Kemal Belgin

Kemal Belgin

İstifa olamaz...

İstifa olamaz...

Fenerbahçe , yanlış saymadıysam, 9 baba transfer yaparak sezona girmişti. Kameni, İsla, Neto, Guliano, Dirar, Valbuena, Jenssen, Soldado, Mehmet Ekici... İşte bu takım ve de eski ünlüler Aykut Kocaman’a teslim edilmişti. Yani 2011’in tartışmalı şampiyonluk yarışını kazanan teknik adamına... Peki, o teknik adam o tartışmalar sırasında kendi sesi ve görüntüsünden ekranlardan ne demişti; “Herkes hız yaptı radara biz yakalandık...” Ve de dönemin başbakanının makamından hiç ayrılmamıştı. Madem ortada bir yamuk yoktu da neden bu lafları etti ve o ziyaretleri yaptı? Sonrasında malum futbolcu ile aralarına kara kedi ve girdi Aykut hoca gitti. Konya ’da başarılı oldu mu? Oldu! Çünkü Konyaspor’da “Al sana, ver bana, al sana” pas yalanı ile maçı idare eder, araya da bir tane gol sıkıştırırsanız başarılı olursunuz... Ama Fenerbahçe su kaldırır mı?

Devam edelim mi? Sonrasında Aziz Bey içeriden çıktıktan sonra ne demişti “Aykut Kocaman ben burada iken bu kapıdan içeri giremez...” Sonra mı? Aradan galiba dört sezon geçtikten Aykut hoca kapıdan içeri girdi. Ortak mesaj şu idi” Söz konusu Fenerbahçe ise söylenenden dönülür...” Güzel! Göreve gelinirken elde kalan takım övüldü, yetmiyormuş gibi yukarıda değindiğim gibi kendi milli takımlarının önemli oyuncuları alındı.

Neyse... Osmanlıspor maçında da puan kaybedilince Aykut hoca istifa sinyalleri vermiş. Yaptığı konuşmadan bu anlamı çıkartan gerek köşe yazarları, gerekse de ekranda ötenler acaba doğruyu mu saptadılar? Ayrıca Aykut hoca maç sonrası takımın otobüsüne binmeyip kendi özel otosuyla ayrılmış. Al sana bir ayrılış sinyali daha...

Peki, kulüp resmi sitesi ne diyor... Takım üç gün izinli olduğundan hoca bazı dost, akraba ziyaretleri yapacaktır...

Gelelim sadede... Bence mi? Aziz patron, ben burada iken kapının önünden geçemez dediği adamı, bu lafını Fenerbahçe için yiyerek o adamı tekrar içeri aldıysa, o adam istifa edip tüyebilir mi?

Bence mi yine? Takımda bazı oyuncular kadro dışı kalacaklar. Nasılsa bu sezondan bir şey olmaz denilip, örneğin santrfora yeniden genç Ahmet konabilir. Hazır Ocak geliyor ya, yine alınır tonla adam, takım güçlendiriliyor diye... Nasılsa bir bankadan yirmi gün önce 60 milyon dolar kredi alınmadı mı? Benim muhalif okurlarım buraya kadar yazdıklarıma acaba bir diyeceğiniz var mı?

Maç mı? Lig sonuncusuna 7. dakikada çok şık bir gol atacaksanız, sonra koca maçta skoru açamayıp, futboldan hiç örnekler sunamayacaksanız ve son dakikalarda yediğiniz golle yine kazanamayacaksınız. Neyse ki Kayserispor maçı gibi iki farklı galibiyetten yakalanılmadı. Teknik taktik mi? Sırası mı ki?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal Belgin Arşivi