Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

'İstanbul’da ezanları duymayı kaldıramayanlar ittifakı' çökerken!

'İstanbul’da ezanları duymayı kaldıramayanlar ittifakı' çökerken!

KENDİNE “MEDENİ BATI” diyenlere sorarsanız; terör Ortadoğu kaynaklı! Bunu söyleyen ey batı, şu kısmı neden eksik bırakıyorsun; bizzat oraya gidip terör ekenin SİZLER olduğunu! TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KURAN VE DESTEKLEYENLERİN aynı ülkeler olduğunu! 

Sevgili dostlar, kendine “medeni” diyen “batılılara” sorarsanız; Katar, “terör örgütlerini” destekliyormuş! 

Soralım; AB ülkelerinin PKK’yı desteklediğinden daha fazla mı? ALMAN’YADAN, BELÇİKA’DAN DAHA FAZLA MI! PKK’YI ELİYLE BESLEYEN AB MASUM, KATAR SUÇLU! GÜLDÜRMEYİN BİZİ! 

Daha açık yazayım; Kendine “BATI” diyen “SÖMÜRGECİLER”den daha fazla teröre destek veren var mı? VAR MI? LÜTFEN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VE SÖYLEYİN! 

Bir daha yazayım; Kendilerini “medeniyet” olarak tanımlayan, geçmişi “kirli” suç ortaklarından daha fazla teröre destek veren var mı? TÜRKİYE’NİN GÜNEYİNDE TERÖR ORDUSU KURAN KİM! 

Sevgili dostlarım, BAZILARI yine coğrafyamızı PAYLAŞMA hayalleri görüyor... İçeride ve dışarıda bu hayale kapılanlar ve peşlerinden gidenler var! SÖMÜRGECİLER, 1900’lerin başında paylaşmaya başladıkları - çalıştıkları coğrafyamız’ı 2000’lerin başında yeniden paylaşma hevesi içindeler! 

Aynı hevesi 1900’lerin başında hatta 1839’dan itibaren de yaşamışlardı! KALDIRAMIYORLAR, İSTANBUL’DA EZAN SESİNİ KALDIRAMIYORLAR! AYAĞA KALKAN ORTADOĞU, KENDİ GELECEĞİNİ ELİNE ALAN TÜRK VE İSLAM COĞRAFYASINI DÜŞÜNMEYE BİLE DAYANAMIYORLAR! 

Sevgili dostlarım, dışarıdaki sahipleri ve içerideki beslemeleri çıldırıyorlar! Sona doğru yaklaşıyorlar! Kurdukları tuzakların hepsi boşa çıkıyor ve çıkmaya devam edecek! 

TEKRAR SORUYORUM; “Teröre destek verdiğini iddia ettikleri Katar ve TERÖRE DESTEK VERDİĞİ İSPATLANAN SÖZDE “BATI MEDENİYETİ”, KİM İNANIR EMPERYALİSTLERİN SUÇLAMALARINA? TERÖR, KENDİNE “MEDENİ” DİYENLERİN KURDUKLARI YAPILARDA DEVŞİRİLİP, BESLENİYOR! VE SONRA MALESEF BÜTÜN DÜNYA’YA YAYILIYOR! 

Sonuç: BU ÜLKE, BU COĞRAFYA ÜSTÜNDE HAYAL KURANLARA SESLENİYORUM; EY KENDİNE “MEDENİ” DİYENLER, SUSTURABİLİYORSANIZ, BUYRUN! AYNI BEDELİ ÖDEMEYE HAZIRSANIZ, BİZ BURDAYIZ! BEKLERİZ! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yiğit Bulut Arşivi