Aziz Üstel

Aziz Üstel

Kissinger, İlluminati ve 3. Dünya savaşını anlatıyor!!

Kissinger, İlluminati ve 3. Dünya savaşını anlatıyor!!

İlluminati, Örgütünün en tepesindeki kişilerden biri 90’ını devirmiş Henry Kissinger’dır. Kısa bir süre önce yayınlanan bir söyleşisinde Arap Baharı ve BOP’un (Büyük Ortadoğu Projesi) İllluminati tarafından tasarlanıp uygulamaya konulduğunu, yarım ağızla da olsa, kabul ettikten sonra (…yani…öyle denebilir…belki) gerçek amacın ne olduğunu şöyle anlatır:

“Çin’in askeri gücünü arttırmasına Rusya’nınsa Sovyet döneminin etkilerinden arınmasına izin verdik. Niye mi? Kendilerini güçlü sansınlar diye tabi! BU ONLARI PERİŞAN EDECEKTİR. Biz amatör nişancının eline silahı tutuşturmaya çalışıyoruz. Silaha el sürdükleri an onları yok ederiz! ABD özel olarak Çin’le Rusya’yı silaha yönelterek ekonomilerinin çökmesini sağlamaya çalışıyor. Tabuta çakacağı son çiviyse İsrail’in İran’ı yerle bir etmesidir…Petrolü elinde tutarsan devletleri, gıdayı denetlersen de insanları kontrol edersin! Ortadoğu’daki kaynakları elinde tutan 7 ülkeye sahip olmak zorunda kalacağımızı askere anlattık. Asker kukla gibidir. İplerini elden bırakmayacaksınız; bırakırsanız kendi başına iş yapmaya kalkar ki bu da felaket olur!

“Rusya ve Çin daha ne kadar bekleyip ABD’nin kazanmasını izleyebilir? Sonunda uykudan uyanacaklardır. İşte bu olduğunda İsrail bütün gücü ve silahlarıyla savaşmak zorunda kalacak ve öldürebildiği kadar çok Arap öldürecektir. Umut ediyorum, her şey yolunda giderse Orta Doğu’nun yarısı İsrail’in olacaktır…

“Küllerin içinden yeni bir dünya düzeni ve yeni bir toplum yaratmamız şart! Yeni dünya düzeninde tek bir ülke olacak ve küresel hükümeti kuracaktır!” (The New World Order—Yeni Dünya Düzeni: Henry Kissinger)

KÜRESEL EĞİLİNMLER 2015 RAPORU:

CIA’nın hazırladığı rapora göre,  ABD’nin Irak’tan çekilmesinden sonra Irak’ta bir iç savaş çıkacak ve bu iç savaş daha sonra (Kürtler aracılığıyla) İran ve Türkiye’ye de sıçrayacak. Türkiye tarihsel birikimleri ve bağları, coğrafi konumu ve temsil ettiği laik cumhuriyetiyle hedef ülkedir. “Etnik bölünmeler yoluyla bu ülkeyi içten yıkmak mümkün olabilir. Yıkılmalıdır da Türkiye! Çünkü son aşamada, bölgenin yardım dileneceği son ülkedir.”  Dünyada İslam düşmanlığı aşılanmaya çalışılırken ABD’nin bölgeye tam egemen olması için gerekli askeri koşullar hazırlanmakta. Bunun içinde terör örgütleri sahaya sürülmekte, var olanlarsa (PKK gibi) desteklenmekte. Dünya teröre odaklanmışken enerji kaynakları ve ulaşım yolları küresel güçlerin küresel güçlerin eline geçmekte ve ulus ötesi sermaye katlanarak büyümekte! Yürütülen sıcak savaşın yanı sıra uygulanan psikolojik savaşta bütün hızıyla sürmekte ve bu da Orta Doğu’nun işgali için son aşamaya gelinmekte…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi