Halil Mert

Halil Mert

Türk Milliyetçisi! Putin ve Turan Özel Kuvvetleri

Türk Milliyetçisi! Putin ve Turan Özel Kuvvetleri

Bir haber okuduk. Rusya Suriye, Afganistan gibi kriz bölgelerindeki Özel Kuvvetler ve seçkin birliklerine birini daha eklemiş. TURAN ÖZEL KUVVETLERİ.

         Kollarında Göktürk Devletinin Gökbayrağını temsilen Gökmavi zemin üzerine Latin ve Araf Alfabesi ile “TURAN” yazan armalar takmışlar. Ayrıca Timur Han’ın bayrağındaki sembolleri kullanıyorlar. Haber özetle böyle..

 

         Malumlarınız ülkemizin Türk Dünyası başta olmak üzere Ümmet Coğrafyasında ciddi bir saygınlığı var. FETÖ ile sulanan duruşumuz Cumhurbaşkanımızın gayretleri, dikliği, ülkemizin büyümeye devam ediyor olması ile ciddi manada değer kazandı. Türkiye çevre coğrafyada ve dünyada ciddi manada saygınlığı artmış bir konuma geldi.

 

         Ben haberi aşağıdaki gibi paylaştım sosyal medyada..

         “https://www.google.com.tr/…/ruslarin-suriyede-kullandigi-tu…

         Habere lütfen vicdanınız ve imanınız ile bakın.

         Biz "Türk" kelimesinden "Etrak-ı bi idrak" diyen soysuzlardan bu yana utanırken Rusya “Turan Özel Kuvvetleri” kuruyor.

         Hangi sebeple olursa olsun ister Büyük Türk Devleti, ister Ümmet-i Muhammed'e öncü bir İslâm Devleti. İstediğiniz o büyük hedef büyük düşünmekten geçiyor.

         Bilginize.

         Potansiyelini helâl ve meşru zeminde kullanamayan ahmaklara enerjimizi yutturmayalım. İçimizde kara delik gibi duran bu asalak güruh tasfiye edilmelidir.

OLAY ÖZETLE BUDUR.

E. Yb. Halil MERT

Lütfen paylaşınız.

Not. Konuyu dikkatimize sunan Abdullah AĞAR Kardeşime de teşekkür ederim.

 

         Paylaşırken yazmışım. “Habere lütfen vicdanınız ve imanınız ile bakın.

         Buna rağmen adam hakaretle yazmış. “Cevap yazmak zorunda kalıyorum. Türk üstün bir millet değildir. Türkiye’de Çerkezler, Kürtler, Araplar vd. yaşıyor. Irkçılık haramdır. Haydar Baş’ın adamı olan birinin yazısını paylaşmışsın. vs. vs. vs.”

         Ne haberin içeriğinde ne de benim paylaştığım yazıda Türk’ün üstün ırk olduğu vb. ima eden bir cümle yok. Haberi de okuyunuz. Yazım zaten burada. Bu arada kimsenin günahını süizan ederek almayın diye yazıyorum, bu düzeysiz, okumadan cevap yazan kişi Ege’li. Yani Türk..

 

         Bir Müslüman ırkçı olamaz. Haram çünkü.

         Ben Türkiye’nin Muhacir Potansiyeli ile ilgili yazılar da yazdım. Hatta orada “Neden ordumuzda Suriye, Kafkasya, Rusya, Afganistan, Balkanlar doğumlu subaylar yok? Neden MİT’de bu coğrafyada büyümüş TC. Vatandaşı personel yok nevinden serzenişte bulunup teklif yapan bir adamım…

         Şimdi bunları yazan adamı araştırıyoruz. FETÖ’den Yeni Asya’ya transfer olmuş. Ancak itibarsızlaştığını da görünce itibar devşirmek için sağa sola saldırıyor. Beni üzen bu basit adamlar değil, bu bulanık ve mikroplu adamları içinde taşıyan topluluklar.

         FETÖ ders olmadı mı?

 

         Şimdi, 500 yılını Türklerle savaşarak geçirmiş, Türk Dünyasının halen en az coğrafya olarak %30’unu işgali altında tutan ülkesinde Rus kökenlilerden sonra en çok Müslüman Türk nüfusu olan Rus Çarı Putin Türk Milliyetçisi mi oldu da ordusunda Turan birliği kuruyor?

         Behey akılsız adam. Turan Birliğinde sadece Türk Soylular var. Müslümanlar. Ortadoks Rus onlarla Müslüman halka ulaşıyor. Onların Rusya Devleti’ne bağımlılığını arttırıyor. İşte büyük devlet bakışı… Peki, bu büyük Müslüman Türk Nüfusu, Türkiye’nin potansiyeli değil mi? Ahmak adam… Biz sizin salak İslam dışı hezeyanlarınız ırkçılık suçlamalarınızla bu büyük potansiyeli görmezden mi geleceğiz?

         Bilmediğin Osmanlı’ya, Ortaasya’daki Müslüman Türk Emirlikleri de, Kafkasya’daki Dağıstan vb. Müslüman Türk Emirlikleri de biad etmişlerdi. Kırım Hanı Osmanlı Protokolünde Padişahtan sonra gelirdi. Anlayacağın şekilde söyleyeyim plakası “0002” idi… şimdi Devlet-i Aliye ırkçı mı oldu?

         Gelelim haberi yazan arkadaşın mahiyetine. Buyur haberi yazan arkadaşın analiz ve değerlendirmelerini yapsana. Sen daha değerli eserler okuyorsun. Kır belini de O’nun gibi oturup çalışsana, dağ taş gezsene.. TSK’nde iken seni mağdur eden zihniyete düşmanlık yap, Şanlı Ordumuza neden düşmansınız?

         Bu arada HDP Milletvekilleri askerlerimizin taktığı Göktürk Alfabeli TÜRK yazısına karşı çıkmışlardı. Neden acaba? Bizden dediğimiz birileri neden karşı peki?

 

         Gelelim Türk Milleti’ne..

         Hani okuduğunu iddia ettiğin o büyük eser var ya, işte oradan seçtiğim birkaç cümle de Türk Milleti kimmiş ve sen neye göre bu mazlum millete ırkçılık iddiasında bulunup zulm ediyorsun anlayalım bakalım…

         “Türk milleti asırlardan beri İslamiyete hizmet etmiş ve çok velîler yetiştirmiştir. Bunların torunlarına kılınç çekilmez; siz de çekmeyiniz, teşebbüsünüzden vazgeçiniz.”

         “Evet, altı yüz sene, belki Abbasiler zamanından beri, yani bin seneden beri Kur'an-ı Hakîmin bir bayraktarı olarak bütün cihana karşı meydan okuyan Türk milletini, bu vatan evlatlarını, İslamiyetten uzaklaştırmak ve mahrum bırakmak için, Müslümanlığa ait her türlü bağların koparılmasına çalışılıyor ve bilfiil de muvaffak olunuyor.” Maalesef vaktiyle bu kötülüğü yapan GEZİZEKALILAR ile sizin gibi adamlar nihayetinde aynı şeyi yapıp Milletimizi muharip ve mücahidliğinden kopartıp tam da İngiliz Gevurunun, Haçlı Güruhunun istediği şahsiyetsiz bir topluluk haline getirmek istiyorsunuz. Ama FETÖ gibi siZ de boğulacaksınız. Bu satırların eserlerin neresinde yazdığını özellikle yazmıyorum. Hani okuyursun ya, belki merak eder bulursun.

 

         “Ve bizi bir cihette teyakkuza ve terakkiye sevk eden hakikî kardeşlerimiz Türklerle ve komşularımızla dost olup el ele vereceğiz. Zirâ husûmette fenalık var, husumete vaktimiz yoktur. Hükümetin işine karışmayacağız. Zirâ, hikmet-i hükümeti bilmiyoruz.”

         “Benim gibi, pek ciddî bir muhabbetle Türk milletini seven ve Kur'an'ın senasına mazhariyetleri cihetiyle Türk milletini pekçok takdir eden ve altı yüz seneden beri bütün dünyaya karşı koyan ve Kur'an'ın bayraktarı olan bu millete karşı gayet şiddetli taraftar bulunan ve bin Türkün şehadetiyle, bin milliyetçi Türkçüler kadar Türk milletine bilfiil hizmet eden….”

 

         “Câ-yı Dikkat Bir Hâl: Türk milleti anâsır-ı İslâmiye içinde en kesretli olduğu halde, dünyanın her tarafında olan Türkler ise Müslümandır. Sair unsurlar gibi müslim ve gayr-ı müslim olarak iki kısma inkısam etmemiştir. Nerede Türk taifesi varsa Müslümandır. Müslümanlıktan çıkan veya Müslüman olmayan Türkler, Türklükten dahi çıkmışlardır (Macarlar gibi). Hâlbuki küçük unsurlarda dahi hem müslim ve hem de gayr-ı müslim var. Ey Türk kardeş! Bilhassa sen dikkat et. Senin milliyetin İslâmiyetle imtizaç etmiş; ondan kabil-i tefrik değil. Tefrik etsen, mahvsın. Bütün senin mazideki mefâhirin İslâmiyet defterine geçmiş. Bu mefâhir, zemin yüzünde hiçbir kuvvetle silinmediği halde, sen şeytanların vesveseleriyle, desiseleriyle o mefâhiri kalbinden silme.” Buyrun Müslüman Türk Milleti’ne din adına düşmanlık yapan körler… Hepiniz bir daha bir daha okuyun bu dava adamının satırlarını..

         “Din-i İslâmiyet milliyetiyle ebedî ve hakikî bir uhuvvet ile, Türk denilen bu vatan ehl-i imanıyla şiddetli ve pek hakikî alâkadarım. Ve bin seneye yakın, Kur'ân'ın bayrağını cihanın cihât-ı sittesinin etrafında galibâne gezdiren bu vatan evlâtlarına, İslâmiyet hesabına müftehirâne ve taraftarâne muhabbettarım.”

         “….. bütün âsârıyla İslâmiyetin uhuvvetine ve Müslümanların birbirine muhabbetine çalışan ve Türk milleti Kur'ân'ın bayraktarı ve senâ-i Kur'âniyeye mazhar olduğu için o milleti çok seven ve hayatını onlar içinde geçiren bir adam hakkında….” Gerisini yazamadım, devrin iffetsiz idarecilerinin kötülüklerini anmamak için..

 

         “Türk gençliği uyumuyor. Bu kahraman İslâm Türk milleti başka bir devletin boyunduruğu altına giremez. Fedakâr Müslüman gençliği, sahip olduğu tahkikî İmân kuvvetiyle, vatanını sattırmaz. Dindar, cengâver Türk milleti ve imanlı, cesur Türk gençliği korkmaz. Onun içindir ki, bizi insanlık seviye ve seciyesinde en yüksek mertebelere çıkaran ve her sahadaki terakkiyatımızı sağlayan ve biz gençlere din, vatan ve millet aşkını aşılayarak uğrunda bütün mevcudiyetimizi feda ettirecek hakikî bir dinperver olarak bizleri yetiştiren Risale-i Nur eserlerini okuyoruz ve okuyacağız.”

 

         “….frengîlik namına ve ilhad hesabına, Türkçülük perdesi altında, sahtekâr bir milliyetperverlik suretinde ve hodfuruşluk cihetinde bana tecavüz edenler ve Türk milletini ve milliyetini zehirleyen mülhidler bilsinler ki, ben millet-i İslâmiyenin en mühim ve mücahid ve muazzam bir ordusu olan Türk milletine binler Türk kadar hizmet ettiğimi binler Türk şahittirler. İşte bana Kürt diyen ve itham eden, zahir hamiyetperverlik gösteren sahtekârlar, bu millete ne gibi hizmet ettiklerini göstersinler.”

         Allah’ım cennetinde buluştur bizi….

 

         “Evet, herbiri yüze mukabil binler Türk gençleri, masumları, ihtiyarları, Risale-i Nur a şakirt olmalarından, bu acip asırda, Türk Milletinin Devlet-i Abbasiye inkırazından İslam yardımına koşmaları gibi, bu şakirtler dahi aynen koştular. Değil yalnız Said, belki bütün ehl-i hakikat tahsin eder, Türk’e dost olur.”

 

         “İşte biz de, bilirkişi ismini alıp bu suikast vesikasını imza edenlere soruyoruz:

Bu millet, hâşâ, dinsiz midir? Bu millet yüzyıllar boyunca dinden ve imandan (hâşâ) mahrum bir vaziyette en sefih millet midir? Bu millet ve bu milletin parlak tarihini altınla yaldızlayan bir ecdad, bütün hayatlarını dünyaya sefahet ve dalâlet dağıtan küfür yolu üzerinde mi yürümüşler? İstanbul'u fetihle dünya hayatında yeni bir devir açan, şarka garba Kur'ân'ın bayraktarlığı vazifesiyle nur-u hidayet, ilim ve fazilet saçan, Avrupa'ya hakikî medeniyeti ders veren ve İslâmî medeniyetin ziyasıyla beşeriyeti aydınlatan ve kos koca bir tarih, onların kahramanlığıyla dolu olan Yıldırım'lar, Fatih'ler, Selim'ler ve Süleyman'lar ve onların mensup olduğu bir millet, yazdığının tamamen aksine olarak, mâneviyatı sönmüş, dinden haberi yok, İslâmiyeti neşreden başka millet, o kumandanlar başka bir milletin tarihinde, tarih yalan söylüyor, Türkler İslâmiyetin kahramanı olarak Kur'ân'ın bayraktarlığını bütün milletler üstünde bir şeref tacı olarak taşıdıkları yalandır, öyle mi?”

         Ben de tıpkı Bediuzzaman gibi size soruyorum ahmak adamlar.. Bu millet haşla dinsiz midir? Türk ismini duyunca deliriyorsunuz? Biri “Türk Üstündür.” mü dedi?

        

         “Bin seneden beri İslâmiyetin kahraman bir ordusu ve bayraktarı olan Türk milletine âlem-i İslâmın adâvetini izâle etmek, Türkler yine eskisi gibi İslâmiyetin kahramanıdırlar kanaatini verdirmektir.”

         “İslamiyetin kahraman ordusu olan Türkler...”

 

         “Türk milleti İslâmiyete bayraktarlık etmiş, dini uğrunda yüz binlerle, milyonlarla şehid vermiş ve milyonlar veli yetiştirmiştir. Binaenaleyh kahraman ve fedakâr İslam müdafiilerinin torunlarına, yani Türk milletine kılınç çekilmez ve ben de çekmem, diye hem cevab-ı red vermiş hem mücadelesinden vazgeçmesini söylemiştir.”

 

         Bu kadar mı? elbette değil..

         Adam gibi okuyunuz bu değerli eserleri.

         Sonuç itibari ile size Tv. Programlarında dahi paylaştığım büyük bir nasihati yine Risale-i Nur’dan yazacağım.

         “«Ben bu zaman ve zeminde, beşerin hayat-ı içtimaiye medresesinde ders aldım ve bildim ki: Ecnebîler, Avrupalılar terakkide istikbale uçmalarıyla beraber; bizi maddî cihette kurunu vustâda durduran ve tevkif eden, altı tane hastalıktır. O hastalıklar da bunlardır:

Birincisi: Ye’sin, ümitsizliğin içimizde ha­yat bulup dirilmesi.

İkincisi: Sıdkın hayat-ı içtimaiye-i siyasiyede ölmesi.

Üçüncüsü: Adâvete muhabbet.

Dördüncüsü: Ehl-i imanı birbirine bağlayan nuranî rabıtaları bilmemek.

Beşincisi: Çeşit çeşit sarî hastalıklar gibi intişar eden istibdat.

Altıncısı: Menfaat-i şahsiyesine himmeti hasretmek. (Tarihçe-i Hayat, s. 130)

 

         Günümüzü anlatan birkaç cümle de yine anlayana ders olsun. “Cehalet, ayrıcalıklı sınıfın ustaca kullandığı bir silahtır.” diyor Karl Marx. Üzerine bir de Hz. Ömer’in “Peynirden put yapardık, acıkınca yerdik.” devri cahiliyeyi anlatan cümlesini ekleyin.

         Hain kadrolar üç şeyi kullanmışlardır. Cehalet, Putlaştırma. Üzerine tatlandırıcı bir de Korku ektiniz mi? Gelsin her türlü provokasyon ardından..

 

         Ben ucuz adamlara pabuç bırakmayacağım. Ne güzel dinimiz, ne Gülümüz SAV’in sünnetleri, ne Milletimiz, ne Devletimiz ne de burada rahmetle ve minnetle andığımız manevi mimarlarımız olan büyük âlimler kimsenin malı değildir. Yazılanlar, emredilen ahkâm ortada. Ben sizi taşıyanları da ayıplamaya devam edeceğim.

          Osmanlı yıkılırken Osmanlı’nın sultanına ve şanlı Ordumuza yazılan, okuduğu için Cumhurbaşkanımızın mahkûm edildiği Ziya Gökalp’in şiiri ile sonlayacağım satırlarımı. Yazdıklarım için kimseden helallik istemiyorum. Herkes açsın adam gibi okusun. Yarın mahkemi kübrada, o hem şahid olan Büyük Hakim’in (CC) huzurunda bu yaptığınız aldatma ve ihanetin hesabını da soracağım.

 

Asker Duası

 

Elimde tüfenk, gönlümde iman,

Dileğim iki: Din ile vatan...

Ocağım ordu, büyüğüm Sultan,

Sultan'a imdâd eyle Yârabbi!

Ömrünü müzdâd eyle Yârabbi!

 

Yolumuz gaza, sonu şehâdet,

Dinimiz ister sıdk ile hizmet,

Anamız vatan, babamız millet,

Vatanı ma'mur eyle Yârabbi!

Milleti mesrur eyle Yârabbi!

 

Sancağım tevhid, bayrağım hilâl,

Birisi yeşil, ötekisi al,

İslâm'a acı, düşmandan öc al,

İslâm'ı âbâd eyle Yârabbi!

Düşmanı berbâd eyle Yârabbi!

 

Kumandan, zabit, babalarımız.

Çavuş, onbaşı, ağalarımız.

Sıra ve saygı, yasalarımız.

Orduyu düzgün eyle Yârabbi!

Sancağı üstün eyle Yârabbi!

 

Cenk meydanında nice koç yiğid,

Din ve yurd için oldular şehid,

Ocağı tütsün, sönmesin ümid,

Şehidi mahzun etme Yârabbi!

Soyunu zebun etme Yârabbi!

Ziya Gökalp”

 

         Demek ki neymiş arkadaş; “Büyük olmak, büyük hedeflere yürümek için büyük düşünmek..” gerekiyormuş. Gezizekalıları Müslüman Türk Milleti’ne düşmanlık yaparken anlıyorum. Ama kıbleye döndüğümüz şu toprakları “İ’lay-ı kelimetullahtır davamız.” deyip, ümmete kanlarıyla emanet ve hediye eden ecdada hürmetsiz ehli kıbleyi anlamıyorum. Araplar geliyor. Konuşuyoruz. Adamlar Türk Milleti’ne hürmetlerini, Cumhurbaşkanımıza bağlılıklarını ifade ediyorlar. Ya bizdeki sinsi kişiler..

         Böyle devam ederseniz FETÖCÜLER gibi bu millet sizi de böcek gibi ezer haberiniz olsun. Dindar görünüp, bu Müslüman Millete düşmanlık yapmayın, tepeden bakmayın. Etrak-ı bi idrak” diyen iffetsiz ve namussuzları bakın nasıl anıyoruz. Tarih içinde aynı duruma düşmeyin. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halil Mert Arşivi