Engin Ardıç

Engin Ardıç

Salozun mavalı

Salozun mavalı

Göbek adı Hüseyin ya, Amerikalılar'ın yüzde 14'ü ciddi ciddi Obama'nın Müslüman olduğuna inanıyormuş! Rakipleri de bu kanıyı uyandırmak için ellerinden geleni yapmışlardı, bir keresinde McCain dil sürçmesi ayağına yatarak kendisine "Senator Osama" (Usame!) diye seslenmişti...
Türkler de oy verecek olsalardı, Barack adıyla da ne gibi dalgalar geçilirdi kimbilir...
Derken, İran kaynaklı bir laf çıktı: Bu adam kıyamet habercisiymiş. Çünkü Hazreti Ali, kıyamete yakın, "batıda esmer bir adamın dünyanın en güçlü ordusunun başına geçeceğini" söylemişmiş.
Bir an önce kıyamet kopması ve Hazreti İsa'nın yeryüzüne geri dönmesi için çırpınan Amerikalı köktendincilerin, oylarını McCain'e değil de Obama'ya yağdırmaları için bundan güzel neden olur mu?
Fakat onlar da Obama'nın "şeytan" olduğu lafını çıkarmışlar.
Burada rivayet muhtelif, kimileri düpedüz şeytanın ta kendisi olduğunu söylüyorlar, kimisi de Deccal olduğunu (Antichrist)...
"Left Behind" adında bir roman dizisi varmış ( "Geride Kalan" ), bu dizinin kahramanı Nicolae Carpathia adında yakışıklı ve hinoğluhin bir senatör dünyayı ele geçiriyormuş... Deccal bu adammış... Bu da aslında Obama oluyormuş... (Hem Romen diktatörü Çavuşesku'yu, hem de Karpat Dağları'nı ve Drakula'yı da çağrıştırıyorlar çaktırmadan.)
Bu dıngıl romanın çeşitli ciltleri Amerika'da tam 65 milyon adet satmış, uyumayın!
Nitekim Vito Rallo da öyle buyurmuş.
Vito Rallo, Florida'nın Tampa kentinde yaşayan bir papaz... Sözü çok dinlenen bir din adamı... Fakat Obama'nın adını ağzına almamaya da dikkat ediyormuş, çünkü uğursuzluk getirirmiş.
Rallo'nun uzmanlık alanı şeytan çıkarma... Fakat bu işlemde bizim Şafak Sezer gibi tatlı dil güler yüz değil, okunmuş su kullanıyor. Kutsal damacanadan değil, kilisenin sunak suyundan. Şeytana, "sayın abimiz, sizden bir ricamız olacak, altılı ganyandan biriki tüyo verirseniz bizi çok sevindirirsiniz icabında" diye de yavşamıyor... Papaz Rallo ciddi bir adam. Oyunu da McCain'e verecek.
Sarah Palin de, hani o kazanırsa McCain'in yardımcısı olacak kafasız ve cahil fakat alımlı kadın, kendini Kenyalı bir papaza, Rahip Muthee'ye okutup üfletmiş... Bizde olsaydı göbek de yazdırırdı.
Muthee, uzaktan kumandayla, Amerika'ya gitmeden, Kenya'nın Kiambu kentinden muska yazmış.
Internet'te "Rapture" diye bir site var, "evangelist" sitelerinden biri, yani protestan köktendincilerin tepişme alanı... Burada, dünyada meydana gelen çeşitli olayların bizi kıyamete ne kadar yaklaştırdığını ölçen bir endeks var... Kehanetlerde de bulunuyorlar.
Onuncu sırada yer alan girdiyi birlikte okuyalım: "Şeytan, Avrupa Birliği'nin iletişim kanallarını kullanarak dünyada tedavül eden parayı denetimi altına alacak" ...
Bu dıngıllar yarın sandık başına gidecekler ve başkan seçecekler.
Şeytan yardımcıları olsun!
Bizimkiler de fazla sevinmesinler: Beklendiği gibi Obama kazanırsa, Kıbrıs'tan çekilmemiz ve Kuzey Irak Kürt Devleti'ni tanımamız yönünde baskı yapacak, sonra sıra Ermeni meselesine gelecek.
Bu Obama yoksa Marduk mu yahu?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Engin Ardıç Arşivi