Semih Öztürk kimdir Survivor 2016 Semih Öztürk kim, nereli işte detaylı bilgiler

Semih Öztürk kimdir Survivor 2016 Semih Öztürk kim, nereli işte detaylı bilgiler
Semih Öztürk kimdir Survivor 2016 Semih Öztürk kim, nereli işte detaylar. Survivor 2016 için heycan dorukta ve yarışma başladı. PEki ,Semih Öztürk kimdir işte ayrıntılar...

Semih Öztürk kimdir Survivor 2016 Semih Öztürk kim, nereli işte detaylar. Survivor 2016 için heycan dorukta ve yarışma başladı. PEki ,Semih Öztürk kimdir işte ayrıntılar... Survivor yayınlandığı ilk günden beri adeta 7’den 70’e milyonlaraca insanın ortak tutkusu haline gelmeyi başaran yarışma programlarının başında geliyor. Yarışmanının birinci sezonu heyecan dolu anlara sahne olurken yarışmanın finalinde çok konuşulan Nihat Doğan ve Derya Büyükuncu yarıştı. Birincinin SMS yoluyla belli olduğu finalde Derya Büyükuncu galip geldi. Nihat Doğan ikinci olurken Taner Tolga Tarlacı üçüncü olmuştu.

Daha sonra yarışmayı kazanan isimler sırası ile, Nihat Altınkaya, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran olmuştur. İkincileri ise yine sırasıyla Hasan Yalnızoğlu, Doğukan Manço, Gökhan Keser olmuştur. Programın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı Survivor 2016 ünlüler gönüllüler kadrosunu kendi sosyal medya hesabı instagram üzerinden paylaştı. İlk bölümünün çekimleri tamamlanan yarışma programı 7 Şubat pazar günü ilk bölümü ile TV8 ekranlarında dönecek. Bu seneye damga vuracak isimlerin yer aldığı kadroda en çok dikkat çeken isimlerden biride Semih Öztürk! Peki Survivor 2016 gönüllüler kadrosunda yer alan Semih Öztürk kimdir, nereli, kaç yaşında? Tüm bu soruların cevaplarını ve diğer tüm detayları haberiyakala.com’dan takip edebilirsiniz.

SURVİVOR 2016 SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
Survivor 2016 ünlüler gönüllüler kadrosu belli oldu. Kadronun parlayan ismi Semih Öztürk!Peki Semih Öztürk kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Bu zorlu mücadeleye damga vuran isimlerin arasında yer alabilecekmi? Bu doğal şartlara ne kadar dayanabilecek? İşte Ütopya Semih Öztürk!

1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon mezunudur. Ütopya'sının ve kurallarının son derece rahatsız edici olacağını yarışmanın başında belirten Semih Öztürk, bariz özelliğinin inatçılık olduğunu belirtmişti. Yarışmada konuşkan yapısıyla dikkat çeken Semih Öztürk, diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum