Siyonist Yandaşları Harekete Geçti

Siyonist Yandaşları Harekete Geçti
Gezi Parkı olaylarını köpürterek Türkiye’yi çökertmeye çalışan cephenin siyonizmle organik bağları dikkatlerden kaçmıyor.

Bilkent Üniversitesi merkezli ateist, masonik çevrenin olayları tırmandırma çabaları devam ederken, üniversite çevrelerinden kaosa destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. İstanbul’da faaliyet gösteren özel Arel Üniversitesi öğretim üyeleri bir açıklama yaparak, “kendilerinin de direnişi sürdürmeye çalışan halkın bir parçası” olduklarını duyurdular.

Sözde öğretim üyelerinin açıklamasında ayrıca, “Şu an İstanbul’da yaşayan her vatandaş gibi bizim de can güvenliğimiz yok” iddiasında da bulunuldu. Açıklamanın en çarpıcı noktası ise, Türkiye’de can güvenliğinin olmadığının iddia edildiği şu cümlede gizli: “Genelde makale yazarız. Ancak son bir haftadır kolumuza kan grubumuzu yazıyoruz…”

Arel Üniversitesi öğretim üyelerinden birçoğunun mason localarıyla bağları biliniyor. Örneğin Mason bağlantılı Anadolu Kulübü’nün Şube Denetleme Kurulunda Arel Üniversitesi’nin rektör yardımcılığında da bulunmuş olan Prof. Dr. Erol Eren yer alıyor.

Osman Yiğit \ Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum