Halil Mert

Halil Mert

Cumhurbaşkanımızın ABD Gezisi ve Hainler Güruhu

Cumhurbaşkanımızın ABD Gezisi ve Hainler Güruhu

Cumhurbaşkanı kimdir?

Türk Milleti’nin mensubu olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en üst görevlisi, temsilcisi, lideri… Gittiği her yerde, hem milletimizi, hem devletimizi temsil eder.

Bitti mi? Hayır!

Ülkesi ve Milleti ile bizim tam bağımsız olduğumuzun da nişanesidir adeta. Yurt dışında, Bayrak gibidir. Sarsılamaz, eğilemez.. Tevazuu şahsı adına değil, ancak icap ederse Yüce Türk Milleti adına gösterir.

Bu açıklama her hangi bir Cumhurbaşkanı için dahi böyle. Ya mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan? O’nun için şahsından kaynaklanan ilave sorumluluklar ve temsil mesuliyetleri var.

Tüm dünyada İslami bir siyasidir. Ümmet dahi O’nun için dua eder, gayret bekler. O’nun şahsiyetli bir siyasi olduğuna, imanlı ve başı dik olduğuna, Kazakistan bozkırındaki çobandan, Newyork’ta yaşayan CEO Müslüman Hintli’ye, Bosna’lı mazlum yetimden, esir D. Türkistan’daki Uygur aksakala kadar her Müslüman şahitlik eder, kendisini tanır. İslam olmayan Gagavuz ve Yakut Türkleri dâhil tüm Türk Dünyası O’na bakar. Afrika’daki köleleştirilmiş insanlar bile Erdoğan ismini bilir. Hatta Latin Amerika’da emperyalist oyunlardan ve diktatörlerden bunalmış insanları dahi bilirler. Hem Türk Milleti’ni bilirler, hem de O’nun Cumhurbaşkanı R. T. Erdoğan’ı..

 

Hal böyle iken, ülkemde dedikodu ve medyaya yansıyan yorumlara bakın şimdi.

“Erdoğan ABD’ne gittiğinde tutuklansa…..!.....”

Dile gelen şerefsizliğe ve alçaklığa bakar mısınız?

Ulan namussuz hainler, siz sevmeyebilirsiniz. Buna hiç itirazım yok. Ama ülkemizin Cumhurbaşkanı bu insan.. Siz devletçiydiniz sözde.. Bir kısmınız Atatürkçü, bir kısmınız İslamcı, bir kısmınız Sosyal demokrat, bir kısmınız Türkçü.. vs. vs. vs… Hepiniz geçmişte cemaat denen, şimdi FETÖ organizasyonunun ve onların şahsında emperyalist Haçlı’nın köpeği olmuşsunuz. Yazıklar olsun.

 

Peki, ABD’nde yaşananlar.. FETÖ denen namussuz ABD basınında büyük paralarla yazılar yazıyor. Neymiş efendim “Türkiye’de laiklik elden gidiyor ve Türkiye din devleti olacakmış..” Ulan şahsiyetsiz yalaka, din devleti arıyorsan kulluğunu yaptığın İsrail var. O’na jandarmalık yapan ABD’nin köpekliğini yapıyorsun zaten. Türkiye’de sonunda Fetö’cü, diyalogcu papaz da yakalandı. CIA ajanı. Sizin alçaklığınız dünyayı sardı.

 

ABD’nde, geçmişin, halkımıza katliam yapan, bu günün Azerbaycan Karabağ’da Müslüman Azeri Türk’ünün canlı canlı gözlerini oyan zalim Ermeni’lerinin dölleri, PKK’lı bölücü hainler ve FETÖ mensupları el ele eylem yapıp, güzel Ülkeme ve Milletime küfrettiler. Aslında bu güruhun ilk eylemi değil bu olaylar. Seyreden ABD polisine bölücülere müdahale eden vatandaşlarımız gereken cevabı verdiler. Sağ olsunlar. Tabii burada Diaspora Türklerinin koordinasyonu ve lobicilikteki eksikliğimiz gün yüzüne bir kez daha çıktı. Zamanında cemaate (Fetö’ye) resmi temsilciliklerimizi teslim edenler utansın.

 

Cumhurbaşkanımızın ABD Başkanı’nın gözünün içine PKK/PYD’yi terörist olarak sokması çok önemlidir. Ülke güvenliği için gereğini yapacağımız mesajını vermesi önemlidir. Dönüşünde de birliklerimizi sınıra yığması çok isabetlidir. Tabii bize düşen her dönemde doğru kararların arkasında sonuna kadar durmaktır. Biz Milli Devlet, Bağımsız Ülke, Mazisinden ve İmanından güç alıp geleceğe yürüyen kararlılık ve mefkûre’nin destekçisi ve takipçisiyiz.

 

Ey Büyük Türk Milleti..

Cumhurbaşkanımızın ve AKPARTİ’nin şahsında gibi gösterilip yapılan düşmanlık aslında sanadır. Senin gelenek, örf ve törenedir. İmanınadır. Geçmişte Nurlu Demirel ile seni ne güzel avutuyorlardı. İçimizdeki münafık ve soysuzlar aracılığı ile kendine güvenini kaybetmiştin. Şimdi gücünü de gör. Senden aldığı güçle emperyalistlerin ve onların köpeklerinin karşısında dik duran evlatlarını da gör. Bu gün özellikle darbe süreci ve sonrasında R. T. Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin kararlı adımları her türlü takdir ve duaya layıktır. Gör ey Milletim..

 

Cumhurbaşkanımızın sadece bayrağımızın değil, AKPARTİ’nin anlamı “TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET” olan rabiasının, MHP ve Ülkücü Hareket’in anlamı “Aleme, İslam ve Türk Mührünü vurmak” olan  Bozkurt İşaretinin, geleneksel İslamcılığımızın ve İmanımızın sembolü olan Tevhid İşaretinin.. Babaannemin öğrettiği dörtlü sacayağı “VATAN, MİLLET, DİN, DEVLET”in… Evet, evet, hepsinin de temsilcisidir Cumhurbaşkanımız.

 

Ne mutlu, Büyük Milletimizin mazisini bilip, ders alıp geleceğe yürüyenlere..

Ne mutlu, ferasetle devletine itaat edip arkasında duran yiğitlere..

Ne mutlu, adalet dağıtabilen, adaletle hizmet eden yöneticiye..

Ne mutlu, “Vatanım, Bayrağım, İmanım..” deyip “Ölürsem şehid, kalırsam gaziyim.” diyen kahraman Mehmedimiz asker ve polisimize… Unutmayın ki artık Mehmetçik askerimiz ve polisimizdir. Ayıranlar utansın. Onlar ülkemizin sınırlarını da sokakların huzurunu da aynı idrak ve sorumlulukla sağlıyorlar.

Ne mutlu, yurt dışında gece gündüz demeden bayrağımızı ve menfaatlerimizi savunan Milletimizin Gurbetteki evlatlarına.

Ne Mutlu, yalnız dahi kalsa, sırtında taşıdığı bazı adamlarca ihanete uğrasa da Milletinden aldığı destek ve güçle, tefekkür ve imanla, canı pahasına fedakârlıkla çalışan, R. T. Erdoğan gibi insanımıza..

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Halil Mert Arşivi