Hainler eski korucu muhtarı şehit etti

Hainler eski korucu muhtarı şehit etti
Hain bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler Mardin'in merkez Artuklu ilçesinin Bağlıca Köyü'nde daha önce muhtarlık ve geçici köy koruculuğu yapan Kazım Kavak'ı öldürdü.Köye giden askerlere ise haince pusu kurarak 8 askeri yaraladı.

Mardin'in merkez Artuklu ilçesinin Bağlıca Köyü'nde düzenlenen saldırının güvenlik güçlerine aktarılmasının ardından ambulans ve askerler köye giderken PKK'lılar yola önceden tuzakladıkları patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu 8 asker yaralandı.

ASKERE HAİNCE PUSU KURDULAR

Bugün saat 12.30 sıralarında PKK'lı terörsitlerin düzenledikleri hain baskında köyde daha önce muhtarlık ve geçici köy koruculuğu yapan Kazım Kavak öldürüldü. Olayın duyulmasının ardından köye ambulansla ve Artuklu İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan askerler sevk edildi. PKK'lılar köy yakınlarında yola önceden tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada araçta bulunan 8 asker yaralandı.  Saldırıda ambulansta bulunan personelden yaralanan olmadı. Yaralı askerler ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.Saldırının ardından karayolu güvenlik güçleri tarafından kapatılarak, bölgede kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.