Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

14 yıl nasıl geçti?

14 yıl nasıl geçti?

2003-2017 arasındaki yaklaşık 14 yıllık dönemde Türkiye, bu coğrafyanın 200 HATTA 1699’dan alırsak 300 yıllık akışını “değiştirme” yolunda çok önemli adımlar attı.

Neler mi yapıldı?

Birlikte ANA BAŞLIKLARI yazalım;

A- 1854’te başlayan BATI’dan BORÇLANMA TUZAĞI kırıldı ve 1854’te coğrafyamıza giren BATI’nın BANKERLERİ ve devamı olan IMF, 2008 yılında coğrafyamızdan çıkartıldı. 200 yıllık FİNANSAL ESARET sona erme yoluna girdi.

B- 1800’lerin başından itibaren bu topraklara yerleştirilen “ZİHİN KODU” olan “ÜRETME, HER ŞEYİ BATI’DAN AL, BATI’DAN BORÇLAN” zinciri KIRILMA YOLUNA GİRDİ. Savunma Sanayii başta olmak üzere ÜRETİM başladı!

C- Türkiye’yi sömüren KÜRESEL-YERLEŞİK SERMAYE DÜZENİ’ne karşı tam bir DEVRİM ve DEVİNİMİN HAYATA GEÇEBİLECEĞİ ANA temel atıldı. ŞİMDİ SIRADA “SÖMÜRÜ ODAKLARINA” SON DERS VAR!

D- İÇ SİYASİ DİNAMİKLERİ kaplayan “vesayet yosunları” temizlendi ve “Askeri-Siyasal-Ekonomik-Sosyolojik-Finansal” VESAYET ODAKLARI geriletildi. VESAYET ÇEMBERLERİ kırılma noktasına getirildi.

E- ÜRETİM “BORÇLANMANIN” YERİNİ ALDI! Başta SAVUNMA SANAYİİ olmak üzere BAĞIMSIZLIK katsayımız arttırıldı ve ÜRETİM’e dayanan YENİ EKONOMİK PARADİGMA’nın önü açıldı.

F- “BÜTÜN DEĞERLER BATI’DAN GELİR-HER GÜZEL OLAN BATI KÜLTÜRÜNE AİTTİR” zihin kodları yıkıldı yerine YENİ KODLAR tanımlanmaya BAŞLANDI, tam olarak süreç bitmedi.

Sevgili dostlar, uzun lafın kısası 1699’dan itibaren COĞRAFYAMIZI, 1900’ler sonrası kurduğumuz GENÇ DEVLETİMİZİ ve İSLAM ÜLKELERİNİ etki altına alan ODAKLARA KARŞI, ANTİ-EMPERYALİST mücadele için önemli adımlar atıldı ve UZUN SÜRECEK BU YOLDA KULLANILACAK MERKEZLER TAHKİM EDİLDİ. Birinci etap tamamlandı!

ŞİMDİ SIRA İKİNCİ YANİ “YENİDEN YAPILANMA” ETABINDA! CUMHURBAŞKANLIĞI YÖNETİM SİSTEMİNE GEÇİŞ VE 2019 “İKİNCİ ETAP” İÇİN İLK ADIM OLACAK!

BU BAĞLAMDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ’ni ve coğrafyamızı 2023-2035 VE DAHA SONRASINA HAZIRLAYACAK, İKİNCİ ETABI ÜSTÜNE KURACAĞIMIZ “STRATEJİYİ” TANIMLAMAMIZ GEREKLİ...

KATKILARINIZI BEKLİYORUM... SİZDEN GELENLERİ DE EKLEYEREK PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yiğit Bulut Arşivi