D.Mehmet Doğan

D.Mehmet Doğan

Mütecaviz Amerika!

Mütecaviz Amerika!

Zeytin dalı harekatına katılan bir tankımıza Amerika yapısı bir silahla yapılan saldırı sonucu beş mehmetçiğimizin şehid edilmesi bu harekatın gerekliliğini ve haklılığına bir daha açık şekilde ortaya koydu.

Bu topraklarda doğrudan var olamayacak okyanus ötesi emperyalist devlet ABD, DAEŞ gibi, PKK gibi, YPG gibi terörist unsurları kullanarak “ben varım” diyor.

Muni zâlimin dünyada erbab-ı denaettir

Köpektir zevk alan, sayyad-ı bî insafa hizmetten

Dünyada zalimlerin yardımcıları alçaklardır/insafsız avcıya hizmetten zevk alan köpektir!

Türkiye’in ABD adına bölgeyi kana boyayan alçaklarla mücadelesi sadece Türkiye için değil, bütün İslâm dünyası için bir beka meselesidir.

Artık adını koyalım: Savaş Amerika ile!

ABD’nin paralı askerleri, onun sağladığı silahlarla Türkiye’ye saldırıyor. Bu zavallılarla uğraşmayalım, ABD askerini sahaya davet edelim. Savaşsa savaş bir şeye benzesin! Bu coğrafyayı bu şımarık zalimlere dar edelim.

Türkiye gerçek düşmana göstereceği yüzünü ABD’ye göstermekte daha fazla geç kalmamalıdır. Artık “müttefik”, “stratejik ortak” masallları ile avunacak zamanda değiliz. Dünyayı kana ve ateşe boğan bu zalimlere “madem ki bana düşmanlık ediyorsun, artık hiç bir hususta seninle aynı safta değiliz!” demenin zamanı gelmiştir.

Bugün bunu diyemiyorsak, bunu açıkça söylemek zorunda kalacağımız günlere zihnimizi hazırlayalım.

ABD teröristleri desteklemez mi? Bu sorunun cevabı bin defa, milyon kere “destekler, hem de nasıl”dır. ABD, terör devleti İsrail’i desteklemekten öte beslemiyor mu? ABD arkasından çekilse, İsrail ayakta kalabilir mi?

ABD neden siyonist terör devletini destekliyor, neden güvenliğimiz İsrail’den başlar diyor? Çünkü bölgemizde var olabilmek için böyle terör unsurlarına ihtiyacı var. Şimdi ikinci bir İsrail oluşturmak için PKK/YPG destekleniyor. İsrail’in kuruluş hikâyesini bilenler, böyle bir devletin nasıl terör unsurları desteklenerek kurulduğunu, bir zamanlar fiilen teröre bulaşmış eli kanlı siyasetcilerin nasıl devlet yönetimine getirildiğini de hatırlayacaklardır.

Bu noktada Kürtlerin konumu çok kritik. Amerika adına bölge halkını katleden terörist kuruluşlara muhalefetlerini en yüksek sesle ve en önce onlar haykırmalılar. Bölgenin müslüman kimliğine karşı sürdürülen savaşta ABD’nin en yakın yandaşları terörist kürtçü unsurlardır.

Dünyada zalimlerin yardımcıları alçaklardır

İnsafsız avcıya hizmetten zevk alan köpektir!

Zalimlerin bölgemizdeki yardımcılarına hayır demek, “sömürgeci kâfirlere hizmet edenlerle işimiz yoktur” demek, müslüman Kürtlerin boyun borcudur!

Amerikalı general Münbiç konusunda konuşmuş. “Türkiye müdahale ederse agresif karşılık veririz” demiş!

Agresif, yani mütevaciz, yani saldırgan.

Sen kimin toprağında kime saldırıyorsun? Senin bu topraklarda bulunuşun başlıbaşına saldırganlık.

O gün adım adım geliyor: ABD’nin vekili ile değil, kendisi ile savaş!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
D.Mehmet Doğan Arşivi