Aziz Üstel

Aziz Üstel

Irkçıların hayali: Milyonlarca insanı öldürmek!

Irkçıların hayali: Milyonlarca insanı öldürmek!

Siyaset bilimcisi Dr. John Coleman, Rockefeller Vakfı adına hazırladığı  Küresel 2000 başlıklı raporunda, 2030 yılına kadar dünya üzerinde 2 milyar kişinin yok edilmesi, nüfusta büyüme oranında sıfırın yakalanması gerektiğini yazdı. Bunu nasıl başaracaktı?

""Kürtaj, doğum kontrol hapları, kürtaj klinik sayısının arttırılması, sivillere karşı bakteri savaşları ve 3. Dünya Savaşı yoluyla 2 milyar kişiyi öldürmek mümkündür, hatta zorunluluktur!"

Çok iyi bir Küreselci  (internationalist) olan ünlü yazar H.G. Wells şöyle der bir kitabında:

"Yönetici sınıfın  ilkelerini sürdürmek adına bir kişi öldürüldüğünde, cinayet meşrulaşır."

Bertrand Russell, Bilim ve Toplumun Etkisi  adlı kitabında bildiğimiz savaşların kısa sürede çok sayıda kişi öldürememesinden yakınır ve çare bakteri savaşları olabilir mi diye sorar.

"Eğer dünyaya her kuşakta veba salgını yayılabilirse, dünyanın aşırı kalabalık olması önlenebilir. Bu kulağa hoş gelmese de (!) yoğun nüfus artışı başka nasıl engellenir ki?"

John D. Rockefeller III akıllara zarar bir servetin varisi olarak doğmuş, ırkcı bilimcilerin (ne demekse) arasında büyümüştü. İnsanları en iyi soyu elde edebilecekleri bir koyun sürüsü olarak görmekteydiler. "Servet küçük parçalara bölünüp halka dağıtılacağına, ırkımızı (beyaz) sürdürmek ve geliştirmek için kullanılmalıdır." Yeni kurulan Rockefeller Vakfının hedefi insanlığın yararı için çalışmaktı! Ancak neyin insanlığın yararına olacağına Rockefeller Ailesi karar verecekti. Aile sürüden zayıfları, yoksul ve hastalıklı insanları seçip çıkarmakniteliksiz insanları yok etmeye odaklanmıştı.

Vakfın ilk işi New York'ta kurulu Amerikan Soy Arıtım Derneği'ni desteklemek olacaktı. Soy arıtım bilim falan değildi tabi.Charles Darwin'in kuzeni Francis Galton bu saçmalığı bilim olarak otaya atmıştı; tümüyle Darwin'in "Türlerin Kökeniadlı kitabından alınmıştı. Harriman Vakfıyla birlikte aile bu derneğin en büyük bağışcısı olacaktı.

ABD'li zenginlerin toplumsal, ekonomik ve siyasal görüşleri kendi çıkarları adına kullandıkları bu vakıflar genetik kodlama, gen mühendisliği gibi konularda çalışıyor ve bu konularda araşırma yapanlara her türlü maddi desteği sağlıyorlardı.

Irk sorununa (!) yeterince eğildikleri kanısına varan aile, Ford Vakfıyla birlikte bu kez gıda işine el atı. Uluslararası Devrimi gerçekleştirmek için gıda üretim ve denetimi şarttı. Ve petrolle askeri malzeme üretimi kadar önemli olan gıda üretimi de bu vakıfların denetimine girmeye başladı...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi