Cemal Nar

Cemal Nar

Ah Ali Ünal Bey Ah!

Ah Ali Ünal Bey Ah!

Bir haber okuyorum: “Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Zaman gazetesinin eski başyazarı Ali Ünal ile kardeşi Mustafa Ünal'ın yargılanmasına başlandı.”(1)

Spottan şu cümle verilmiş: “Zaman'ın eski başyazarı Ali Ünal: FETÖ'cü değilim”.

Çok yazık oldu bu vatanın evlatlarına? Kuzu postuna bürünmüş bir kurt kaptı çocuklarımızı. Sömürdü alınterimizi milletçe. Bizi kafirlere peşkeş çekti. Şimdi de ne kkadar düşmanımız varsa, onlarla işbirliği içinde. Böyle bir hain var mıdır acaba tarihte?

Allah hepimizin akıbetini hayır eylesin. Hüsn-ü hatime ihsan eylesin. Son nefeste bedbaht ve perişan eylemesin.

Ali Ünal’a hep acıdım, üzüldüm, yandım. Tıpkı Ali Bulaç gibi. Onun hakkında bu düşüncelerimi yazmıştım burada, umarım okumuşsunuzdur. Ali Ünal’ın ise tutuklu olduğunu bilmiyordum doğrusu. Çoktan kaçmış gitmiştir diye düşünüyordum. Demek hainlerin gözünde çok bir değeri yokmuş ki, onu burada bırakıp kaçmışlar kendileri.

Tepe tepe kullandılar. Şimdi sıkılmış bir limon gibi çöpe mi atmışlar?

Bunlara bakarsanız Hüseyin Gülerce’yi bir kere daha tebrik etmek gerekiyor. Ahmet Taşgetiren’i üç kere. Onlar kendine düşeni yaparlarken, sen neredeydin Ali Bey?

*  *  *

Ah Ali Ünal Bey ah!

"Resullerin Yolu" yazarı Ali Ünal bey kardeşim, ah!..

“Tevhid”, “Şura”, “Hicret” gibi dergilerin mücahit ve militan yazarı Ali Ünal, ah!

Sonra FETÖ içinde iğdiş edilen Ali Ünal, ah!

Sen bu hallere düşecek adam mıydın?

*  *  *

Tanımam etmem şahsen. Ama öncesini bilirim basın yayından. İlmini bilirim kitaplarından. Çok acırım, zira bizim kesemizden gitti. Sonuçta Müslümanların acı kayıplarıdır bunun gibi nice Ali’ler, Veli’ler…

Ümmetin evlatlarını ümmete düşman ettiler.

Şimdi her biri bir yerde CİA, MOSSAD ve Siyonistlerle el ele vermiş, güzel ülkemiz ve insanlarımız aleyhine çalışıyorlar. Kimisi de “ılımlı İslam”, diyerek, “dinler arası diyalog” diyerek dinlerine ihanet ediyorlar.

Bunlar ahirete iman etmiyorlar mı?

Ne götürecekler ahirete?

Sadece bir “FETÖ” sevgisi…

Adına “mehdi” denilen bir “deccal”, bir “şarlatan” sevgisi…

Nasıl da ballandıra ballandıra överdi Ali Ünal, “Hoca Efendi” deyince ağzından bir FETÖ daha çıkardı.

Sen sevgide ve yergide dengeli olma gerğini bilmeyecek adam mıydın be kardeşim? Nasıl düştün bu hallere? Cahil bir avamın bile gördüğü zaman, sen nasıl göremedin gerçekleri de ısrar ettin yanlışında?

*  *  *

Ali Ünal Bey, maksadım düşene vurmak değil, içimdeki yangını ve isyanı dile getirmektir.

Senin ve adaşın olan Bulaç'ın bu kadar körleşmenize, bu kadar afyon yutmuşçasına şuurunuzu kaybedişinize çok hayret ediyorum. Cahiller hadi neyse, size yakışır mı “haşhaşi” olmak?

"Resullerin Yolu" yazarının FETÖ yanında kişilik kaybı yaşamasına nasıl acımaz insan?

Ali Ünal’lar kolay yetişmiyor sonuçta. Kayıp bizim kaybımız. O yüzden içim yanıyor ya!

*  *  *

FETÖ elebaşı Gülen ve örgüt üyelerinden talimat almadığını iddia eden Ali Ünal, örgüt üyesi olmadığını, hiç bir zaman örgütsel faaliyette bulunmadığını savunmuş. Zaman gazetesindeki bazı yazılarının gazete yönetimi tarafından sansürlendiğini iddia etmiş. Öyleyse neden haysiyetli her yazar gibi sen de ayrılmadın gazeteden?

MİT tırları baskınını gördükten sonra nasıl durdun aralarında o hainlerin?

*  *  *

Haberde şöyle dediği yazıyor: "63 yaşındayım, 90'ı aşkın kitap yazdım, 30 dan fazla kitabım değişik dillere çevrildi, neden cezaevinde olduğumu bile bilmiyorum.”

Doğru söylüyorsan da ayıp, yalan söylüyorsan da ayıp. Demezler mi adama, “madem bu kadar kitap yazdın, nerede senin ferasetin? Ne işe yaradı ilmin?” diye?

İnanalım mı şimdi “neden cezaevinde olduğumu bile bilmiyorum” sözüne?

Daha dün ABD’dedeki mahkemede Türkiye aleyhine yalancı şahitlik yapan hain polis Hüseyin Korkmaz da aynı sözü söylüyordu. Hatta bütün içerideki FETÖ’cüler de aynı şeyi söylüyor. Size kim inanır artık?

Bu sözlerin ile ruh halinin de ne hallere düştüğünü gösterdin. Çok yazık olsa da, ne yapalım, kendi düşen ağlamaz. Artık biz de ağlamıyoruz sizlere. Çünkü darbe başarılı olsaydı ne hallere düşeceğimizi iyi biliyoruz artık.

Yine de “beraatı zimmet asıldır” diyerek sizi suçlamıyoruz. Yargıdasınız. Beraat ederseniz ne alâ. Yok, eğer suçunuz varsa, çekin cezanızı sızlanmadan...

Biz sadece kayıplarımıza üzülüyoruz. Biri de siz olmak üzere. Yani siz sadece kendinize değil, bize de kaç cihetten yazık ettiniz, haberiniz var mı Ali Ünal Bey?

 

1-https://www.habervaktim.com/haber/532025/zamanin-eski-basyazari-ali-unal-fetocu-degilim.html

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi