Fatma Tuncer

Fatma Tuncer

Daha ne kadar susacaksınız?

Daha ne kadar susacaksınız?

Bugün Küffar son gelişmiş savaş araçları ile Kabe’yi işgal etse ya da Medine’ye saldırıp, Hz Peygamber’in mescidini esaret altına alsa ve bu kutsal beldeleri yaşanılmaz hale getirse ne yaparsanız?
Bugün küffar son gelişmiş savaş araçları ile Mekke’ye girse ve kutsallarımızı yerle bir edip, burada ezanı susturmaya kalksa, namazı yasaklasa ne yaparsınız?
Bugün küffar, Kutsal topraklarımız Kabe’ye Müslümanların girişini engellemeye kalksa ne yaparsınız?
 
Siz ey İslam coğrafyasının liderleri!
Ey inandığını iddia eden Müslümanlar!
Bütün kutsallarınızın işgal edildiğinde tepkilerinizi nasıl ve ne şekilde ortaya koyardınız? Sanırım sessizce seyretmeyi tercih edersiniz… Zira bugün içinde bulunduğumuz vahim durum, yaşanan işgaller karşısında vereceğiniz tepkiyi bütün çıplaklığı ile ortaya koyuyor. Ve biliyorum ki, kutsallarınız işgal edilirken siz yine kuru açıklamalarla geçiştirip vahşeti seyretmekten öteye gidemeyeceksiniz.
 
Görüyor musunuz? Bugün kutsallarımızdan biri olan Kudüs’e Müslümanların girişi engellenmeye çalışılmakta direnç gösterenler ise ağır şekilde cezalandırılmaktadır. Bacılarımız, gençlerimiz, analarımız ve babalarımız bu kutsal beldede acımasızca katledilmekte ve adeta bir soykırıma maruz bırakılmaktadırlar. Peki tutsak beldemiz Kudüs’te ezanlar susturulmaya çalışılırken siz bu tahkiri daha nasıl kabul edeceksiniz? Az ötede zulmün her türlüsü yaşanırken bizlerin ihlas, samimiyet ve cihadı kuşanıp yola çıkmamız gerekmez mi? Erbakan hocamızın tabiriyle “İslam şekil dini değil şuur dinidir” Artık meselenin teferruatına değil özüne ulaşmak ve bu alana yoğunlaşmak zorundayız. Bunun için tüm maddi ve manevi silahlarınızı kuşanmalı ve Allah’ın vaat ettiği o fethe nail olabilecek kapıları inanç ve cesaretimizle ile zorlamak mecburiyetindeyiz. Kudüs ve mescidi aksa ile aranızdaki tüm engelleri kaldırıp sadece kavli olarak değil fiili olarak da harekete geçmek zorundayız.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatma Tuncer Arşivi