi mi ? NEDEN HİÇ ADIM ATMADILAR ? Avusturya, Almanya’nın “kuklası olarak” Türkiye’ye karşı ne yapmaya çalışıyor?

3- Belçika’da bazı “terör örgütleri” ile adı konmamış-yazılmamış bir “anlaşma” var mıydı? Havalimanı patlaması öncesi, bu adamların mahallesine kadar bir TV kanalı göstermedi mi? 

4- Türkiye başta Almanya ve Belçika olmak üzere, terörist unusurlarla ilgili istihbarat vermesine rağmen, neden adım atmadılar? Bu adı konmamış anlaşmaya mı güvendiler? 

5- Belçika yıllarca “sen bana dokunma-ben sana dokunmayayım” mantığı ile hareket etti mi? Hatırlayın; Türkiye’deki bazı suikastleri gerçekleştirenler Belçika’ya kaçtı ve himaye gördü. Yanlış mı? 

6-Alman vakıfları başta olmak üzere, Fransız sivil toplum örgütlerinin bazıları dahil, AB MANTIĞI, Türkiye’yi vuran terörü yıllarca “özgürlük savaşı” olarak tanımlamadı mı? 

7- Türkiye, 15 Temmuz’da DARBE-İŞGAL girişimine uğrarken, uzaktan seyreden hatta DARBECİLERİ destekleyen, sonrasında sahip çıkan Almanya değil mi ! Almanya’nın hatta Fransa  ve Belçika'nın, Türkiye'ye saldıran terör örgütlerine desteği 1980'den bugüne devam etmiyor mu?

Bu ülkelere göre Türkiye’ye yapılan saldırının “siyasi-ekonomik-sosyolojik” sebepleri mi vardı ve RASYONALİZE EDİLEBİLİR olaylar mıydı? 

Lüksemburg merkezli bazı kayıt dışı formlar maalesef terör örgütlerine bilerek-bilmeyerek destek sağladılar mı? Lüksemburg neyine güvenerek, kimin baskısıyla Türkiye’yi tehdit etti ? 

Sevgili dostlar, AB yani 1800’lerin başından bugüne COĞRAFYAMIZ ve ÜLKEMİZ’e kan ve göz yaşından başka bir şey vermeyen AVRUPA ÇÖKÜYOR! BU ÇÖKÜŞÜ HALKTAN GİZLEMEK ADINA TÜRK-İSLAM DÜŞMANLIĞI AB ÜLKELERİNDE TAVAN YAPMIŞ DURUMDA! NE YAPARLARSA YAPSINLAR; SONLARI BELLİ...AVRUPA, HIZLA DUVARA DOĞRU GİDİYOR VE TÜRKİYE’YE KARŞI ATTIĞI ADIMLAR DA SONUNU HIZLANDIRIYOR!

Önemli not : “Nazi” deyince bozulanlara soruyorum; NAZİ yolunda ilerleyip, “adınızı koyunca” neden bozuluyorsunuz! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yiğit Bulut Arşivi