Cemal Nar

Cemal Nar

Zina Homoseksüellik Lezbiyenlik Cinsel Sapıklık 2

Zina Homoseksüellik Lezbiyenlik Cinsel Sapıklık 2

Allah Teâlâ zinayı haram kılmıştır. "Sakın zinâya yaklaşmayın; doğrusu bu çirkindir, kötü bir yoldur." (el-İsrâ: 1/32) âyeti zinâyı haram kılan delillerden sadece birisidir. İslâm’da nikah ile oluşan evlilik dışında cinsî ilişki yaşamak haram kılınmıştır. Çünkü bunun sağlıktan savaşa kadar birçok zararları var. Burası yeri değil, hangi birini sayalım.  İnsan nesilinin mahvolmasına, ailelerin dağılmasına, hısımlık bağlarının kopmasına, bulaşıcı hastalıkların yayılmasına, kadının eşya gibi pazarlanmasına, şehvet duygusunun azarak ahlâkı dejenere etmesine, kavgalar, düşmanlıklara, ekonominin bozulmasına, insanın istismarına… sebep olmaktadır.

Özellikle de insan neslinin devamı için şart olan nesebin (soyun) karışmasına sebep olması var.

Bu kadar zararlı ve çirkin bir fiili yalnızca ceza müeyyidesiyle ortadan kaldırmak mümkün değildir; tahrik ederek zinâya götüren davranışları menetmek, yolları kapamak gerekir. İşte bu sebepledir ki İslâm zinaya giden bütün yolları kapamış, başta erken evliliği teşvik etmiş, bu uğurda gereken bütün tedbirleri almıştır. 

İslam, eşcinselliği de haram kılmıştır. Erkek veya kadının kendi cinsinden birisi ile cinsî ilişki kurması, adına gey, homoseksüellik, lûtîlik, lezbiyenlik, sevicilik gibi ne isim verilirse verilsin,  bir cinsel sapıklıktır. İnsanın ve cinselliğinin yaratılış gayesine terstir. İnsanın normal tabiatına, fıtrî ve tabiî temâyüllere aykırıdır. Ahlâksızlıktır. İnsan ruhunun çürümüşlüğünün ve çökmüşlüğünün bir tezahürüdür.  Tarihin derinliklerinden beri yaşanan bir sapıklıktır. Peygamberler hep bu pisliklerle mücadele etmişlerdir. Bazı kavimlerin bu işlerle meşhur oldukları ve bu yüzden mahvoldukları Kur'ân-ı Kerîm'de anlatılmaktadır.( Hûd: 11/ 165-166; Şuarâ: 26/77-81)

İslâm alimleri bu fiillerin haram olduğunda birleşmiştir. Bunları yapan suçluların dünyada nasıl ceza alacakları konusunda ihtilaf etmişlerdir. Yoksa rezalet ve kepazeliğinde hiç şüphe yoktur. Zina, homoseksüellik, lûtîlik, sevicilik, lezbiyenlik gibi cinsel sapıklıkların haram olduğuna inanmayan, bunları cinsel tercih olarak saygıyla karşılayan kimseler, eğer daha önce Müslüman iseler, kesinlikle ilgili ayetleri inkar ettikleri için, inkar etmeseler bile içeriğini beğenmedikleri ve dinlemedikleri için, kesinlikle dinden çıkarak kafir olurlar. Bunda asla şüphe ve terddüt yoktur.

O yüzden bu işleri normal görüp Müslümanları bu yüzden “özel hayata ve cinsel tercihe karışmak” ile ayıplayanlar, Müslüman olmadıkları için, Müslümanların işine karışmanın, kendilerini ilgilendirmeyen yerde ahkam kesmenin ayıp olduğunu bilmelidirler. Zaten hiçbir Müslüman bu tür zırvalara da kulak asmaz, asla dinlemez.

Yeri gelmişken söyleyelim; Bu tür cinsî sapıklık çeşitlerinden birisi de hayvan ile cinsî ilişiki kurmaktır. Bu çirkin iş hem kadın, hem de erkek için haramdır. İslam hukukunda bir cezası da vardır. Bu zavallı hayvan, etini yenen bir hayvan ise, bu yüzden etini yemek haram olmaz. Bu noktada söylenecek bazı sözler varsa da, konunun nezaketinden dolayı bu kadarcıkla yetinelim.

Şimdi bu rezalet, kepazelik, felaket ve sapıklık karşısında kimlere ne feryadımız var görelim, ama gelecek yazıda inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi